Total Media News

Total Media News
Delegatul Comisiei Europene, Antonio – Silva Mendes a avut o întrevedere cu reprezentanţii M.T.S. PDF Imprimare Email
Joi, 31 Octombrie 2013 16:32

     Pe 30 octombrie, secretarul de stat Cristian Cosmin şi subsecretarul de stat Augustin Ioan, împreună cu alţi reprezentanţi ai Ministerului Tineretului şi Sportului, au avut o întrevedere cu reprezentantul Comisiei Europene, Antonio – Silva Mendes, director general pentru educaţie şi formare profesională.


    Discuţiile s-au axat pe elaborarea Strategiei Naţionale de Tineret 2014 – 2020, unde au fost punctate recomandările Comisiei Europene în ceea ce priveşte  Garanţia de Tineret, precum şi programul Erasmus Plus. Acest program al Uniunii Europene pentru educaţie, formare, tineret şi sport, susţine, printre alte obiective, modernizarea şi internaţionalizarea agendei europene pentru invăţământul superior. Programul va acoperi perioada 2014-2020 şi înlocuieşte şapte programe existente.

Domnul Antonio-Silva Mendes a menţionat, în cadrul întâlnirii, că este responsabil pentru buna funcţionare a acestui proiect, ce îşi propune pe viitor o abordare mai integrată.

Citeşte mai mult...
 
Larisa Iordache a castigat Turneul de gimnastica Memorial "Arthur Gander" PDF Imprimare Email
Joi, 31 Octombrie 2013 13:56

                 Gimnasta Larisa Iordache a câştigat Turneul Memorial "Arthur Gander", în timp ce sportivul Andrei Muntean s-a clasat pe locul secund în concursul masculin, la competiţia găzduită de localitatea elveţiană Morges.

                       

     Larisa Iordache a încheiat turneul de miercuri seară cu un total de 44.150 puncte, având cea mai mare notă la sărituri, de 15.000. Ea a evoluat doar la trei aparate, celelalte note obţinute fiind 14.900 la bârnă şi 14.250 la sol.

Pe locul secund s-a clasat Giulia Steingruber (Elveţia – 43.500 puncte), urmată de Elisabeth Seitz (Germania – 42.250).

Citeşte mai mult...
 
Siria a incheiat operaţiunea de scoatere din uz a instalatiilor de productie a armelor chimice PDF Imprimare Email
Joi, 31 Octombrie 2013 13:26

          Instalaţiile de producţie a armelor chimice din Siria au devenit inutilizabile înaintea datei-limită de 1noiembrie, a declarat o sursă din cadrul organizaţiei însărcinate cu distrugerea arsenalului chimic sirian.


       "Siria a încheiat (operaţiunile prin care a făcut) inutilizabile instalaţiile de producţie şi de asamblare a armelor chimice", a anunţat această sursă, care a dorit să îşi păstreze anonimatul, înaintea anunţului oficial al Organizaţiei pentru Interzicerea Armelor Chimice (OIAC), prevăzut ulterior.

Siria s-a conformat deciziei Consiliului Executiv al OIAC, care o îndemna să procedeze la această "distrugere funcţională cât mai rapid posibil, dar nu mai târziu de 1 noiembrie 2013", a subliniat această sursă.

Ţara a predat pe 24 octombrie un program general de distrugere, care a permis să se stabilească planuri vizând o "distrugere sistematică, integrală şi verificată" a armelor chimice.

Citeşte mai mult...
 
1.000 de angajati sunt dati disponibilizati de la o firma, fara sa le dea salarii compensatorii PDF Imprimare Email
Miercuri, 30 Octombrie 2013 15:41

          Peste 1.000 de salariati de la o firma din Bacau detinuta de omul de afaceri Dorinel Umbrarescu vor fi disponibilizati colectiv, potrivit unui document depus la Inspectoratul Teritorial de Munca, fara ca vreunul dintre angajati sa primeasca salarii compensatorii.

 

      Societatea Tehnostrade SRL Bacau, una dintre cele mai mari firme de constructii si reabilitari de drumuri din Romania, a anuntat disponibilizarea a 1.017 angajati din cei 1.140 de salariati pe care firma ii are in prezent.

  Trimiterea in somaj a salariatilor de la firma al carei actionar majoritar este Dorinel Umbrarescu se va face pe data de 7 decembrie 2013, fara a se sti daca acestia vor mai fi rechemati la munca dupa incheierea sezonului rece.

    "In documentul depus la Inspectoratul de Munca prin care se anunta disponibilizarea angajatilor administratorul societatii invoca probleme economice ale firmei.

    Niciunul dintre salariatii trimisi in somaj nu va beneficia de salarii compensatorii", a declarat purtatorul de cuvant al ITM Bacau, Dan Buftea, citat de Mediafax.

Citeşte mai mult...
 
LIQUI MOLY publică noul calendar erotic 2014 PDF Imprimare Email
Miercuri, 30 Octombrie 2013 13:36

      LIQUI MOLY publica noul calendar erotic – punerea in scena   eleganta de la Hockenheimring

                       
           Temperatura din interiorul cockpitului poate creşte la peste 70 grade în timpul unei curse din cadrul campionatului mondial de raliuri. Şi spectatorii se pot încălzi atunci când ţin în mână un calendar erotic de la LIQUI MOLY.
           Acesta are ca subiect „Pista de curse“ şi pune în scenă echipa LIQUI MOLY Engstler BMW. Însă nu autovehiculele trebuie să capteze întreaga atenţie.
           „Am dorit să facem un calendar care are pe fundal pista de curse, deoarece legătura care se face aici cu LIQUI MOLY este deosebit de mare“, a declarat Peter Baumann, manager de marketing la LIQUI MOLY. „Şi aceasta nu numai pentru că deţinem o echipă de curse în cadrul campionatului mondial de raliuri, ci şi pentru că solicitările extreme din motorsport reprezintă un test excepţional pentru produsele noastre.“De fapt, şi produsele joacă un rol secundar în calendarul erotic.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 771 din 1130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri