Total Media News

Total Media News
edy Spedition trimite camioane spre Est PDF Imprimare Email
Joi, 19 Septembrie 2013 14:33

               Compania edy Internaţional Spedition, care se află în reorganizare, vrea să se extindă şi spre pieţele din Rusia, Turcia sau Kazahstan, pentru a-şi creşte profitabilitatea.

                        

      „Pe viitor trebuie să fie un echilibru mai bun între rutele spre Vest şi cele spre Est, cu toate că sunt două modele de business diferite din punctul de vedere al organizării. Lucrul cu Estul înseamnă mai multă interconectare şi nevoie de facilitare în punctele vamale. Şi riscurile sunt mai mari, dar şi veniturile sunt mai mari, în special pe rute către Rusia, Turcia, Ucraina sau ţările «stan». Spre acestea se transportă şi cu doi-trei euro pe kilometru, dublu sau triplu faţă de Vest“, a spus Mircea Ţiplea, CEO-ul edy Spedition. Pe de altă parte, el a subliniat că în general spre Est camioanele parcurg în medie doar 200-300 km pe zi, faţă de 700-800 în Europa.

Citeşte mai mult...
 
Dragnea spune ca locuintele de tip B, din chirpici, nu ar trebui sa fie asigurate in mod obligatoriu PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Septembrie 2013 23:16

     Ministrul Administraţiei Publice, Liviu Dragnea, consideră că asigurarea obligatorie a locuinţei nu ar trebui aplicată în cazul locuinţelor de tip B, din chirpici, deoarece persoanele care trăiesc în astfel de case sunt sărace, iar societăţile de asigurări "nu fac coadă" pentru a le asigura.

                  

       Dragnea spune că locuinţele de tip B, din chirpici, nu ar trebui să fie asigurate în mod obligatoriu

      Dragnea s-a declarat de acord cu prevederea legală ca locuinţele de tip A, din zidărie, să nu primească despăgubire în cazul unor dezastre dacă nu sunt asigurate, dar a arătat că situaţia este cu totul alta în cazul caselor de chirpici.

       "Locuinţele de tip B sunt locuinţe făcute din pământ, în care stau oameni amărâţi. Eu nu cred că noi putem continua să menţinem această prevedere legală, să obligăm o familie amărâtă sau un om singur foarte bătrân, care stă într-o casă de chirpici, să se mai şi asigure, pentru că nu are bani. Eu sunt foarte curios câte societăţi de asigurare au fost de acord să asigure o astfel de clădire. Societăţile de asigurări nu fac coadă la poarta unui om care stă într-o astfel de casă, să asigure casa, pentru că despăgubirea pentru o astfel de casă este 10.000 euro", a declarat Dragnea.

Citeşte mai mult...
 
Rusia va oferi Natiunilor Unite probe ca atacul chimic din Siria ar fi fost comis de insurgenti PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Septembrie 2013 23:13

        Rusia va oferi Consiliului de Securitate al Naţiunilor Unite probe care ar demonstra că atacul chimic din 21 august este o "provocare" a rebelilor sirieni, afirmă ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.


    "Avem suficiente probe că opoziţia recurge frecvent la provocări pentru a atrage o intervenţie militară în Siria. Le vom prezenta Consiliului de Securitate ONU", a declarat Lavrov.

     "Este vorba de probe care demonstrează caracterul provocator al atacului chimic din 21 august", a subliniat Lavrov.

 "De asemenea, avem informaţii conform cărora au existat mai multe incidente similare celui de la Al-Ghouta", din 21 august, a precizat şeful diplomaţiei ruse.

Citeşte mai mult...
 
Guvernul a decis introducerea contributiei de asigurari de sanatate pentru venituri din chirii PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Septembrie 2013 18:49

     Persoanele care obţin venituri din chirii vor plăti contribuţii de asigurări de sănătate, în limita a cinci salarii brute, respectiv cel mult 611 lei pe lună în acest an, ordonanţa de urgenţă elaborată în acest sens de Ministerul Finanţelor după negocierile cu FMI fiind aprobată de Guvern.

                                                                

    Baza de calcul pentru contribuţiile de asigurări de sănătate aferente acestor venituri se stabileşte la fel ca în cazul contribuţiilor pentru pensie (CAS), limitată la cinci salarii brute, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

    Pentru acest an, salariul mediu brut utilizat pentru fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat este de 2.223 lei, iar prin aplicarea cotei de 5,5% reprezentând contribuţiile de sănătate rezultă o sumă maximă de 611 lei pe lună la nivelul a cinci salarii.

Citeşte mai mult...
 
Conferinta premergatoare Salonului Auto Bucuresti si Accesorii 2013 PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Septembrie 2013 15:07

 

   Astazi  a  avut  loc  conferinta  de  presa  premergatoare  deschiderii  Salonului  Auto & Accesorii  2013

                        

       De  la  inceputul  conferintei  am  remarcat  ca  in  acest  an  organizatorul  evenimentului este  sprijinit  de  mai  multe  autoritati , incepind  cu  Primaria  Bucuresti,Ministerul Economiei,Ministerul Mediului,Ministerul Afacerilor Interne,Ministerul Transporturilor,Registrul Auto Roman,s.a. 

     Salonul Auto & Accesorii 2013  se  va  desfasura  intre  10-20 octombr. 2013  la  ROMAERO

   

       20 DE ANI DE LA PRIMA EDITIE A SALONULUI AUTO BUCURESTI & ACCESORII!

      Istoric Salonul Auto Bucuresti si Accesorii

     Primele patru editii ale Salonului Auto Bucuresti si Accesorii au fost organizate intre anii 1993 – 1996. Succesul acestor editii din punct de vedere al marcilor prezente cat si al afluxului de vizitatori (120.000 de vizitatori in anul 1996) au facut ca SAB & Accesorii sa fie introdus prin eforturile sustinute ale APIA in calendarul international al OICA, singurul for international ce poate da un asemenea gir.

    Din 1997, secvential, o data la doi ani, Salonul a fost prezent, sub organizarea APIA pana in 2007 inclusiv, in prestigiosul calendar international OICA, fiind catalogat ca atare, Salonul International Auto Bucuresti. Din 2007 si pana in 2011 Salonul a fost afectat de puternica scadere a pietei auto, inchizandu-si portile.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 803 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri