Total Media News

Ultimele sitiri

Total Media News
Cazul navei nord-coreene retinute in Panama:Doua avioane de vanatoare sovietice, descoperite la bord PDF Imprimare Email
Luni, 22 Iulie 2013 19:57

           Autorităţile panameze au descoperit două avioane de vânătoare sovietice MiG-21 la bordul unei nave nord-coreene interceptate în această lună în timp ce încerca să traverseze canalul Panama după ce plecase din Cuba.

                   

            Cazul navei nord-coreene reţinute în Panama: Două avioane de vânătoare sovietice, descoperite la bordul vasului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

            Avioanele supersonice au fost găsite alături de rachete şi alte piese de armament ascunse într-o încărcătură de zahăr, ceea ce ar putea constitui o încălcare a embargoului impus de ONU Coreei de Nord.

Citeşte mai mult...
 
Calendar Competitional 2013 al Federatiei Romane de Kaiac Canoe PDF Imprimare Email
Luni, 22 Iulie 2013 14:29

                          Calendar Competitional 2013

        Calendarul  Competitional  International si Intern  pe anul  2013,

 

                                                 

           1.Campionat National de  Seniori de Primavara

              Bascov -Budeasa

              22-24 aprilie 2013

              Sed.teh.: 21.apr.

            Viteza : 200m,500m,1000m.:

Probe si dist ; K1B;C1B:K1F :   200m,500m si 1000m.

C1F: 500m si 200m :

-  acest concurs este considerati o selectie(trial)pentru a ramane sau accede in lotul national de seniori.

-  un sportiv poate participa la toate distantele.

Fond : 5000m,

Probe  si dist; K1 B, C1 B, K1 F, C1 F.  : 5000m.

K2 B, C2 B, K2 F:  5000m

-     un sportiv poate participa la o singura proba.

2.Campionat National de Primavara – Fond si Viteza (amb.mici)

Juniori I, II  si Cadeti.

Bascov : 25.04-28.04.2013

Sed.th.: 24.04.P.M.-2013.

Viteza: ( amb.mici ) :

Probe si distante ; K1,B;C1.B;K1.F:  Cadeti;  1000m.

Citeşte mai mult...
 
Licitatia de Eleganta, un mix original de arta si fashion la Mamaia PDF Imprimare Email
Luni, 22 Iulie 2013 09:36

              Ultimul eveniment al pieței de artă din acest sezon, Licitația de Eleganță & Licitația de Marine,

   organizat de Artmark duminică 28 iulie, ora 20:00, aduce la malul mării accesorii feminine și masculine de colecție, aparținând celor mai celebri designeri, precum și o serie de tablouri cu tematică de vacanță, din sfera frumosului accesibil. Evenimentul aduce pe aceeași scenă un mix original de cultură, de la Girard-Perregeaux, Hermes, Christian Dior și Coco Chanel la Petrașcu, Pallady, Tonitza, Șirato, precum și multe alte nume de patrimoniu din repertoriul bunului gust.

                      

         București, 17 iulie 2013

         Licitația de Eleganță, o premieră pe piața de profil din România, mizează pe o atmosferă relaxată, mondenă, în care obiecte de colecție rare, semnate de mari designeri, sunt personalizate prin poveștile culturale pe care le ascund.

Citeşte mai mult...
 
Declaratia consortiului Shah Deniz privind alegerea proiectului TAP ca ruta a gazului din Azerbaijan PDF Imprimare Email
Luni, 22 Iulie 2013 13:57
          Declaraţia oficială a consorţiului Shah Deniz privind alegerea proiectului TAP ca rută de export a gazului din Azerbaijan spre Europa
                                        

       În 28 iunie 2013 - Consorţiul Shah Deniz a anunţat că a selectat proiectul Trans Adriatic Pipeline (TAP) ca rută de livrare a gazului din stadiul al doilea al proiectului Shah Deniz către clienţi din Grecia, Italia şi Sud-Estul Europei.

       La eveniment au luat cuvântul: Preşedintele regional pentru Azerbaijan, Georgia şi Turcia al BP, dl. Gordon Birrell, Preşedintele SOCAR, dl. Rovnag Abdullayev, Ministrul Industriei şi Energiei, dl. Natig Aliyev, Ambasadorul Statelor Unite în Azerbaijan, dl. Richard Morningstar, însărcinatul cu afaceri al delegaţiei Uniunii Europene în Azerbaijan, dl. Toralf Pilz, însărcinatul cu afaceri al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, dl. Adrian Lee şi Directorul proiectului TAP, dl. Kjetil Tungland. Evenimentul a fost urmat de o conferinţă de presă.

Citeşte mai mult...
 
Probabilitatea ca referendumul pe Constitutie sa fie amanat devine din ce in ce mai mare PDF Imprimare Email
Duminică, 21 Iulie 2013 19:20

        Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că probabilitatea ca referendumul pentru revizuirea Constituţiei să fie amânat după anul care se scurge deja, în acord cu decizia Curţii Constituţionale, şi organizat poate chiar o dată cu alegerile prezidenţiale, devine din ce în ce mai mare.

                                           

     "Aşteptăm ca la începutul sesiunii parlamentare să stabilim un calendar, numai că acest calendar va trebui racordat la decizia politică, strategică de această dată când supunem proiectul final referendumului. Şi, deocamdată, aşa cum lucrurile s-au conturat, probabilitatea ca referendumul să fie amânat după anul care se scurge, deci pus undeva, poate chiar cu alegerile prezidenţiale, devine din ce în ce mai mare", a spus Antonescu, într-o emisiune la Antena 3.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 842 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Prima pagina