Total Media News

Total Media News
Televiziunea si radioul de stat din Grecia se inchid temporar PDF Imprimare Email
Miercuri, 12 Iunie 2013 18:37

    Guvernul conservator al Greciei a anunţat că va închide temporar posturile publice de televiziune şi radio, din cauza crizei financiare, în pofida opoziţiei înverşunate a sindicatelor şi a unor parteneri din coaliţia guvernamentală, informează marţi Associated Press.


               Angajatii greci din televiziunea si radioul de stat protesteaza fata de anuntul inchiderii temporare a acestor institutii
            Angajaţii greci din televiziunea şi radioul de stat protestează faţă de anunţul închiderii temporare a acestor instituţii

          Purtătorul de cuvânt guvernamental Simos Kedikoglou a făcut acest anunţ-şoc marţi, declarând că emisiile de televiziune şi radio ale ERT, compania greacă de radio şi televiziune, vor înceta la primele ore ale zilei de miercuri.

Citeşte mai mult...
 
Automobile Bavaria Group, partener oficial al Festivalul International de Teatru de la Sibiu. PDF Imprimare Email
Miercuri, 12 Iunie 2013 13:15

      Automobile Bavaria Group asigură și în acest an servicii de transport  VIP  personalităţilor participante la ediția aniversară a Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS).

                                     

     Sub umbrela mărcii BMW, maşina germană a festivalului, Automobile Bavaria a pus la dispoziția organizatorilor o flotă de 8  limuzine BMW Seria 5 și oferă sprijin logistic pentru activitățile de transport desfășurate pe toată durata festivalului. 

      Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu reunește în fiecare an o comunitate importantă de artiști, regizori, scenariști, bloggeri, fotografi, critici și jurnaliști din toate colțurile lumii. Cotat ca cel mai important festival de artele spectacolului din România și între primele trei ca importanță și amploare din Europa, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu oferă o șansă unică de a-i descoperi pe unii dintre cei mai reprezentativi artiști și producători ai momentului, într-o atmosferă unică.

Citeşte mai mult...
 
Orice BONUS la final de contract, la stat sau la privat, impozitat cu 85 % PDF Imprimare Email
Marţi, 11 Iunie 2013 21:40

             OUG nr. 55/2013 - unele masuri fiscal-bugetare si pentru modificarea unor acte normative


      Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 55/2013 privind unele masuri fiscal-bugetare si pentru modificarea unor acte normative a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 331, din 6 iunie 2013.

    Luand in considerare ca un criteriu determinant in stabilirea obiectivelor si strategiilor guvernamentale este cel al concordantei cu responsabilitatile pe care Romania si le-a asumat prin semnarea acordurilor de imprumut cu organismele financia re internationale, Guvernul trebuie sa promoveze un set coerent de politici macroeconomice si masuri de mentinere a stabilitatii financiare a tarii, care sa asigure incadrarea in tintele de deficit stabilite.

Citeşte mai mult...
 
Malaga Club de Futbol SAD (Spain) exclusa din UEFA Europa League 2013/14 PDF Imprimare Email
Marţi, 11 Iunie 2013 18:11

           The Court of Arbitration for Sport (CAS) has filed by Malagá Club de Futbol  by the Adjudicatory Chamber of the UEFA Club Financial Control Body decision”).

                                        

         As a consequence, the Spanish club is excluded from the UEFA Europa League  2013/14 and will have to pay a fine or EUR 300'000.

Citeşte mai mult...
 
Salariul minim majorat de la 1 iulie PDF Imprimare Email
Marţi, 11 Iunie 2013 13:53

       Salariul minim brut va creste pentru a doua oara in acest an si va deveni, incepand de la 1 iulie, 800 de lei, ceea ce inseamna ca toti angajatorii care au salariati platiti cu minimul pe economie trebuie sa le mareasca acestora leafa de luna urmatoare.

 

     Plata unor salarii mai mari nu este singura grija a patronilor, reglementarile legale impunandu-le acestora si cateva obligatii birocratice, care ignorate pot aduce amenzi de pana la 8.000 de lei.

Majorarea salariului minim pe economie la 800 de lei este prevazuta in HG nr. 23/2013, actul normativ publicat la final de ianuarie, care prevedea cresterea salariala in doua etape:

  • De la 700 la 750 de lei incepand cu 1 februarie
  • De la 750 la 800 de lei incepand 1 iulie.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 859 din 1130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri