Total Media News

Total Media News
Goliat: un salt uriaş pentru România PDF Imprimare Email
Luni, 13 Februarie 2012 16:24

Vega, noua rachetă lansatoare ESA, este gata să işi inceapă activitatea alături de rachetele Ariane 5 şi Soyuz după ce a completat cu succes zborul de test din această dimineaţă de la baza de lansare din Kourou în Guiana Franceză.

 

           
 
Odată cu Vega, care complecteaza  familia lansatoarelor disponibile la baza de lansare din Kourou, Europa poate acum face faţă tuturor cerinţelor de rachete lansatoare, de la sateliţi ştiinţifici şi de observare a Pământului până la misiunile de mare anvergură precum cele de aprovizionare a Staţiei Spaţiale Internaţionale.

Prima rachetă Vega a fost lansată la ora 10:00 CET. 

 

Citeşte mai mult...
 
Mai multe pelicule remarcate la Festivalul de la Cannes vor fi proiectate între 14 şi 20 octombrie PDF Imprimare Email
Luni, 13 Februarie 2012 13:39
  

Mai multe pelicule care s-au remarcat la Festivalul de la Cannes anul acesta vor fi proiectate între 14 şi 20 octombrie la Bucureşti.

                     

                    **Secvenţă din "This Must Be the Place"


                           

Citeşte mai mult...
 
Companiile aeriene s-au intrunit pentru a evita un război al carbonului PDF Imprimare Email
Duminică, 12 Februarie 2012 19:07

SINGAPORE (Reuters) -

    Companiile aeriene globale s-au  intrunit  duminica pentru  a  discuta  un acord  -mediat de ONU- pentru a preveni  emisiile  exceesive  de aviaţie între China şi Uniunea Europeană ,  discutii  ce  s-au tranformat într-un război comercial dăunător.

  Apelul   facut  de către şeful Asociaţiei Transportului Aerian Internaţional (IATA), vine pe fondul semnelor că UE ar putea fi dispuse să aiba  o atitudine unilaterală  mai  blinda , care riscă, de asemenea, eforturile de souring să rezolve criza datoriei suverane din Europa, cu sprijinul chinez.

   Într-un interviu, directorul general al IATA Tony Tyler a declarat ca a devenit prins între legislaţiile interne  după ce China a ordonat companiilor aeriene de a nu adera la UE-  piaţa  viatica   din  U.E.,se  bazeaza  pe un  sistem de reglementare a emisiilor de avion.

                                

 

"The Chinese..................

Citeşte mai mult...
 
Ziua Indragostitilor: idei de tinute pentru orice silueta si varsta PDF Imprimare Email
Duminică, 12 Februarie 2012 11:14

Desi o sarbatoare importata, Sfantul Valentin a devenit la fel de populara ca orice alta sarbatoare romaneasca. Nici nu se putea altfel, mai ales ca vorbim de Ziua Indragostitilor, care exista deja la noi, intruchipata de Dragobete.

 

Asa ca in februarie sarbatorim de doua ori dragostea, pe 14, de Sfantul Valentin si pe 24 de Dragobete si continuam cu celebrarea frumusetii si a feminitatii cu 1 si 8 Martie.

Suntem siguri ca, oricare dintre aceste date sunt importante pentru tine si vei dori sa le sarbatoresti alaturi de partenerul tau si vei dori sa arati impecabil. Diva Hair te ajuta si iti ofera spre inspiratie idei de tinute potrivite personalitatii tale, varstei si chiar si siluetei.

Citeşte mai mult...
 
Skandenberg cu 1.000 de concurenti , consecutiv .... PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 11 Februarie 2012 08:39
       Un  nou  targhet  pentru  ONCESCU   :  1000 de  concurenti
                   
                        
    Maine  12  februarie  2012     incepind  cu  ora  12,00   la  Sun Plaza    din  Bucuresti ,   Oncescu   incearca - in  prezenta reprezentantilor  Cartii Recordurilor - sa  stabileasca  un  nou   record  :  sa  concureze  , consecutiv , impotriva  a  1 000  de  barbati  la  masa  de  skanderberg.  
  Un  eventual  invingator  al  lui  Oncescu  va  castiga 1 000 Euro.

           
Citeşte mai mult...
 


Pagina 798 din 835

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri