Total Media News

Total Media News
Taxe noi la Registrul Comertului. Afla cit costa sa-ti inscrii afacerea PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012 23:36

                 Prin   HG nr. 902/2012 a fost modificat sistemul de taxe și tarife la Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC), astfel că taxarea operațiunilor de înregistrare se va face în funcție de tipul solicitării.Noile tarife sunt în vigoare de vineri, 23 noiembrie.

  

     Noul sistem de tarifare se aplică prin plata unei singure taxe pentru înființarea unei firme sau a unei persoane fizice autorizate.Iată noile taxe:

 

    ** Înregistrarea unei persoane juridice în Registrul Comerţului - 250 de lei. Aceasta este o taxă unică pentru autorizarea constituirii, înmatricularea și autorizarea funcționării prin declarație pe proprie răspundere

Citeşte mai mult...
 
Camelia Potec se afla la cea mai mare rascruce din cariera sa PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012 08:57

        Camelia Potec se află la cea mai mare răscruce din cariera sa: "Cum pot să renunţ la ceva ce înseamnă viaţa mea!?"

 

          Înotătoarea în vîrstă de 30 de ani nu a mai intrat în bazin de 90 zile pentru a putea "decide la rece" dacă renunţă sau nu la sport. Şi-a fixat ca termen de gîndire ziua de 15 decembrie.

 

        Sala Palatului, sîmbătă seara.

 

   Concert Gianni Morandi. Uşile se deschid la ora 19:00. Treizeci de minute mai tîrziu, sala e doar pe jumătate plină, în special locurile de la balcon. "Nu cred că se umple. S-au cumpărat biletele mai ieftine, cele de cincizeci de lei", observă o doamnă respectabilă, la vreo 70 de ani, care ocupa un loc central în sectorul A. Acolo un bilet a costat 500 de lei!

Încet, încet, încep să se ocupe toate scaunele. Spectatorii, majoritatea părinţi şi bunici. "Am crescut cu muzica lui Morandi şi uite că apucăm să-l vedem pe viu!", "Ce seară, dragă! N-aveam voie să ratăm aşa ceva", conversează două femei îmbrăcate cochet.

                                        

    Printre cei care-şi caută locul se distinge la un moment dat o siluetă care face notă discordantă cu restul oamenilor din sală, a căror medie de vîrstă e undeva la 65 de ani. O tipă blondă, înaltă şi zveltă, îmbrăcată cu o rochie neagră pînă deasupra genunchilor şi un sacou alb. Este Camelia Potec.

Citeşte mai mult...
 
Proteste în Egipt. Președintele, acuzat că este un nou „faraon” PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012 08:51

       Opozanții președintelui egiptean Mohamed Morsi protestează astăzi în Cairo, după ce șeful statului și-a sporit considerabil puterile printr-un decret, relatează AFP.Protestatarii îl acuză pe actualul președinte că dorește să devină un dictator și că pune în pericol drumul spre democrație al Egiptului.

                         

    La fel ca predecesorul său, Hosni Mubarak, îndepărtat de la putere în 2011, Mohamed Morsi este numit acum un „faraon” de către opozanții săi.Protestatarii s-au adunat în Piața Tahrir, epicentrul revoltei din lunile ianuarie-februarie 2011, în timp ce susținătorii președintelui s-au întâlnit în fața palatului prezidențial.

Citeşte mai mult...
 
Lupta FANTASTICA pentru titlul mondial in Formula 1 PDF Imprimare Email
Vineri, 23 Noiembrie 2012 18:28

            Toate scenariile posibile pentru aflarea campionului! Cum poate castiga Vettel pentru a 3-a oara consecutiv:

    Batalia finala se da intre liderul Sebastian Vettel si ocupantul locului 2, Fernando Alonso, cei doi fiind despartiti de 13 puncte in clasament.

                                              

      Vettel, care a castigat cinci curse in 2012, va fi campion mondial pentru a treia oara consecutiv in urmatoarele situatii:

Citeşte mai mult...
 
O companie GRECEASCĂ investește în România PDF Imprimare Email
Vineri, 23 Noiembrie 2012 18:17

            Retailerul de jucării Jumbo - cu zeci de magazine în Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia - se pregătește să deschidă primele centre de desfacere din România.

                                                

            Până în 2016, compania vrea să deschidă opt magazine în România, informează romania-insider.com. În același an, planul companiei este de a atinge vânzări de 37 de milioane de euro.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 978 din 1130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri