Total Media News

Total Media News
Miss Universe Romania - Oana Roxana Andrei PDF Imprimare Email
Marţi, 17 Septembrie 2013 10:54

             Oana Roxana Andrei, românca de 26 de ani care ne va reprezenta ţara în finala internaţională de la Moscova, pe 9 noiembrie, a discutat despre parcursul profesional şi despre presiunile concursului. 

                                                     

    Mă simt onorată, foarte fericită pentru că în sfârşit mi s-a întâmplat un lucru frumos. Va fi o experienţă care-mi va marca viaţa. Cei din jur mă fac să înţeleg ce mi s-a întâmplat. Nu-mi amintesc momentul prea bine, mă încercau tot felul de trăiri. Unele colege erau mai supărate, dar au fost extraordinare, spune Oana Roxana Andrei, câştigătoarea de anul acesta a Miss Universe România.
   În catonamentul de trei săptămâni am făcut un exerciţiu de sinceritate, iar Roxana a primit majoritatea voturilor colegelor, adaugă Valentina Ionescu, experta care deţine licenţa concursului.În catonamentul de trei săptămâni am făcut un exerciţiu de sinceritate, iar Roxana a primit majoritatea voturilor colegelor, adaugă Valentina Ionescu, experta care deţine licenţa concursului.
Citeşte mai mult...
 
Tenismanul croat Marin Cilici, suspendat pana la 1 februarie 2014, pentru dopaj PDF Imprimare Email
Marţi, 17 Septembrie 2013 09:27

        Jucătorul croat Marin Cilici, numărul 24 ATP, a fost suspendat pentru nouă luni de Federaţa Internaţională de Tenis (ITF), după ce a fost depistat pozitiv cu o substanţă interzisă, la turneul de la Munchen, în primăvara acestui an.

                

      "Marin Cilici este suspendat pentru o perioadă de nouă luni, sancţiune valabilă de la 1 mai 2013, data când a oferit eşantionul în cauză, şi până la miezul nopţii, în data de 31 ianuarie 2014. În plus, s-a decis că rezultatele lui Cilici la turneul de la Munchen ar trebui să fie anulate, ceea ce înseamnă că el va pierde punctele şi premiul în bani obţinut la competiţia respectivă", se arată pe site-ul ITF, informează itftennis.com.

     Forul internaţional a precizat că Cilici a fost supus unui control antidoping în timpul turneului de la Munchen, eşantionul de urină fiind trimis la laboratorul antidoping din Montreal, unde s-a descoperit că proba conţinea nikethamide, un stimulent.

Citeşte mai mult...
 
Cipru a trecut cu bine de primul audit al creditorilor si a primit 84,7 milioane euro de la FMI PDF Imprimare Email
Marţi, 17 Septembrie 2013 07:47

         FMI a furnizat Ciprului o tranşă de 84,7 milioane de euro după ce a efectuat împreună cu autorităţile europene primul audit al finanţelor ţării în cadrul programului de asistenţă financiară convenit în martie.

                                        

     Ciprul a obţinut în martie un program de ajutor de 10 miliarde de euro, din care 9 miliarde de euro din partea zonei euro, în schimbul restructurării drastice a sectorului financiar.

    Troica creditorilor, formată din FMI, Comisia Europeană şi Banca Centrală Europeană, a constat la sfârşitul lunii iulie că Cipru a realizat progrese în aplicarea măsurilor convenite în program.

    Zona euro a deblocat la rândul ei, vineri, o tranşă de 1,5 miliarde de euro.

Citeşte mai mult...
 
Cu toate acestea, pe totalul celor 8 luni din 2013, avem o scadere generala a pietei de 13,2% PDF Imprimare Email
Luni, 16 Septembrie 2013 18:50

             Deși pe plus în ultimele două luni, piața auto nu reușește să recupereze pierderile din   primele 6 luni

                                         
       Si în luna august înregistrăm o creștere față de luna similară a lui 2012, fapt ce face
ca după plusul înregistrat și în iulie, să consemnăm în aceste două luni o creștere medie de
3,5% față de iulie-august 2012, din care la autoturisme de 15,2%. Cu toate acestea, pe
totalul celor 8 luni din 2013, avem o scădere generală a pieței de 13,2%, din care la
autoturisme, de 11,4%.
      Si pe plan european observăm o evoluție negativă (deși așteptările analiștilor erau
favorabile unei reveniri a pieței în al doilea semestru din 2013), principalele țări înregistrând
pe ansamblul celor 8 luni de până acum scăderi importante (Franța -9,8%, Italia -9,2%,
Germania -6,6%).

Citeşte mai mult...
 
Ministrul Educatiei: Cand cadrul didactic impune materiale auxiliare este frauda si evaziune fiscala PDF Imprimare Email
Luni, 16 Septembrie 2013 17:23

            Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, afirmă că în învăţământ nu există doar frauda de la examen şi că fraudă şi evaziune fiscală este şi atunci când cadrele didactice impun anumite materiale auxiliare, el spunând că e "inadmisibil" să se ceară fondul clasei, acesta fiind opţiunea fiecărui părinte.


       Prezent, luni, la Ploieşti, unde a participat la deschiderea anului şcolar la un colegiu din oraş, ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a afirmat, întrebat fiind ce mesaj are pentru părinţii care sunt nevoiţi să dea bani la şcolile de stat, că acest lucru este "inadmisibil".

       În acest context, Remus Pricopie a catalogat drept "fraudă" şi "evaziune fiscală" decizia unor cadre didactice de a impune elevilor materiale auxiliare.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 804 din 1130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri