Total Media News

Ultimele sitiri

Total Media News
Phillip Jerrod Heath este actualul Mr. Olympia PDF Imprimare Email
Duminică, 29 Septembrie 2013 11:02

               Phil Heath a intrat in istorie dupa ce a castigat Mr. Olympia 2011. Jay Cutler a pierdut titlul mondial in fata unui fost jucator de baschet care a intrat pentru prima data intr-o sala de forta la 22 de ani. 

                                      

             

           Phillip Jerrod Heath este actualul Mr. Olympia, titlu pe care l-a castigat in septembrie anul trecut, la varsta de 31 de ani.

        Inainte de a se apuca de culturism, Phil a fost unul dintre cei mai buni jucatori de baschet in perioada liceului, castigand astfel o bursa la Universitatea din Denver pentru a juca baschet. Desi a jucat patru ani baschet la acest nivel, Heath nu a reusit sa inscrie decat 86 de puncte in aceasta perioada, nefiind unul dintre jucatorii de baza ai echipei sale. Din fericire, a hotarat sa renunte la baschet in favoarea noii sale pasiuni, culturismul!

Citeşte mai mult...
 
Megan Young, din Filipine a castigat titlul de Miss World 2013 PDF Imprimare Email
Duminică, 29 Septembrie 2013 09:06

     Megan Young în vârstă de 23 de ani - a cărei ţară s-a clasat pe locul al doilea la ediţia de anul trecut a Miss World - s-a situat pe primul loc, în faţa altor cinci, informează lexpress.fr.

                

**  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2bb5h3Yc7cU

 

Citeşte mai mult...
 
Peris devine sponsorul principal al Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti – sectia Polo! PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 28 Septembrie 2013 17:51

             Singurul producator roman de mezeluri 100% naturale, Peris, recunoaste si sustine performanta. In spatele muncii neobosite pentru atingerea succesului, precum si al mentalitatii de invingator se afla intotdeauna hrana sanatoasa, naturala, echilibrata.

                                                             

      “Oamenii si apa inseamna natura. Iar cand oamenii inving apa si se depasesc pe ei insisi in competitii, vorbim despre perfomanta. Aceasta nu poate fi obtinuta fara o alimentatie naturala care nu contine E-uri nocive. La Peris exact asta facem: produse din carne 100% naturale, care nu contin MDM-uri, nitriti, nitrati, coloranti artificiali si E-uri nocive. Aceste produse sunt rezultatul performatelor obtinute de cercetatorii de la Romsuintest Peris S.A.” a declarat Cristina Norocel, directorul de marketing al companiei.

Citeşte mai mult...
 
Noi programe educationale IGR-MNG PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 28 Septembrie 2013 19:15

                PROGRAME    EDUCATIONALE   AN   SCOLAR   2013 - 2014
                     
         Oferta educationala a IGR - Muzeului National de Geologie cuprinde trei programe concepute de specialisti in domeniu educatiei,geologiei si artelor plastice pentru copiii dornici sa-si puna la incercare indemanarea si creativitatea. Programele se adreseaza prescolarilor( 5 si 7 ani) si scolarilor claselor I – VIII.
     Durata unei intalniri este de 1h. si 15 min. si cuprinde parte teoretica cu prezentare Power Point si aplicatii practice specifice artelor plastice.

Citeşte mai mult...
 
Siria trebuie sa isi distruga arsenalul chimic............ONU si-a impus Rezolutia PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 28 Septembrie 2013 15:29

  Consiliul de Securitate al ONU a adoptat vineri o rezoluţie cu privire la Siria, prima de la începutul conflictului, care obligă regimul lui Bashar al-Assad să distrugă toate armele chimice în mai puţin de un an, relatează AFP.

                         

     Consiliul de Securitate al ONU a adoptat vineri o rezoluţie cu privire la Siria, prima de la începutul conflictului, care obligă regimul lui Bashar al-Assad să distrugă toate armele chimice în mai puţin de un an, relatează AFP.

    "În această seară comunitatea internaţională şi-a îndeplinit misiunea", a comentat secretarul general al ONU Ban Ki-moon, după adoptarea cu unanimitate a acestui text. "Este primul de semn de speranţă pentru Siria după mult timp", a adăugat el, anunţând totodată organizarea la jumătatea lui noiembrie a conferinţei de pace privind Siria Geneva 2.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 793 din 1130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Prima pagina