Total Media News

Total Media News
Pericol de insolventa: Cosmote si Germanos, amenintate din Jilava PDF Imprimare
Joi, 05 Decembrie 2013 17:13

        Companiile Cosmote si Germanos, ambele detinute de grupul elen OTE, au fost date in judecata de catre o firma din Jilava, care solicita intrarea lor in insolventa.

                                                          

      Firma de productie publicitara Globe Media Advertising cu sediul in Jilava, judetul Ilfov, a deschis mai multe procese la Tribunalul Bucuresti impotriva companiilor Cosmote siGermanos, la finele lunii noiembrie.  In unele dosare solicita intrarea in procedura de insolventa a celor doua companii.Intrebat de catre DailyBusiness.ro ce suma pretinde Globe Media Advertising de la cele 2 companii, avocatul firmei de productie publicitara a spus ca valoarea este confidentiala. 

Citeşte mai mult...
 
SC Fotbal Club R București SA va participe sub denumirea mărcii Fotbal Club Rapid. PDF Imprimare
Vineri, 24 August 2018 17:37



                  

    În conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă compus din Răzvan BURLEANU – Preşedinte FRF, Gino IORGULESCU – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian GOGA – Vicepreşedinte FRF, cu unanimitate de voturi:

– Aprobă numirea doamnei Silvia Boroneanț în calitate de Secretar al Comisiei de Recurs a FRF și al Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor în locul doamnei Daniela Popa.

– În temeiul art. 4 din ROAF și având în vedere Avizul Departamentului Juridic al FRF din 20.08.2018, precum și documentele prezentate de către clubul solicitant, aprobă cesionarea activității sportive a clubului de drept privat FCM Alexandria către clubul CSM Alexandria (club de drept public) și pe cale de consecință dispune afilierea provizorie a clubului CSM Alexandria și dezafilierea provizorie a clubului FCM Alexandria.

– În temeiul prevederilor art. 2 alin. 7 coroborate cu dispozițiile art. 2 alin. 4 din ROAF, având în vedere solicitarea nr. 4067 din 03.08.2018 a SC Fotbal Club R București SA și Contractul de cesiune privind transmiterea dreptului asupra mărcii Fotbal Club Rapid nr. 7323 din 24.07.2018, aprobă ca SC Fotbal Club R București SA să participe în competițiile fotbalistice aflate sub auspiciile FRF sub denumirea mărcii Fotbal Club Rapid.

 

Citeşte mai mult...
 
“The Drivers’ Fuel Challenge 2014” PDF Imprimare
Marţi, 22 Iulie 2014 22:10

    La Finala competiţiei “The Drivers’ Fuel Challenge 2014” din 18 iulie a fost desemnat campionul condusului eficient.


              

 

    La finala competiţiei dedicate celor mai eficienţi şoferi, desfăşurată vineri, 18 iulie la Snagov a fost desemnat câştigătorul ediţiei din România. Cu un consum de 21,6l/100km, Adrian Ţintea de la firma Ţintar Spedition SRL din Braşov a obţinut titlul de campion naţional al condusului eficient. Acesta va reprezenta România la finala regională de la Bratislava, la sfârşitul lunii august.

   Peste 450 de şoferi profesionişti au participat la ediţia naţională a competiţiei şoferilor The Drivers' Fuel Challenge 2014 dedicată condusului economic, desfăşurată în perioada martie - iunie 2014. La finala ediţiei naţionale care a avut loc la Snagov în zilele de 17-18 iulie au fost invitaţi şoferii clasaţi pe primele 3 locuri, în fiecare din cele 9 etape de calificare.

   Cei 25 de finalişti prezenţi au concurat în cadrul a două semifinale, cu două camioane Volvo FH de 460 CP optimizate pentru consum eficient, încărcate cu 14 tone. Vineri după amiază primii 2 câştigători de pe fiecare camion din concurs s-au întrecut pentru obţinerea titlului de campion naţional al condusului eficient.

Citeşte mai mult...
 
AFACEREA UE: am dat 9 MILIARDE la bugetul Uniunii, am luat 4,8 MILIARDE PDF Imprimare
Miercuri, 04 Decembrie 2013 17:03

                  România a reuşit să atragă în ultimii şapte ani fonduri europene în valoare de 4,8 miliarde de euro, mai exact 25% din suma totală alocată de UE pentru exerciţiul financiar 2007 - 2013, de 19,21 miliarde de euro.


               Valoarea totală a fondurilor europene alocate României, inclusiv cofinanţarea, s-a ridicat la 33,5 miliarde de euro.

     Deşi suntem sub jumătate din ţinta pentru 2013, rata de absorbţie a crescut considerabil de la cele 5,5 procente de la finele lui 2011. Anul acesta, valoarea fondurilor structurale şi de coeziune rambursate în contul proiectelor derulate atât de către beneficiari din sectorul public, cât şi de către beneficiari din sectorul privat a ajuns la 2,6 miliarde de euro.

    Din păcate, însă, în ciuda îmbunătăţirii puterii de cheltuire a banilor europeni, avem în continuare probleme, cea mai recentă fiind reprezentată de corecţiile de peste 1 miliard de euro anunţate recent de ministrul Teodorovici pentru deficienţele din sistem din perioada 2009-2011. Cât despre contribuţia României la bugetul UE, în 2013, aceasta a fost de circa 1,5 miliarde de euro, în total ea ridicându-se la circa 8,9 miliarde de euro din 2007 până în prezent.

Înaintea noii perioade de programare, pentru care Guvernul român s-a angajat să demonstreze că a învăţat din lecţiile trecutului, gândul vă prezintă un bilanţ al experienţei româneşti cu banii europeni din ultimii şapte ani.

Citeşte mai mult...
 
Seoul 2015 IBSA World Games PDF Imprimare
Joi, 07 Mai 2015 07:25

          In  perioada    10 - 17 Mai  2015   se  vor  desfasura  la  Seul - Coreea                  Jocurile  Mondiale  pentru  nevazatori

                   

 

 

    Competitia  care  este  organizata  de  Organizatia   Sportiva  Internationala a  Nevazatorilor  se va  desfasura  la  9  discipline  sportive :

Athletics, Chess, Football B1&B2/B3, Goalball, Judo, Powerlifting, Showdown, Swimming, Tenpin Bowling .

   Organizatorii  estimeaza    ca  l a  aceasta  competitie   vor  participa  circa   6000  de  sportivi  din 65  de  tari .

  Pina  la  acest  moment stim ca  Romania  va  fi  reprezentata  de 12  sportivi   la  disciplinele   sah, atletism, inot,judo   si  2  arbitrii  la  sah  Radu  Sofran si 

Radu Catalin Chirila.
     La ultima editie a jocurilor mondiale Romania a ocupat locul 6 pe natiuni din 42 de tari prezente.

 

 

*

Citeşte mai mult...
 


Pagina 956 din 1128

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home