Total Media News

Total Media News
O noua metoda de detectare a osteoporozei, inventata de cercetatorii de la NASA PDF Imprimare Email
Luni, 04 Iunie 2012 08:24

     O nouă metodă de detectare a osteoporozei, în stadii timpurii ale maladiei, a fost inventată de cercetătorii de la NASA.

                                                  

   În zilele noastre, osteoporoza poate trece neobservată vreme îndelungată şi poate fi diagnosticată doar cu ajutorul radiografiilor, după ce s-a produs deja o slăbire a structurii osoase ce a dus la apariţia unei fracturi.

Citeşte mai mult...
 
UE vrea ca fondul de urgenta permanent al zonei euro sa devina operational de la 9 iulie PDF Imprimare Email
Luni, 04 Iunie 2012 07:17

                 Uniunea Europeană (UE) vrea ca fondul permanent de 500 de miliarde de euro pentru ajutarea statelor cu probleme din zona euro, Mecanismul European de Stabilitate (European Stability Mechanism - ESM), să devină operaţional la 9 iulie, a declarat un oficial european citat de Bloomberg.

      Parlamentele celor 17 state membre trebuie să ratifice ESM înainte ca acesta să intre în vigoare pentru a contracara criza datoriilor din zona euro.

Citeşte mai mult...
 
Cupa Mondiala de Judo - Bucuresti PDF Imprimare Email
Duminică, 03 Iunie 2012 10:58

 

      Ieri , in Sala Polivalenta din Bucuresti s-a desfasurat in fata unui public destul de numeros o etapa din programul Cupei Mondiale de Judo. Aceasta competitie a fost rezervata strict fetelor.De asemenea, au fost prezente personalitati importante ale sportului romanesc precum Octavian Morariu presedintele COSR, Carmen Tocala , presedinte al ANST si Alin Petrache , conducatorul Federatiei Romane de Rugby.

 

      Delegatia noastra si-a respectat blazonul obtinand un loc 2 la categoria -48kg prin Carmen Bogdan , victoria la categoria -52kg, fiind o categorie cu podium 100 % romanesc, si  cateva medalii de bronz.In cadrul categoriei -57kg castigatoare a fost TIna Zeltner (Austria) care a invins-o pe Frantuzoaica Automne Pavia , iar in cadrul cateogriei -63kg Gemma Howeell (Marea Britanie ) a invins-o pe Nina Milosevic (Slovenia ).

      De notat , ca de la aceasta compeittie a lipsit Alina Dumitru , fiind meneajata de stafful sau .                        

 

      Competitia continua azi la Sala Ioan Kunst Ghermanescu din capitala cu categoriile -70, -78 si +78.

 

 

 

 

**  Gini Andrei  Duta

 

 

 
Doua blonde diferite » Maria Sarapova si Caroline Wozniacki au fost atractiile zilei de ieri PDF Imprimare Email
Duminică, 03 Iunie 2012 09:35

           Rusoaica învins-o pe Shuai Peng, în timp ce Caroline a pierdut în faţa Kaiei Kanepi

                              
Maria Şarapova seamănă frică.

Şi nu e din cauza ţipetelor de pe teren, ci a felului în care joacă. În trei meciuri nu a pierdut decît 5 gameuri. Ea a învins-o ieri, la Roland Garros, pe o arenă Phillippe Chatrier plină pe Shuai Peng din China, cu 6-2, 6-1. Maria atacă, Maria ţipă şi Maria cîştigă.

Citeşte mai mult...
 
Racheta in marime naturala, in Piata Victoriei din Bucuresti PDF Imprimare Email
Duminică, 03 Iunie 2012 09:29

     O racheta a rasarit in Piata Victoriei din Capitala, unde curiosii s-au strans deja sa vada ce se petrece. Botezata Haas 2C, dupa numele celebrului austriac din Ardeal, Conrad Haas, un precursor al zborurilor spatiale, racheta este un proiect ARCA.

                             

       Haas 2C ar trebui sa plece in prima ei calatorie spatiala in primavara anului viitor, in cadrul Misiunii 7. Ea va avea sarcina de a testa motorul Executor si de a ajunge pe orbita. Va duce in spatiu ceea membri ARCA spun ca ar fi primul satelit realizat integral in Romania.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1045 din 1130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri