Total Media News

Total Media News
Incepe Salonul Auto de la Frankfurt PDF Imprimare Email
Marţi, 10 Septembrie 2013 17:56

      Cam toată lumea e de acord că salonul auto de la Frankfurt este cel mai important eveniment de acest gen din Europa. O dată la 2 ani, tot ce contează în lumea automobilistică se adună în Germania. Timp de 10 zile sunt cele mai importante lansări de maşini noi şi sunt testate noi tehnologii.

      La ediţia din acest an, potrivit preşedintelui Asociaţiei Germane a Industriei Auto, care organizează evenimentul, la salon vin circa 1.100 de expozanţi cu 159 de premiere mondiale. Dintre acestea, 70 sunt cele ale producătorilor auto.

Citeşte mai mult...
 
ROMANIA - TURCIA la fotbal PDF Imprimare Email
Marţi, 10 Septembrie 2013 15:13

             Atacantul Ciprian Marica a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că echipa naţională a României trebuie să câştige partida cu Turcia, precizând că nu ia în calcul un rezultat de egalitate, chiar dacă şi acesta poate ajuta prima reprezentativă să ocupe în final locul doi al grupei.

                                                          

     "Euforia jocului cu Ungaria a trecut, mâine ne aşteaptă un meci foarte, foarte greu şi suntem conştienţi de asta. Ţinând cont că un egal ne avantajează pe noi, iar meciul începe de la 0-0, atunci primordial ar fi să nu primim gol. Dar eu consider victoria de bază. Noi trebuie să câştigăm cu Turcia pentru a merge la baraj. Eu nu iau în calcul egalul. Important este să ne facem jocul nostru, să nu primim gol şi să nu intrăm în jocul turcilor", a spus Marica.

El a adăugat că meciul de marţi va fi mult mai greu decât cel cu Ungaria, dar speră ca echipa naţională să reuşească să anihileze ofensiva Turciei. "Ne dorim să repetăm figura frumoasă din meciul de vineri şi să îi facem bucuroşi pe toţi românii. Am avut mereu încredere în echipa naţională şi am în continuare. Se formează uşor-uşor un nucleu, o echipă care se dăruieşte şi care vrea să se califice la Mondiale. Sperăm să ne menţinem până la final pe această poziţie a doua a clasamentului. Turcia are un lot foarte bun, ne va fi mult mai greu decât cu Ungaria. Sperăm să îi anihilăm şi să nu aibă prea multe ocazii de a marca", a menţionat atacantul.

Citeşte mai mult...
 
GUVERNATORUL INDEAMNA LA PRUDENTA PDF Imprimare Email
Marţi, 10 Septembrie 2013 15:09

     „Să nu datorezi niciodată mai mult de jumătate din ceea ce poţi plăti uşor“, „Dacă înşeli un creditor, acesta devine pentru tine o fântână secată“ şi „Nu făgădui decât jumătate din ceea ce poţi să faci cu uşurinţă“.

                              

      Acestea sunt câteva sfaturi pe care Eugeniu Carada, fondatorul BNR, le dădea în urmă cu un secol actorilor vieţii economice şi publicului, sfaturi pe care guvernatorul BNR Mugur Isărescu le-a amintit ieri în cadrul unui simpozion care a precedat ceremonia de dezvelire a grupului statuar dedicat lui Carada. Guvernatorul Isărescu este însă printre semnatarii celui mai mare împrumut din istoria României, de 20 mld. euro, cât jumătate din bugetul ţării, luat peste noapte în 2009 pentru că rezervele valutare erau insuficiente şi pentru că trebuia finanţat deficitul bugetar.

Citeşte mai mult...
 
CNA a retras licenta unui post de televiziune. PDF Imprimare Email
Marţi, 10 Septembrie 2013 13:38
      Membrii Consiliului National al Audiovizualului (CNA) au decis, in sedinta de marti, sa retraga licenta unui post de televiziune.
               
     Consiliul a luat hotararea de a retrage licenta Money.ro TVpe baza unor prevederi din Legea audiovizualului, conform carora licenta se poate retrage daca "titularul inceteaza sa difuzeze serviciul de programe pentru care i s-a acordat licenta audiovizuala mai mult de 90 de zile, pentru motive de natura tehnica si mai mult de 96 de ore pentru orice alte motive imputabile titularului". 
Citeşte mai mult...
 
Volvo FH castiga trofeul “Autocamionul Anului 2014" PDF Imprimare Email
Marţi, 10 Septembrie 2013 10:21
         La aproape un an de la spectaculoasa sa lansare, noul Volvo FH a fost ales câştigătorul ediţiei “International Truck of the Year 2014” de către un juriu format din jurnalişti reprezentând 25 de prestigioase reviste de profil din Europa.
                  
       Trofeul “Truck of the Year” a fost înmânat preşedintelui Volvo Trucks, Claes Nilsson, în cadrul unei ceremonii organizate în cadrul expoziţiei Comtrans, la Moscova, seara trecută.
      După numărarea voturilor juriului, Preşedintele "International Truck of the Year",  Gianenrico Griffini, a spus: "Volvo Trucks a lansat un autocamion de categorie grea complet nou care, cu cabina sa inovatoare, cu o transmisie îmbunătăţită cu componente hi-tech şi cu soluţii avansate de întreţinere, stabileşte un nou standard în industria de transport rutier."

  

Citeşte mai mult...
 


Pagina 810 din 1130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri