Total Media News

Total Media News
CAMERĂ VIDEO HDR 4K FDR-AX700 PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Noiembrie 2019 15:03
                     Imagine cu CAMERĂ VIDEO HDR 4K FDR-AX700
              Specificaţii şi funcţii
           Surprindeți momentele din viață așa cum o vedeți, cu imaginile naturale HDR 4K (HLG)1. Performanța de neegalat a focalizării automate hibride rapide vă garantează că focalizare automată și urmărirea focalizării automate sunt excepțional de precise, sensibile și fiabile. Vă veți bucura de mai multe oportunități de a realiza imagini fantastice cu acțiunea în desfășurare, această cameră Handycam neavând limite pentru ambițiile dvs.
Citeşte mai mult...
 
lansarea oficială a primului SUV Aston Martin în România! PDF Imprimare Email
Miercuri, 27 Noiembrie 2019 10:17
     

    Aston Martin lansează în România DBX - cel mai versatil și accesibil model
din segmentul SUV-urilor de lux
      Aston Martin marchează un nou capitol îndrăzneț și un moment de reper în ilustra sa istorie de 106 ani prin lansarea DBX, primul său SUV și un model care e preconizat să propulseze brandul către noi culmi la nivel mondial.
     DBX semnalează o nouă eră în traiectoria Aston Martin spre a oferi stil și capacitate de utilizare excepționale într-un segment anterior neexplorat de celebrul producător, cel al SUV-urilor de lux cu nivel de performanță dinamică specifică mașinilor sport.
Programat pentru producție în unitatea de fabricație din St Athan, Țara Galilor, DBX dispune de o platformă dedicată SUV-urilor, lucru rar întâlnit în întregul sector. Alimentat de o nouă versiune a caracteristicului motor V8 Twin-Turbo de 4 litri şi un propulsor furnizat de Mercedes-Benz, DBX oferă o putere impresionantă de 550 de cai-putere și 700 Newtoni-metru de cuplu, reglați cu atenție pentru a satisface nevoile specifice ale acestui model. Motorul V8 turobompresat are capacitatea de a propulsa automobilul de la la 0 la 100 km / h în 4,5 secunde, ajungând o viteză maximă de 291 km/h. Interiorul luxos realizat manual, acoperișul panoramic din sticlă, o gamă contemporană de furniruri și metal rafinat asigură un ambient interior excepțional. În plus, aceasta include și o serie de materiale inovatoare, respectiv prima aplicare din industria auto a unei țesături din 80% lână, ce oferă o alternativă la fibra de carbon și un design estetic distinctiv.
Citeşte mai mult...
 
Cat costa Romania o medalie olimpica PDF Imprimare Email
Luni, 25 Noiembrie 2019 20:17

                 Cat  costa  Romania  o medalie  olimpica  ?

    In  Romania  mai  toata  lumea  face  diferente  mari  intre  sporturile  olimpice  si  cele neolimpice.

   Suportul  acodat  de  stat ,aprecierile  si  PREMIERILE   sunt  total  diferite  intre  sporturile  olimpice si cele  neolimpice.

  De  ce  ?

  Un  sport  olimpic este  mai Sport  decat  un  sport  neolimpic  ?

   Noi  am  avut  niste  curiozitati  : cati  bani  aloca  statul  roman  pentru  obtinerea  unei  medalii  olimpice  ?

   Ceea  ce  vom  prezenta ,va  fi  foarte  Interesant , bazate pe  documente   obtinute de la C.O.S.R., Ministerul Tineretului si Sportului,etc.


Tineti  aproape .......... mai sunt: 

 

 

 

Citeşte mai mult...
 
Hat-trick pentru LIQUI MOLY PDF Imprimare Email
Marţi, 26 Noiembrie 2019 11:25

         

                   https://www.liqui-moly.com/fileadmin/user_upload/Presse/Pressemitteilungen_DE/2019/11/Sport_Auto_2019.jpg

   LIQUI MOLY se află pe primul loc în preferințele cititorilor revistei „Sport Auto“. Aceștia au ales LIQUI MOLY ca „cea mai bună marcă de uleiuri” al treilea an la rând. În revista germană „Sport Auto“ totul se învârte în jurul vehiculelor sport puternice, ca urmare cititorii acordă o mare atenție performanței de vârf, inclusiv când este vorba despre uleiul de motor.

   „Pentru noi este un succes grozav să fim continuu cea mai bună marcă pe o piaţă unde concurenţa este foarte mare“, a declarat managerul LIQUI MOLY Günter Hiermaier. Iar acest verdict are pentru el o greutate specială: „Pentru că cititorii revistei Sport Auto se pricep la tehnică şi cunosc importanţa lubrifiantului pentru autovehiculele performante.“ Pentru ei uleiul de motor nu e doar un lichid oarecare, care, odată introdus, îşi face treaba fără să ştii de el, ci e extrem de important pentru siguranţa funcţionării şi pentru păstrarea valorii autovehiculului.

 

Citeşte mai mult...
 
Daniel-Andre Tande castiga la Wisla PDF Imprimare Email
Luni, 25 Noiembrie 2019 12:06

Daniel Andre Tande a castigat prima etapa din cadrul Cupei Mondiale de sarituri cu schiurile, sezonul 2019-2020, la Wisla in Polonia.

Acesta a revenit dupa o serie de probleme si a inceput acest sezon cu o mare performanta, podiumul fiind completat de slovenul Anze Lanisek si polonezul Kamil Stoch.

Proba pe echipe disputata cu o zi inainte a fost castigata de echipa Austriei care a aratat foarte bine in cvartetul compus de Andreas Felder.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 10 din 932

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Prima pagina