Total Media News

Total Media News
Catedrala Mântuirii Neamului Românesc PDF Imprimare Email
Duminică, 25 Noiembrie 2018 20:20
  
                              Image may contain: sky and outdoor

   Catedrala Mântuirii Neamului Românesc este o biserică în construcție, aflată în București pe Dealul Arsenalului. Piatra de temelie a lăcașului de cult a fost pusă în februarie 2011.

   Ideea unei catedrale naționale nu este deloc nouă, ea a fost propusă de sinodul bisericii autocefale române și regele Carol I și reluată în anii de după Primului Război mondial, când au și apărut schițe de proiecte ale arhitecților perioadei (cea mai cunoscută fiind a arhitectului Petre Antonescu) și a fost susținută de patriarhul Miron Cristea. Această tendință spre o biserică națională nu aparține numai bisericii ortodoxe, ci a avut reflectări și în lumea protestantă (de ex. în Anglia a fost construită o astfel de catedrală).

    Uitat în anii comunismului, proiectul a fost reluat după 1989, susținut de o parte din populație: un sondaj național realizat în 2011 arată că 60 % dintre persoanele întrebate erau, mai ales în mediul rural, favorabile, proiectului... cu condiția ca fondurile să fie alocate de Biserică, nu de Stat.

    Pe 29 noiembrie 2007, Patriarhul Daniel a pus piatra de temelie a noului edificiu.

     Astazi  , 25  noiembrie  2018  a  avut  loc sfinţirea Catedralei Naţionale .

 

 

Citeşte mai mult...
 
Casti MDR-1000X PDF Imprimare Email
Duminică, 25 Noiembrie 2018 19:50
                               

     MDR-1000X

     Anulare incomparabilă a zgomotelor

      Cu o anulare a zgomotului de top în domeniu1, aceste căşti premiate de What Hi-Fi?2 vă permit să savuraţi muzica fără a fi deranjat. Ascultaţi într-o linişte totală sau adaptaţi sunetul la mediu.

 

Audiţie wireless de înaltă calitate prin LDAC

LDAC transmite aproximativ de trei ori mai multe date (transfer maxim: 990 kbps) faţă de sunetul wireless clasic prin BLUETOOTH®, deci aveţi conţinutul cu sunet de înaltă rezoluţie la o calitate excepţională, apropiată de sunetul de înaltă rezoluţie.5

Specificaţii şi funcţii
Cu tehnologie de top pentru anularea zgomotului1, aceste căşti vă permit să ascultaţi muzică fără ca atenţia să vă fie distrasă. Ascultaţi muzica în linişte deplină sau ajustaţi sunetul în funcţie de mediu.
Citeşte mai mult...
 
Reading Challenge @British PDF Imprimare Email
Duminică, 25 Noiembrie 2018 19:43
                            

Reading Challenge

Una dintre convingerile noastre, la biblioteca @British, este că am reușit să strângem o comunitate de cititori pasionați, cu vârste, ocupații și preferințe literare diverse. Tocmai de aceea, anul acesta, când British Council împlinește 80 de ani de activitate în România, dorim să aducem această comunitate împreună și te invităm la o provocare... colectivă. Vrem să vedem dacă, până la finalul anului, toți abonații bibliotecii noastre pot citi, împreună, 800.000 de pagini. Este un țel optimist, dar suntem siguri că putem atinge acest prag. Fie că îți plac romanele, cărțile de psihologie, de business, sport sau gătit sau că te relaxezi mereu cu revistele noastre, vino la bibliotecă - fiecare pagină contează! E simplu, tot ce trebuie să faci este să împrumuți o carte sau o revistă și intri automat în provocare. Vei putea să îți monitorizezi singur progresul, dar și să vezi în fiecare zi când pagini s-au strâns, urmărind afișajul de pe biblioteca @British. 

Împreună putem citi 800.000 de pagini pentru 80 de ani!Citeşte mai mult...
 
Romania are aproape 4.700.000 de pensionari PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 24 Noiembrie 2018 12:58

  

                            om plajă persoană fotografie vechi masculin gândire portret arc ședință gândi abandonat îmbrăcăminte negru moarte om batran pustiu orfan trist singurătate deznădăjduit marin bunic fotografie frumuseţe rece mormânt terry gânduri nefericit numai sărac rabdator sedinta foto om singuratic om nefericit bunicul nefericit partea de plajă pozițiile umane

    Un număr de aproape 4.700.000 de pensionari era înregistrat la finele lunii octombrie 2018 în România, iar pensia medie a fost de 1.180 lei, cu 109 lei peste cea din perioada similară a anului trecut, conform datelor centralizate de Casa Naţională de Pensii Publice.

    Numărul celor care s-au pensionat la limita de vârstă era de 3.556.138 persoane, dintre care 1.974.817 femei.

 

Citeşte mai mult...
 
RAPID - Modelu PDF Imprimare Email
Vineri, 23 Noiembrie 2018 15:40

 

         

  Miine    24  noiembrie  2018  va  fi  o  zi  deosebita  pentru  toti  cei  care  iubesc  Rapidul  : se  joaca  ultimul  meci  pe  acest  stadion !!!

  " Chiar dacă inițial pare o partidă facilă,  întâlnirea Rapidului cu ACS Înainte Modelu, de sâmbătă, 24 noiembrie, ora 17:30, capătă conotații istorice, deoarece va fi ultimul meci al giuleștenilor pe actualul stadion “Valentin Stănescu”, sau Giulești, cum este cunoscut de toți rapidiștii, înainte de startul lucrărilor de modernizare.

Un alt moment emoționant al acestei partide va fi reprezentat de retragerea oficială a lui Daniel Pancu (41 de ani), o adevărată legendă în fotbalul românesc, cel care a anunțat că își va pune “ghetele-n cui” odată cu ultimul meci al Rapidului pe Giulești, astfel încât vom avea ocazia să îl aplaudăm pentru ultima dată din postura de jucător pe cel care ne-a adus atâtea bucurii.

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 7 din 850

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri