Total Media News

Total Media News
Ludovic Orban cere DEMISIA lui Ponta şi a lui Şova, în scandalul Roşia Montană PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 14 Septembrie 2013 07:17

              Ludovic Orban a spus ca singura modalitate prin care statul roman isi poate spala imaginea este ca cei doi ministri sa isi dea demisia.

                                             

       "Dupa parera mea, din situatia asta nu se poate iesi decat prin demisia domnului Sova si a domnului Ponta. Nu poti sa zici luni, ca premier, la trei, patru ore inainte sa dea un comunicat compania, ca aceasta companie poate sa dea statul in judecata si statul sa plateasca daune de 2 milioane", a spus deputatul.Liberalul s-a aratat deranjat ca multi oameni au votat PNL si USL pentru ca au crezut ca vor bloca proiectele legate de Rosia Montana si gazele de sist.

      "Primul lucru care pe mine ma deranjeaza este ca una dintre principalele teme de campanie a fost Rosia Montana si gazele de sist. Sunt multi oameni are au votat cu noi pentru ca au crezut ca noi vom bloca aceste proiecte.

     Nu poti sa te schimbi brusc peste noapte, dupa ce ai ajuns la putere, sa devii un sustinator ale acestui proiect", a completat Orban.

Citeşte mai mult...
 
De ce trebuie sa eviti carnea de pui. PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 14 Septembrie 2013 07:14

     Dezvoltare precoce si risc de cancer, acestea sunt efectele carnurilor cu hormoni.


    Tocmai de aceea, nutritionistii ne sfatuiesc sa ne indreptam atentia spre alte pasari care nu au ajuns inca sa fie crescute industrial.

 

    Specialistii consultati pentru emisiunea "Ce se intampla, doctore?" iti recomanda carne de curca sau de strut in locul puiului, preparatele de gasca, rata, porumbel sau de prepelita. Multe dintre sortimente au putin colesterol si multe vitamine si minerale. Nu trebuie sa consumi cantitati mari, ci sa tii cont de diversitate. Astfel iti asiguri aportul echilibrat de nutrienti din specialitati de carne alba.

Citeşte mai mult...
 
Rapid a primit un nou termen pentru reorganizarea clubului PDF Imprimare Email
Vineri, 13 Septembrie 2013 15:15

     Tribunalul Bucureşti, Secţia a VII-a civilă, a stabilit, vineri, data de 22 noiembrie ca termen pentru publicarea tabelului de creditări, în cazul dosarului de insolvenţă al   SC FC Rapid SA.

                                              

    Tabelul ar urma să fie întocmit până la acea dată. De asemenea, vor fi aduse modificări la planul de reorganizare, ca urmare a retrogradării echipei în Liga a II-a, prin decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS).

   La 17 mai, Tribunalul Bucureşti a decis ca termen pentru confirmarea planului de reorganizare a SC FC Rapid SA data de 13 septembrie, în cadrul dosarului de insolvenţă al societăţii care administrază gruparea giuleşteană de fotbal.

Citeşte mai mult...
 
IMPOZITUL FORFETAR: Cum va fi calculat si cat va plati o shaormerie sau un restaurant PDF Imprimare Email
Vineri, 13 Septembrie 2013 14:51

     Proprietarul unui restaurant cu o suprafaţă de 150 metri pătraţi din centrul Capitalei va plăti de la începutul anului viitor un impozit forfetar de 17.136 lei pe an (3.900 de euro), în timp ce pentru o shaormerie de peste 50 metri pătraţi se vor achita cel puţin 12.474 lei (2.835 euro).

                         

    Formula de determinare a impozitului forfetar propusă de Guvern ia în calcul rangul localităţii, dar şi al zonei din municipii şi marii poli regionali (Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi Ploieşti Timişoara), suprafaţa localului şi un coeficient de sezonalitate, care este clasificat în mod asemănător cu cel al rangului localităţii.

    Cel mai mare impozit forfetar va fi achitat de restaurantele de peste 300 de metri pătraţi din Zona A a Capitalei, care vor plăti 22.680 de lei/an (echivalentul a circa 5.200 de euro). Pentru restaurantele de peste 300 de metri pătraţi este aplicat un singur coeficient de suprafaţă.

Citeşte mai mult...
 
Salt istoric facut de omenire PDF Imprimare Email
Vineri, 13 Septembrie 2013 08:36

     NASA:

     "Salt istoric facut de omenire." Voyager 1 a parasit oficial Sistemul Solar

                               

 

       NASA a anuntat joi, oficial, ca sonda spatiala americana Voyager 1, lansata in 1977, a devenit primul obiect facut de om care a parasit Sistemul Solar.

Dupa o calatorie de aproape 36 de ani, sonda le va permite cercetatorilor pentru prima data sa inteleaga ce exista in spatiul interstelar. "Sonda s-a aventurat in spatiul interstelar. Se afla la 19 miliarde de km de Soare" a declarat NASA intr-un comunicat.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 807 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri