Total Media News

Total Media News
BikeFest 2013 PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 August 2013 18:21

     Asociatia Green Revolution , in parteneriat cu Raiffeisen Bank, va invita la cea de-a treia editie a BikeFest , festivalul biciclistilor urbani, pe 14 si 15 septembrie in parcul Izvor din Capitala.

                  
     „BikeFest”  este organizat in scopul consolidarii comunitatii de biciclisti si promovarii bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Astfel, in cadrul celor doua zile ale evenimentului se vor organiza activitati cu si despre biciclete, dedicate tuturor iubitorilor acestui sport.

     BikeFest 2013 a pregatit competitii inedite in care punem la incercare abilitatile si cunostintele despre biciclete si ii provocam pe biciclisti la dezbateri despre piste, drepturi si obligatii ale biciclistilor.

Citeşte mai mult...
 
Firmele pot face depuneri de numarar in conturi la Masinile Multifunctionale PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 August 2013 13:16

         Clienţii BCR persoane fizice au efectuat, în prima jumătate a anului 2013, un număr de peste 280.000 tranzacţii, dintre care peste 50% reprezintă plăţile de facturi, în timp ce depunerile de numerar în conturile proprii ale clienţilor BCR au ajuns la peste 100.000 de tranzacţii.

                         

    Maşinile Multifuncţionale sunt disponibile în unităţile BCR cu trafic semnificativ şi număr mare de operaţiuni, inclusiv în cele 41 de zone Self Service din unităţile BCR, unde operaţiunile cu cash sunt gestionate exclusiv prin intermediul echipamentelor.

   „Având în vedere numărul tot mai mare al clienţilor persoane fizice care aleg să folosească aceste echipamente pentru operaţiunile lor de fiecare zi, BCR a extins funcţionalitatatea de depunere numerar în conturile proprii şi pentru clienţii din categoriile Microintreprinderi, persoane fizice autorizate (PFA) şi Corporate, permitând acestora să depună numerar (lei) prin intermediul Maşinilor Multifuncţionale în conturille firmelor pe care le administrează. Încă din prima lună de la lansarea acestei noi funcţionalităţi pentru persoanele juridice am înregistrat un număr de peste 1.000 de tranzacţii efectuate de clienţii persoane juridice la Maşinile Multifuncţionale, majoritate sub 5.000 lei, şi ne asteptăm ca numarul acestor operaţiuni să crească, tot mai mulţi clienţii optând să facă depuneri de valoare mai mică la Maşinile Mulţifunctionale”, a declarat Bogdan Marin, Director Managementul Canalelor Retail în cadrul BCR.

Citeşte mai mult...
 
Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2013 PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 August 2013 12:57

     În aceasta toamnă, în perioada 10 - 20 octombrie, Premium Expo are deosebita plăcere de a va invita sa participați la Salonul Auto București & Accesorii 2013.

    Evenimentul împlinește anul acesta 20 de ani de la prima ediție și va avea loc in tradiționala locație, Romaero Băneasa.

                            

    Salonul Auto București și Accesorii este singura manifestare dedicată industriei auto din Romania ce se desfășoară pe o perioadă de 10 zile, perioadă tradițională a unui salon auto anual de anvergură. SAB & Accesorii 2013 va beneficia în data de 10 octombrie de o zi întreagă dedicată presei, ceea ce va aduce un plus de promovare pe toate canalele media.

  De asemenea, pe parcursul celor 10 zile vor avea loc o serie de evenimente conexe la care vor participa piloți consacrați din campionate de drift, automobilism, motociclism iar show-urile aviatice vor ține adrenalina la cote maxime pentru vizitatorii SAB & Accesorii.

Citeşte mai mult...
 
Firestone launches new European Agricultural Tyres website PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 August 2013 09:20

              Firestone is inviting visitors to explore its new European Agricultural Tyres website.

                                    

     The introduction of the website marks the successful product renewal of the Firestone Agricultural range of the past months with recent launches of the Maxi Traction IF series, Maxi Traction for Combines and the Performer series for Row Crop.

    “We have listened to our clients and based on their advice developed a new user-friendly Tyre Finder, adapted to today’s needs and customer requirements. Another highlight of the new site is the advanced Dealer Locator, guiding visitors to the closest tyre professional in a quick and efficient way” commented Harald Van Ooteghem, Senior Manager Marketing Planning Commercial Business Unit, Bridgestone Europe.

Citeşte mai mult...
 
Povestea FABULOASĂ a locului în care a fost ascuns TEZAURUL ROMÂNIEI, în perioada 1944-1947 PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 August 2013 09:10

       Guvernatul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, a fost prezent în Gorj, pentru un moment festiv dedicat Muzeului Tezaurului Românesc, construit la peştera de lângă Mânăstirea Tismana.                     Imobilul se doreşte un punct important de reper istoric, având în vedere că aici a fost ascuns, în perioada 1944-1947, tezaurul României.

                     

                 

    Guvernatul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, a fost prezent în Gorj, pentru un moment festiv dedicat Muzeului Tezaurului Românesc, construit la peştera de lângă Mânăstirea Tismana. Imobilul se doreşte un punct important de reper istoric, având în vedere că aici a fost ascuns, în perioada 1944-1947, tezaurul României, respectiv 4.035 de casete în greutate brută de 212 tone, din care aur 189 de tone, scrie    gorjexclusiv.ro.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 819 din 1130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri