Total Media News

Total Media News
Guvernul trimite Plafarul la facut cafele PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 August 2013 09:05

     Compania Plafar, care a ieşit anul trecut din insolvenţă şi a pierdut şi propriul brand "Plafar", vândut de autorităţi în 2007 pentru 1 milion euro, nu va mai fi considerată companie naţională, având în prezent doar un punct de lucru, şi nu se va mai ocupa decât de prelucrarea ceaiului şi a cafelei. 

                             

                                    

     Rămasă fără o reţea proprie de desfacere şi fără dreptul de comercializare a produselor proprii utilizând marca "Plafar", companiei îi va fi drastic restrâns obiectul principal de activitate şi va fi tratată ca o simplă societate care nu mai desfaşoară activităţi de interes public naţional, relevă un document obţinut de Mediafax.

Citeşte mai mult...
 
Campioana Romaniei s-a calificat in grupele competitiei europene de elita PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 August 2013 07:12

                Steaua, care avea nevoie să marcheze în Polonia, după 1-1 la Bucureşti, în primul meci al play-off-ului Ligii Campionilor, şi-a făcut misiunea uşoară încă din primele zece minute.

                                                               

      Stanciu şi Piovaccari au marcat în poarta lui Kuciak în spaţiul a doar 120 de secunde, iar "roş-albaştrii" au amuţit infernul alb de la Varşovia.Legia a redus din handicap prin Radovici, în minutul 27, după ce a avut şi un gol anulat.

      Polonezii au dominat teritorial jocul şi în partea secundă, însă şi-au creat puţine ocazii de gol.Steaua a irosit câteva mari ocazii pe finalul partidei, iar polonezii au marcat la singura lor ocazie de gol, în ultimul minut al prelungirilor, prin Rzezniaczak. 

Citeşte mai mult...
 
Pescari cu barca, se fac inscrieri la competitia Boat Fishing Challenge! PDF Imprimare Email
Marţi, 27 August 2013 19:46

   Boat Fishing Challenge va fi o provocare pentru 15 echipaje de ambarcatiuni cu motor care se vor lansa pe Dunare, la Giurgiu. Echipajele de pescari vor pescui timp de 2 zile in locuri cu craci, curenti sau ape adanci.

                             

     Vor castiga aceia care vor reusi sa aduca in minciog cei mai mari pesti ascunsi in acele locuri salbatice. Detaliile pentru participanti sunt disponibile in pagina concursului.

     Boat Fishing Challenge este prima competitie marca Harta Pescar. Potentialii parteneri sunt asteptati sa se alature evenimentului, iar pentru acestia, Harta Pescar a rezervat locuri speciale in reteaua de localizare si in concurs.

Citeşte mai mult...
 
Bosch aniverseaza 100 de ani de productie a alternatoarelor PDF Imprimare Email
Marţi, 27 August 2013 16:58

             Anul acesta se împlinesc 100 de ani de când Bosch a lansat primul alternator cu reglare a tensiunii din lume, destinat autovehiculelor.

      Deşi a fost conceput iniţial ca o simplă sursă de energie electrică pentru farurile electrice, ulterior acesta a stat la baza electrificării autovehiculelor.

                   

     Farurile au fost imediat urmate de numeroşi alţi consumatori electrici, cum ar fi demarorul electric lansat de Bosch în 1914 şi primul dispozitiv electric de acţionare a ştergătoarelor de parbriz lansat de Bosch în 1926. În prezent, alternatoarele furnizează toată energia necesară funcţionării unui autovehicul, alimentând numeroasele sisteme electrice care sporesc eficienţa acestuia, nivelul de siguranţă şi confort şi reduc impactul asupra mediului înconjurător.

Citeşte mai mult...
 
Firmele se descurca tot mai greu cu banii, desi economia creste in statistici PDF Imprimare Email
Marţi, 27 August 2013 06:59

       Acest lucru se vede în imposibilitatea băncilor de a deconta cecurile emise de companii, din cauza sumelor insuficiente din conturi.

                                                                

      Firmele au emis cecuri fără acoperire în valoare de 1,13 miliarde de lei, luna trecută. Este vorba despre o sumă aproape dublă comparativ cu aceeaşi lună a anului trecut. La nivelul primelor şapte luni, suma se ridică la aproape șase miliarde de lei, un maxim istoric pentru această perioadă a anului, departe totuşi de vârful înregistrat în 2010, când economia scădea.

     Problemele firmelor se reflectă şi la capitolul insolvenţe. Chiar dacă numărul companiilor care au intrat în reorganizare judiciară a scăzut cu 10 la sută în primele şase luni, insolvenţa a afectat de această dată firmele mari. Iar vestea proastă este că o companie mare intrată în insolvenţă afectează alte zece firme mai mici, cu care are relaţii de afaceri.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 820 din 1130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri