Total Media News

Total Media News
Uraganul Sandy in SUA PDF Imprimare Email
Marţi, 30 Octombrie 2012 22:32

     Uraganul Sandy a lovit, luni seara, coasta de est a Statelor Unite în regiunea Statului New Jersey, la New York apele inundând străzile Manhattanului, arzând transformatoare şi lăsând oraşul în întuneric. 

       Oraşul New York  a  fost  devastat de uraganul Sandy

                                 

     Parcări şi pasaje inundate, case distruse de vântul puternic sau de incendii vase eşuate pe ţărm, sunt câteva dintre urmările trecerii uraganului Sandy prin New York. În plus, cel puţin 10 persoane din metropolă şi-au pierdut viaţa în urma acestui dezastru natural.
Citeşte mai mult...
 
BUCHAREST CLASSIC CAR SHOW PDF Imprimare Email
Luni, 29 Octombrie 2012 19:17

                                                2-4 Noiembrie 2012
                                World Trade Plaza - Hotel Pullman


      World Trade Center Bucuresti si Clubul Vehiculelor de Epoca organizeaza in perioada 2 – 4 Noiembrie 2012 la  World Trade Plaza - Pullman Hotel, editia a III-a a “Bucharest Classic Car Show” manifestare care isi propune sa prezinte cunoscatorilor in domeniu si publicului larg peste 50 de modele de automobile de epoca aflate in colectii particulare si sa reuneasca principalele cluburi de specialitate, firme de restaurare si colectionari.

                                        

        Salonul va reuni, aproape toate cluburile auto de epoca din tara, peste 50 de masini de epoca in stare de functionare din Romania. Masinile vor fi prezentate ca valori culturale si tehnice pentru publicul larg, dar si ca valori comerciale - cu posibilitatea inchirierii pentru filmari, manifestari  sau evenimente speciale - dar si, in unele cazuri, cu posibilitatea achizitionarii. 

Citeşte mai mult...
 
Dupa Romania, AIBA suspenda si SUA din boxul amator ! PDF Imprimare Email
Luni, 29 Octombrie 2012 19:12

    Caz copiat la indigo: pentru declaratii care n-au fost pe placul sefilor AIBA, facute de presedintele federatiei americane de box, Hal Adonis, Statele Unite au fost suspendate din orice activitate la nivel international incepand cu 19 octombrie!

 

    In adresa trimisa de AIBA federatiei americane de box amator se arata ca suspendarea este ca urmare a faptului ca Hal Adonis nu a fost demis de la conducerea federatiei si ca, prin aceasta masura, AIBA vrea sa transmita mesajul ca “lipsa de actiune” a federatiilor nationale afiliate intr-un astfel de caz de atingere a imaginii oficialilor AIBA va atrage, fara exceptie, excluderea din comunitatea internationala a boxului amator.

 

Citeşte mai mult...
 
Vrei sa stii cum sa iti interpretezi analizele ? PDF Imprimare Email
Luni, 29 Octombrie 2012 18:10

     În premieră pentru România, în cadrul celui de-al 19-lea Congres Național de Medicină de Laborator (31 octombrie - 03 noiembrie, Institutul Național de Statistică București), se va lansa proiectul Lab Tests Online (labtestsonline.ro), serviciu public cu scop educativ, dezvoltat de specialişti ai laboratorului clinic, îmbogăţit şi adaptat la noile descoperiri ştiinţifice de cercetătorii şi editorii medicali de laborator din întreaga lume, pentru a ajuta pacienţii, personalul medical şi publicul larg să înţeleagă mai bine multitudinea testelor clinice de laborator care ţin de investigaţia medicală de rutină, diagnostic şi tratament.

 

       Proiectul Lab Tests Online este o platformă globală de informare, a fost lansat în 2001 în S.U.A. de AACC (American Association for Clinical Chemistry) şi funcţionează în alte 15 ţări printre care amintim: Australia, Marea Britanie, Franţa, Italia, Germania, Spania, Turcia etc.

Citeşte mai mult...
 
Masinute electrice pentru copii-Noua oferta PDF Imprimare Email
Duminică, 28 Octombrie 2012 19:41

          Numarul falimentelor este in crestere
Desi pare incredibil, aceasta e o veste foarte buna pentru parinti

                                       

            Dupa ce v-au relatat povestea de succes a unor intreprinzatori care pe timp de criza au reusit sa puna pe picioare o afacere care le aduce mai mult profit decat alte afaceri in perioada de boom economic, reporterii nostri au descoperit si partea mai putin placuta a unei economii aflate in declin: falimentul.

Ceea ce este diferit insa in acest caz este faptul ca, desi pare incredibil, falimentul afacerii de care vom vorbi in cele ce urmeaza este o veste buna pentru consumatorii care sunt parinti de copii sub 5 ani.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 992 din 1130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri