Total Media News

Total Media News
Emisiune numismatică - monedă din argint dedicată aniversării a 10 ani de la introducerea bancnotelo PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012 12:20

În conformitate cu prevederile Legii nr.312/2004 privind Statutul Băncii Naţionale a României, Banca Naţională a României va pune în circulaţie, în scop numismatic, începând cu data de 30 ianuarie 2012, o monedă din argint dedicată aniversării a 10 ani de la introducerea bancnotelor şi monedelor euro.

 

 

                        

Citeşte mai mult...
 
Ilie Năstase nu e impresionat de performanţele lui Tecău: "Performanţele sînt doar la simplu" PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012 12:15

Ilie Năstase, cel mai mare tenisman român din istorie, crede că partidele de dublu sînt doar jocuri de pregătire şi îi recomandă lui Horia Tecău să reintre în circuitul de simplu.

 

                      
"Pentru mine, performanţele sînt doar la simplu, însă asta nu înseamnă o calificare în turul 2, aşa cum se laudă Sorana Cîrstea, ci turneele cîştigate.

Citeşte mai mult...
 
Competitia ASRock Global OC 2012 PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012 08:56

 

                            Premiu total de pana la 13, 000USD!

 


TAIPEI, Taiwan - ASRock , brand-ul de top pentru placi de baza, a anuntat organizarea competitiei Global OC Competition 2012 alaturi de Futuremark, cel mai performant software de top de benchmarking din lume. Participantii vor concura pentru cel mai mare scor 3DMark 11 inscris pe 3DMark.com utilizand prestabilirea de performanta a benchmark-ului.

                  
Concursul a inceput pe data de 16 ianuarie si se desfasoara pana pe data de 12 februarie si este deschis tuturor overclockerilor cu placi de baza marca ASRock si si CPU-uri Intel Sandy Bridge si Sandy Bridge-E/. Premiile sunt  in valoare de aproximativ 13,000 de dolari iar campionul decisiv al probei Sandy Bridge-E va fi premiat cu premiul de top in valoare de 3.000 de dolari. Marele premiu il face sa fie unul dintre cele mai mari turnee OC din ultimii ani si se asteapta sa starneasca agitatie in randul overclockerilor din toata lumea.

Citeşte mai mult...
 
Curs Stil Vestimentar si Personal Branding, 15-16 martie 2012, Camera de Comert Bucuresti PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012 08:37

Euro Best Team va invita sa participati la cursul de Stil vestimentar si personal branding care va avea loc in perioada 15-16 martie 2012 la Bucuresti.

Cursul se adreseaza doamnelor care doresc sa-si construiasca o imagine publica corecta si are un caracter interactiv bazat pe analiza si studii de caz. Mai multe detalii gasiti pe eurobestteam.ro

 

                     

 

Perioada de desfasurare: 15-16 martie 2012

LOCATIE: Camera de Comert si Industrie Bucuresti sau la sediul EBT - vezi contact (in functie de numarul celor inscrisi).

 

Citeşte mai mult...
 
O savuroasă comedie englezească la ArCuB PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012 08:32
  

ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti vă invită vineri, 10 februarie, de la ora 19.00, la spectacolul

„Comedie pe întuneric” de Peter Shaffer, în regia lui Cristian Dumitru.

 

 

                                              


Scenografia este semnată de Raluca Ştefan Negoescu.

Traducerea: Dorin Dron

Protagoniştii sunt: Anda Caropol, Cornel Ciupercescu, Viorel Comănici, Tiberiu Păun, Vlad Jipa, Viorica Bantaş şi Cristina Florea.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 804 din 829

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri