Total Media News

Total Media News
Grecia, scoasa la vanzare „pe felii” pe internet. Cit costa o insula PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Aprilie 2012 07:12

 

Pentru a scăpa de taxele tot mai mari, bogătașii greci încearcă să scape de insulele primite ca moștenire. În noile condiții economice, prețurile sunt mult mai mici decât cele vehiculate acum câțiva ani.

                   

 

Presa elenă enumeră câteva asemenea afaceri, însă cifrele sunt deocamdată nesemnificative: Grecia are o „colecție” de 6.000 de insule, dintre care 227 sunt locuite.

Citeşte mai mult...
 
Noua carcasa antiglont pentru iPhone PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Aprilie 2012 07:09

Daca cei mai multi dintre noi folosesc carcasele si husele de smartphone pentru a evita zgarieturile nedorite pe display, probabil ca exista oameni care au nevoie de mult mai multa protectie.

                                   

Asa se poate explica lansarea unei carcase antiglont pentru iPhone 4. Da, ati citit bine. Discutam de ultima "fita" in materie de protectie a smartphone-ului Apple, lansata de compania japoneza Marudai Corp.

Citeşte mai mult...
 
Cocktail Holidays si Litera te invita sa citesti si sa calatoresti! PDF Imprimare Email
Joi, 19 Aprilie 2012 08:03

Agentia de turism Cocktail Holidays si editura Litera demareaza o campanie de promovare sub sloganul “Cartile si calatoriile… adevaratele placeri ale vietii!”.

                           
Agentia de turism Cocktail Holidays rasplateste cititorii Litera cu 2 sejururi pentru 2 persoane la Disneyland Paris si la Cannes, iar editura Litera face accesibile doua colectii formidabile: Cele mai frumoase povesti si Raftul de cultura generala, urmand sa isi surprinda cititorii cu o a treia.

Citeşte mai mult...
 
La Union Motors ai 24 de ore pentru cea mai buna oferta auto germana PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Aprilie 2012 14:25

Pregătește-te de drum pentru mini-vacanța de 1 mai și vino să descoperi cel mai bun deal Opel

     În zilele de 20 și 21 aprilie, Union Motors găzduiește „Opel 24 h”, un eveniment anual dedicat deal-urilor de neegalat pentru automobilele Opel.

                          

              “Opel 24 h reprezintă o posibilitate unică în care clienții pot beneficia nu doar de cel mai buna pret din an la toate modelele Opel ci și, incluse în prețul autoturismului, de alte beneficii cum sunt mentenanța gratuită, discounturi la accesorii, garanții extinse și multe alte avantaje care dovedesc că investiția ta este una de valoare”, a declarat David Perry, CEO New Kopel Group din care face parte și Union Motors.

Citeşte mai mult...
 
Turneul Great Russian Ballets in Romania incepe pe data de 1 mai la Cluj PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Aprilie 2012 11:16

Pe data de 1 mai 2012, Great Russian Ballets isi va continua turneul mondial in Romania. Spectacolul Giselle va fi prezentat in 10 orase din Romania: Cluj, Galati, Constanta, Sibiu, Timisoara, Pitesti, Oradea, Bucuresti, Iasi, Targu Mures.

                             

Turneul din România prezentat de Great Russian Ballets face parte din turneul mondial 2012 pe care celebrul balet l-a debutat în Statele Unite și Canada.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 771 din 836

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri