Total Media News

Total Media News
Bukarest Fashion Week PDF Imprimare
Marţi, 14 Noiembrie 2023 14:23
                 Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi text

    In perioada 7-9 decembrie va avea loc Winter Festival in cadrul Bukarest Fashion Week.

   Editia de iarna va fi una speciala intrucat Bukarest Fashion Week isi serbeaza cei 25 de ani de activitate. Ambasad'or Events va gazdui cea de-a 40 a editie a celui mai important si longeviv eveniment dedicat modei romanesti! Ioana Francia Claudia Neghina Darius Gheara Maria Gheara Nicusor Stan

*

Citeşte mai mult...
 
Casti SONY PDF Imprimare
Joi, 07 Decembrie 2023 10:29

                        S5-3rd article banner

Bucurați-vă de confort fără zgomot întreaga zi

WH-CH720N

Cu tehnologia de anulare a zgomotului, un design ușor și autonomie ridicată a bateriei, vă puteți bucura de muzică pentru mai mult timp și fără întreruperi din fundal.

                                                     Lăsați lumea afară

Tehnologia cu senzor dublu pentru zgomot și procesorul integrat V1 duc funcția de reducere a zgomotului la nivelul următor. Acum puteți lăsa lumea afară și vă puteți cufunda în muzică.

                            Tehnologie îmbunătățită, apeluri mai bune

Tehnologia de preluare precisă a vocii, un microfon cu formare a fasciculului și structura de reducere a zgomotului vântului vă vor oferi conversații clare și naturale în timpul apelurilor.
Citeşte mai mult...
 
„Monster Chopper” cu motor KTM primește direcție hidraulică PDF Imprimare
Duminică, 21 Ianuarie 2024 19:01

                                   A gravity-powered test ride for the hydraulically-steered Monster Chopper

    "This thing's gonna be a chungus!" In the northern tip of Idaho, 70-odd miles from Spokane, Washington, a magnificently silly project is underway: a colossal batpod of a motorcycle with a KTM motor, monster truck wheels, and hydraulic steering.
      It's the work of the Grind Hard Plumbing Co. team. We assume at some point there might have been some actual plumbing going on amongst these lads, but after finding viral success stuffing a Honda engine into a Barbie car back in 2018, it seems YouTube has become a primary focus for this small gaggle of talented lunatics.

Citeşte mai mult...
 
HOTĂRÂRE DE GUVERN pentru modificarea salariilor de bază pentru funcţiile didactice de conducere PDF Imprimare
Vineri, 19 Ianuarie 2024 17:56
                                          Guvernul României - Wikipedia

   HOTĂRÂRE DE GUVERN pentru modificarea anexelor nr. 1 şi 2 la Normele metodologice privind stabilirea salariilor de bază pentru funcţiile didactice de conducere de director şi director adjunct din învățământul preuniversitar de stat, precum şi pentru stabilirea categoriilor de unități de învățământ preuniversitar de stat în care se normează funcțiile de conducere didactice auxiliare de contabil-şef şi secretar-şef, cu nivel de studii S/M şi nivelul salariilor de bază aferente acestora, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 598/2018
   Actul normativ stabilește salariile de bază pentru fiecare funcție de conducere pe fiecare grad și fiecare categorie de unitate de învățământ, eliminând inechitățile salariale în ceea ce priveşte funcțiile didactice de conducere din sistemul de învăţământ preuniversitar, respectiv director, director adjunct, contabil-şef, secretar-şef, cu nivel de studii superioare (S).

 

Citeşte mai mult...
 
UNTRR: “De 16 ani cerem cost minim de referințã. Ungaria l-a obținut de sãptãmâna trecutã PDF Imprimare
Miercuri, 31 Ianuarie 2024 19:07

UNTRR: “De 16 ani cerem cost minim de referințã. Ungaria l-a obținut de sãptãmâna trecutã. Vrem și noi!

                                   UNTRR - Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România |  Bucharest

    Uniunea Naționalã a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) solicitã din nou introducerea costului minim de referințã în transporturile rutiere naționale, dupã ce în Ungaria a devenit funcțional de sãptãmâna trecutã. Costul de referințã asigurã competiția loialã și sustenabilitatea în piața de transporturi.
Ce este costul de referințã?
Reprezintã costurile tipice de operare pentru un vehicul greu de marfã utilizat pentru transporturile rutiere regionale sau internaționale. În Ungaria, Spania sau Franța, de pildã, costul minim de referințã deja funcționeazã (în unele țãri, încã din anii 50). Atenție, costul de referințã nu este prețul final.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 3 din 1127

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home