Total Media News

Total Media News
Cita cafea se bea la Ministerul de Finante PDF Imprimare Email
Vineri, 05 Aprilie 2013 09:05

           Ministerul Finanțelor Publice a emis în luna martie o scrisoare de intenție pentru cumpărarea de produse de protocol, prin achiziție publică. Suma estimată pe care instituția este dispusă să o aloce este de aproximativ 62.309 lei, echivalentul a 14.161 euro, fără TVA.

                                 

        Câștigătorul licitației va trebui să înceapă livrarea de la 1 mai și să asigure necesarul până la sfârșitul anului 2013.

       Din acești bani vor fi cumpărate cafea, apă minerală, apă plată, zahăr, lapte, diverse sortimente de ceai, pahare de unică folosință sau șervețele de masă.

Citeşte mai mult...
 
Oprescu: Incep lucrarile la pasajul de la Piata Presei PDF Imprimare Email
Joi, 04 Aprilie 2013 19:55

        Primarul general Sorin Oprescu a declarat că lucrările pentru construirea pasajului subteran de la Piaţa Presei vor începe în aproximativ două luni, după aprobarea Planului Urbanistic Zonal, şi vor dura aproape un an şi jumătate.

                   

        "Pasajul începe după fântâna Mioriţa, la vreo 50-60 de metri, pe partea dreaptă, fără să deranjez pomii şi toate astea. Va avea un braţ în direcţia de mers către Mărăşti şi Bulevardul Expoziţiei, va avea un braţ care va ieşi în Kiseleff, fără să deranjeze, undeva la 250-300 de metri de colţ, adică chiar din Piaţă, mergând în direcţia Arcul de Triumf, şi încercăm noi să-i mai dăm o dimensiune, aceea de Jiului (strada Jiului - n.r.)", a spus edilul şef al Capitalei la emisiunea "După 20 de ani" difuzată duminică de Pro TV.

Citeşte mai mult...
 
Lucia Varga: Inundatiiile sunt cauzate de defrisarile necontrolate PDF Imprimare Email
Joi, 04 Aprilie 2013 19:45

            Ministrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Lucia Varga, aflată joi în judeţul Dolj, pentru a vedea cum acţionează autorităţile în zona aflată sub avertizare de cod roşu, a declarat că inundaţiiile sunt cauzate de defrişările necontrolate.

                                      

          Lucia Varga: Inundaţiiile sunt cauzate de defrişările necontrolate (Imagine: Ciprian Sterian/ Mediafax Foto)

Ministrul delegat Lucia Varga a mers joi, împreună cu prefectul judeţului Dolj, Marius Deca, şi şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, în satele Raznic (comuna Cernăteşi) şi Schitu (comuna Braloştiţa), cele mai afectate de inundaţiile provocate de precipitaţiile abundente din ultimele zile.

Potrivit autorităţilor locale, la Raznic au fost inundate opt gospodării, iar apa a pătruns şi în case. Ca să limiteze efectele inundaţiilor, autorităţile au înălţat un dig de saci de nisip, iar lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă trag apa cu mai multe motopompe.

Citeşte mai mult...
 
STARE DE RAZBOI: Armata nord-coreeana - unda verde pentru lovituri NUCLEARE contra Statelor Unite PDF Imprimare Email
Joi, 04 Aprilie 2013 15:41

            Armata nord-coreeană a anunţat joi ca a primit aprobarea finală pentru a declanşa operaţiuni militare contra Statelor Unite, inclusiv eventuale lovituri nucleare.

                              

        Într-un comunicat citat de agenţia de presă oficială nord-coreeană KCNA, preluată de AFP, statul major general al armatei declară că informează oficial Washingtonul că ameninţările americane vor fi "zdrobite" prin "mijloacele loviturii nucleare". "Operaţiunea fără milă" a forţelor nord-coreene "a fost definitiv examinată şi ratificată", se spune în comunicat.

        Programul nord-coreean de dezvoltare de arme nucleare şi rachete balistice constituie o "ameninţare în creştere" pentru Statele Unite şi aliaţii lor, a declarat ministrul american al apărării, Chuck Hagel, într-o convorbire telefonică purtată marţi cu omologul său chinez, Chang Wanquan. 

Citeşte mai mult...
 
LEXUS EURO ASSISTANCE - NIMIC NU TE POATE OPRI DIN DRUM PDF Imprimare Email
Joi, 04 Aprilie 2013 11:47

·             Incepand cu 1 aprilie 2013 fiecare model Lexus nou livrat va fi acoperit de garantie de mobilitate pe durata a 5 ani.

                          

·             Lexus Euro Assistance reprezinta cel mai cuprinzator pachet de mobilitate din piata inclus la livrarea unui model nou (criteriu combinat de acoperire si durata)

·             Serviciile de mobilitate Lexus acopera peste 40 de tari din Europa

·             Cei 5 ani de Lexus Euro Assisstance vin in completarea celor 5 ani garantie oferiti de Lexus in Romania

·             Lexus Euro Assistance este disponibil si pentru autoturisme Lexus rulate care nu au atins vechimea de 10 ani, contra cost.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 891 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri