Total Media News

Total Media News
Barca pregateste mii de copii in 'spiritul' in care a crescut Messi! PDF Imprimare Email
Miercuri, 31 Octombrie 2012 19:16

     Trebuie sa castigi frumos, sa respecti adversarul, NU sa fii fotogenic  !

                                          

      Chiar daca nu a spus-o direct, Rosell, presedintele Barcei, l-a laudat pe Messi pentru ce a realizat pana acum, totul printr-o comparatie cu Ronaldo. El a vorbit in fata a o suta de copii dintr-o scoala de la periferiile Barcelonei.

"Respectul, efortul, ambitia, munca in echipa si umilinta. Aceastea sunt caracteristicile celor care au adus trofee la Barca. La fel cum si Messi a facut tot ce a putut, si-a ajutat echipa la cinci goluri diferenta cu Mallorca, iar el a dat doua. Asta e umilinta, asa trebuie sa castigi un meci, un trofeu, nu sa-ti faci freza si sa umilesti adversarul", a spus Sandro Rosell.

Citeşte mai mult...
 
Vodafone România testează reţeaua de servicii telecom 4G PDF Imprimare Email
Miercuri, 31 Octombrie 2012 19:09

     Din 2013, Vodafone România va furniza servicii de telecomunicaţii din generaţi a patra (4G) la viteze de până la 100 Mbps.

                                   

   Alături de directorul general al Vodafone România, la eveniment au fost prezenţi şi ministrul Comunicaţiilor, Dan Nica, şi CEO-ul grupului britanic Vodafone, Vittorio Colao."Reţeaua 4G a fost construită în câteva luni. În 2013, Vodafone România va investi în dezvoltarea reţelei suma de 100 milioane de euro, o parte din bani urmând să fie îndreptaţi către reţeaua 4G, care se va extinde treptat", a spus Berroeta.

Citeşte mai mult...
 
Orașele din România se întrec în colectarea selectivă a gunoaielor PDF Imprimare Email
Miercuri, 31 Octombrie 2012 19:04

       Mai multe orașe din România concurează pentru a obține titlul de „Orașul Reciclării”, marele premiu constând într-o zonă de picnic complet amenajată, cu un design modern, în valoare de aproximativ 15.000 de euro.

                                                     

                     

     În competiția de colectare selectivă a deșeurilor, numită „Bătălia pentru Orașul Reciclării”, s-au înscris până acum 18 localități din țară: Iași, Brașov, Cluj-Napoca, Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare, Craiova, Deva, Focșani, Mediaș, Roman, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Slobozia, Târgu Jiu, Tulcea și Zalău, precum și Sectorul 1 și Sectorul 6 din București.Concursul își propune să stimuleze colectarea selectivă în rândul populației.

Citeşte mai mult...
 
Guvernul modifica schimbarea in cazul finantarii lucrarilor de reabilitare termica PDF Imprimare Email
Marţi, 30 Octombrie 2012 22:40

                După ce în ultima perioadă nimeni nu mai ştia exact care e situaţia reabilitării termice, mai ales că unii primari din exces de zel electoral au decis să finanţeze în întregime lucrările de acest din sectoarele sau oraşele pe care le administrau, chiar dacă legea era destul de clară cu modul de împărţire al plăţilor, astăzi, guvernul a aprobat o ordonanţă de urgenţă care vine să clarifice lucrurile.

                            

      Schema de finanţare propusă de Ministerul Dezvoltării, care se referă atât la lucrările de intervenţie, cât şi la realizarea auditului energetic şi a expertizei tehnice, arată astfel:

- 60% din finanţare este asigurată din fonduri structurale şi de coeziune ale Uniunii Europene şi din alocaţii de la bugetul de stat;

- 40% reprezintă contribuţia însumată a consiliilor locale şi a asociaţiilor de proprietarilor, astfel: contribuţia proprie a autorităţilor administraţiei publice locale se stabileşte pe baza unor criterii socio – economice, în limita a maxim 30% din valoarea activităţilor/lucrărilor, care se aprobă prin hotărâre a consiliilor locale/Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi, în completare, din fondul de reparaţii al asociaţiei de proprietari constituit în acest sens. Cota de contribuţie a proprietarilor nu poate fi mai mică de 10% din valoarea activităţilor/lucrărilor.

Citeşte mai mult...
 
Uraganul Sandy in SUA PDF Imprimare Email
Marţi, 30 Octombrie 2012 22:32

     Uraganul Sandy a lovit, luni seara, coasta de est a Statelor Unite în regiunea Statului New Jersey, la New York apele inundând străzile Manhattanului, arzând transformatoare şi lăsând oraşul în întuneric. 

       Oraşul New York  a  fost  devastat de uraganul Sandy

                                 

     Parcări şi pasaje inundate, case distruse de vântul puternic sau de incendii vase eşuate pe ţărm, sunt câteva dintre urmările trecerii uraganului Sandy prin New York. În plus, cel puţin 10 persoane din metropolă şi-au pierdut viaţa în urma acestui dezastru natural.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 992 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri