Total Media News

Total Media News
Inca o veste proasta in dosarul Schengen PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 03 August 2013 15:28

      Norvegia ameninţă că se va opune aderării României şi Bulgariei

                                     

             Norvegia s-ar putea opune aderării României şi Bulgariei la spaţiul Schengen, potrivit Radiovesti.ru, citat de presa bulgară. Motivul invocat de Oslo este că norvegienii se tem de un nou val de criminalitate în spaţiul de liberă circulaţie.

             Mai mult, un ONG din Norvegia a lansat o petiţie împotriva accederii României şi Bulgariei la Schengen, după scandalul intens mediatizat al evacuării unor tabere de romi originari din cele două ţări.

            Potrivit biroului de statistică al Uniunii Europene, Eurostat, există reţele infracţionale române şi bulgare în 15 state membre UE.

Citeşte mai mult...
 
Interventii pe cord deschis intr-o clinica privata din Targu Mures PDF Imprimare Email
Vineri, 02 August 2013 21:27

      Centrul Medical Nova Vita a anunţat, vineri, într-un comunicat de presă, că a reuşit, în premieră pentru o clinică privată din Târgu Mureş, să realizeze o serie de intervenţii pe cord deschis, în cadrul departamentului de chirurgie cardiovasculară recent înfiinţat sub coordonarea doctorului Suciu Horaţiu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de adulţi şi copii, alături de doctorul Radu Deac.

 


    'Specialişti din domeniul Anesteziei şi Terapiei Intensive, coordonaţi de şef de lucrări dr. Kovacs Judit, ai Chirurgiei Cardiovasculare, dr. Erno Jerzicska, au reuşit în primele trei săptămâni ale lunii iulie, un număr de 6 operaţii. Pacienţii, ale căror vârste sunt cuprinse între 62 şi 83 ani, au beneficiat de intervenţii pe cord constând în efectuarea by-pass-ului coronarian şi schimbări de valve cardiace. Evoluţia celor şase pacienţi este favorabilă, toţi pacienţii fiind externaţi cu o stare generală bună (...) Activitatea de chirurgie cardiovasculară vine să completeze reuşitele din cadrul departamentului de cardiologie intervenţională, coordonat de dr. Suciu Ciprian, unde, de la începutul activităţii şi până în prezent au beneficiat de investigaţii şi tratament peste 2000 de pacienţi', se arată într-un comunicat de presă al Centrului Medical Nova Vita Târgu Mureş.

Citeşte mai mult...
 
Miss World Romania 2013 PDF Imprimare Email
Vineri, 02 August 2013 10:39

              Ea a castigat "Miss World Romania 2013"  !

                 Uite cum arata cea mai frumoasa romanca  !

              

        E frumoasa, e sexy si invidiata de 15 fete! Frumoasa bruneta va reprezenta tara noastra la competitia "Miss World 2013".Andreea Chiru este numele celei mai frumoase romance si a fost aleasa dintre 16 finaliste. Tanara va avea onoarea de a reprezenta Romania in cadrul celei mai importante competitii internationale de frumusete, "Miss World 2013", care se va desfasura in Indonezia in perioada 2-30 septembrie 2013.

      Competitia "Miss World" a fost creata in Marea Britanie si prima data a avut loc in anul 1951, fiind prima competitie internationala de frumusete majora organizata la nivel mondial si cea mai longeviva competitie de frumusete in acest moment.
Citeşte mai mult...
 
Romeo-Florin Nicolae, şef al Vămii, a fost numit de Ponta la conducerea Direcţiei Antifraudă PDF Imprimare Email
Vineri, 02 August 2013 07:33

      Romeo-Florin Nicolae, şef al Autorităţii Naţionale a Vămilor, a fost numit, joi, de premierul Victor Ponta la conducerea nou-înfiinţatei Direcţii Generale de Antifraudă Fiscală, la propunerea ministrului Finanţelor.

                                                 

       El va avea statutul de vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), care coordonează Direcţia Generală de Antifraudă Fiscală.

      La jumătatea lunii iunie, Romeo-Florin Nicolae a fost numit şef al Autorităţii Naţionale a Vămilor din postul de director general adjunct la Direcţia Generală de Informaţii Fiscale din cadrul ANAF.

Acesta a lucrat ca şi consilier la Direcţia Generală ANAF de Coordonare Inspecţie Fiscală, iar ulterior a fost avansat în postul de director general adjunct.

 

Citeşte mai mult...
 
Asistenta medicala privata si in spitalele de stat..... PDF Imprimare Email
Joi, 01 August 2013 18:58

         Masura legala prin care medicii romani de la stat ar putea ajunge la venituri de 6000 de lei/luna

                                            

    Consultatiile in graba, alergatura intre cabinetul de stat si cel privat si un diagnostic aruncat la repezeala pe hol ar putea deveni istorie in medicina romaneasca.

    Pe viitor, doctorii din spitalele publice ar putea ingriji si opera bolnavi in regim privat. Evident numai dupa terminarea programului de 7 ore si cu precizarea ca banii achitati de pacient sa fie impartiti intre medic, echipa lui si institutia sanitara. Masurile fac parte din viitoarea lege a salarizarii doctorilor, in functie de performanta lor.

    Pentru ca pacientii sa nu mai stea degeaba pe la usi, in timp ce medicii acorda consultatii la privat, cei din Ministerul Sanatatii vin cu o solutie: acceptarea asistentei medicale private si in spitalele de stat.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 838 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri