Total Media News

Total Media News
CNA a retras licenta unui post de televiziune. PDF Imprimare Email
Marţi, 10 Septembrie 2013 13:38
      Membrii Consiliului National al Audiovizualului (CNA) au decis, in sedinta de marti, sa retraga licenta unui post de televiziune.
               
     Consiliul a luat hotararea de a retrage licenta Money.ro TVpe baza unor prevederi din Legea audiovizualului, conform carora licenta se poate retrage daca "titularul inceteaza sa difuzeze serviciul de programe pentru care i s-a acordat licenta audiovizuala mai mult de 90 de zile, pentru motive de natura tehnica si mai mult de 96 de ore pentru orice alte motive imputabile titularului". 
Citeşte mai mult...
 
Volvo FH castiga trofeul “Autocamionul Anului 2014" PDF Imprimare Email
Marţi, 10 Septembrie 2013 10:21
         La aproape un an de la spectaculoasa sa lansare, noul Volvo FH a fost ales câştigătorul ediţiei “International Truck of the Year 2014” de către un juriu format din jurnalişti reprezentând 25 de prestigioase reviste de profil din Europa.
                  
       Trofeul “Truck of the Year” a fost înmânat preşedintelui Volvo Trucks, Claes Nilsson, în cadrul unei ceremonii organizate în cadrul expoziţiei Comtrans, la Moscova, seara trecută.
      După numărarea voturilor juriului, Preşedintele "International Truck of the Year",  Gianenrico Griffini, a spus: "Volvo Trucks a lansat un autocamion de categorie grea complet nou care, cu cabina sa inovatoare, cu o transmisie îmbunătăţită cu componente hi-tech şi cu soluţii avansate de întreţinere, stabileşte un nou standard în industria de transport rutier."

  

Citeşte mai mult...
 
INAUGURARE: S-a deschis AUTOSTRADA care ne duce în Grecia în 6 ore PDF Imprimare Email
Marţi, 10 Septembrie 2013 10:17

            După 68 de ani, a fost deschis punctul de frontieră Makaza, la graniţa între Bulgaria şi Grecia, care este situat pe cel mai scurt drum între Bucureşti şi Marea Egee.

 

     Makaza a fost închis în anul 1945, fiind deschis apoi la aproximativ 24 de ani după sfârşitul Războiului Rece în care Bulgaria şi Grecia au fost adversare. 

    Drumul Ruse-Makaza, care leagă România de Grecia traversând centrul Bulgariei, face parte din coridorul european numărul 9 care face legătura între Helsinki, statele baltice, Moscova, Kiev, Bucureşti şi portul grecesc Alexandroupolis la Marea Egee. 

Citeşte mai mult...
 
Micii investitori au subscris 86% din actiunile Nuclearelectrica disponibile pe transa lor PDF Imprimare Email
Luni, 09 Septembrie 2013 19:34

    Micii investitori au subscris in primele opt ore ale ofertei Nuclearelectrica 86% din actiunile disponibile pe transa lor si care reprezinta 10% din oferta, interesul ridicat fiind determinat de discountul de 8% acordat pentru ordinele plasate in primele trei zile, potrivit brokerilor.

    Subscrierile au inceput la ora 9:30, iar in primele aproape opt ore, pe transa subscrierilor mici (intre 100 si 15.000 de actiuni) au fost plasate 562 de ordine pentru aproape 2,2 milioane de titluri. Volumul de actiuni subscrise si pentru care au fost plasate ordine in sistemul Bursei pana aproape de ora 17:00 reprezinta 86% din transa destinata micilor investitori.

   Micii investitori pot subscrie doar la 15 lei/actiune, insa beneficiaza de un discount de 8% (daca subscriu in primele trei zile) si de 3% (daca subscriu din a patra zi) din pretul care va fi stabilit la final, in functie de subscrierile investitorilor institutionali.

Citeşte mai mult...
 
Zilele Muzeului Taranului Roman PDF Imprimare Email
Luni, 09 Septembrie 2013 11:17

                                                                        12 – 22 septembrie 2013

                                                                

    Ca în fiecare an, de Ziua Crucii, Muzeul Ţaranului prăznuieşte cu expoziţii, târg de icoane, lansări de carte, filme şi muzici tradiţionale.Vă aşteptăm în perioada 12 – 22 septembrie 2013, la cea de a patra ediţie a Zilelor Muzeului Ţăranului.Evenimentul cheie al acestui an este expoziţia 


    Transporturile tradiţionale din România, care va fi deschisă pe 19 septembrie 2013, în sălile Oaspeţi şi Irina Nicolau.Expoziţia, inedită în peisajul muzeal, îşi propune a fi o sinteză a mijloacelor de transport tradiţionale utilizate în România.

     De la transportul greutăţii pe creştetul capului la şaretă, de la traista de umăr şi legănuşul de spate la carul pentru fân, de la sanie la lotcă sau la căruţa pictată dobrogeană, expoziţia va pleda pentru înţelegerea transportului tradiţional ca parte componentă a civilizaţiei tradiţionale rurale. Vor putea fi admirate vehicule cu roţi (car, căruţă, faeton, şaretă, dric, căruţă de pompieri), cu tălpi (sănii de oraş, de pădure, de armată) sau mijloace de transport care se deplasează prin plutire alături de o mare varietate de mijloace de transport confecţionate din textile (traiste, desagi, saci, glugi) din lut (oale, oale cu mănuşă, ulcioare, ploşti) şi din lemn (şei, corfe, patine, vârzobi, bote, butoiaşe şi butoaie).

Citeşte mai mult...
 


Pagina 811 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri