Total Media News

Total Media News
Ce mare companie de asigurari nu mai are voie sa incheie polite RCA PDF Imprimare Email
Joi, 29 August 2013 14:06

            Conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ii interzice unei societati de asigurari din Romania sa mai incheie polite RCA. Vezi despre ce companie este vorba.

 

     Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a decis, in sedinta din 28 august 2013, sa interzica temporar practicarea de catre Euroins Romania Asigurare Reasigurare SA a asigurarii RCA.Totodata, conducerea ASF l-a sanctionat pe Mihnea Tobescu, director general al societatii, cuamenda de 50.000 de lei, iar lui Stamov Bozhidar Stoyanov, conducatorul departamentului de dauna din cadrul societatii, i-a retras aprobarea. Interzicerea practicarii de catre societate a asigurarii RCA este in vigoare pana la implementarea de catre compania Euroins a unui set de masuri stabilit de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara. 

Citeşte mai mult...
 
Bograve Luxury – exclusivism la superlativ PDF Imprimare Email
Joi, 29 August 2013 13:44

                               Stiloul este noua bijuterie !


                     

   Bograve Luxury, singurul importator din Romania al consacratelor branduri Waldmann si Visconti, va invita sa alegeti dintr-o gama vasta de instrumente de scris sofisticate, stiloul sau accesoriul care se potriveste cerintelor si idealurilor fiecaruia.

 

    Un concept dedicat atat colectionarilor de instrumente de scris de lux, cat si oamenilor de afaceri, pasionatilor de frumos sau persoanelor interesate de astfel de obiecte de arta. Acum mai mult ca oricand arta scrisului este dusa la un nou nivel, in care detaliile si gravurile imbogatesc simplitatea si eleganta stiloului clasic. Pe scurt, Bograve Luxury raspunde celor mai rafinate gusturi, imbinand eficienta cu spiritul estetic. Lux desavarsit in scris

Citeşte mai mult...
 
Scoala Atlas Bucuresti PDF Imprimare Email
Joi, 29 August 2013 13:19

  •            Scoala Postliceala        
  •                                       
               ASISTENT MEDICAL GENERALIST   - durata studiilor 3 ani

               ASISTENT DE FARMACIE - durata studiilor 3 ani 

                ANALIST PROGRAMATOR - durata studiilor 2 ani 

                DESIGNER VESTIMENTAR - durata studiilor 2 ani 

                TEHNICIAN IN ACTIVITATI DE SECRETARIAT - durata studiilor 2 ani 

                ASISTENT DE GESTIUNE - durata studiilor 2 ani

                FUNCTIONAR BANCAR - durata studiilor 2 ani 

                EDITOR IMAGINE - durata studiilor 2 ani 

                AGENT DE TURISM –GHID - durata studiilor 2 ani 

Citeşte mai mult...
 
NOUL BMW Seria 5 - Creat pentru momente remarcabile PDF Imprimare Email
Joi, 29 August 2013 09:08
 
          Contempo Cars Sibiu vă invită în perioada 29 august - 1 septembrie 2013, în intervalul orar 10.00 - 20.00, la Salonul Auto Sibiu, în Piaţa Mare, pentru a face cunoştinţă cu inovaţiile ce echipează cel mai avansat BMW Seria 5 creat vreodată.
                            
    Vizitatorii vor avea ocazia să experimenteze mai mult decât performanţa condusului de care s-au îndrăgostit.
   Contempo Cars Sibiu va prezenta trei modele noi şi spectaculoase, echipate cu noi elemente de design şi o nouă generaţie a sistemului BMW ConnectedDrive. Este amestecul perfect de performanţă şi servicii. Este un alt mod de a experimenta plăcerea de a conduce BMW. Noul BMW Seria 5 este disponibil în trei variante de caroserie: Sedan, Touring şi Gran Turismo.
   De la lansarea actualei generaţii, au fost vândute peste un milion de unităţi din versiunile BMW Seria 5 Sedan, BMW Seria 5 Touring şi BMW Seria 5 Gran Turismo, ceea ce a conferit acestui model prima poziție în segment la nivel mondial. Noul BMW Seria 5 aduce modificări precise la designul automobilului, noi variante de motorizare şi suplimentări inovatoare ale gamei de dotări disponibile, precum şi tehnologia BMW ConnectedDrive.
Citeşte mai mult...
 
Iosep, secund la Nationala ? PDF Imprimare Email
Joi, 29 August 2013 08:30

     Biroul federal al FRP i-a dat de înţeles lui Vlad Hagiu să-l accepte pe Andrei pe bancă

      Această mişcare ar grăbi readucerea lui Cosmin Radu la naţională

      Naţionala României şi-a arătat limitele la Mondialul din Barcelona, terminând competiţia cu patru eşecuri din patru meciuri.

     A ratat accesul în sferturi după o partidă cu Serbia (5-13), dar nu ratarea obiectivului a durut. Cea mai bună reprezentativă masculină din România ultimului deceniu şi-a mototolit imaginea din cauza jocului etalat. Iar absenţa centrului Cosmin Radu a cântărit enorm.

    Cum ar putea bucureşteanul să revină la naţională? De ce e nevoie pentru a redresa echipa? Ce a făcut Hagiu bun sau rău la Barcelona?

Citeşte mai mult...
 


Pagina 817 din 1130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri