Total Media News

Ştiri - Actualitate
Noul buletin nu-ti baga "Necuratul" in casa PDF Imprimare
Esential
Sâmbătă, 23 Februarie 2013 14:07

          Reprezentanții autorităților anunță că de la 1 iulie vor fi eliberate noi tipuri de acte de identitate, după model european. De asemenea, cei care doresc, își vor putea face carte de identitate electronică, care va conține date personale, inclusiv amprenta.

                                      

     Reprezentanți ai Ministerului Administrației și Internelor, din cadrul Direcției pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date au declarat pentru Yahoo! News că acest buletin electronic va fi opțional și nu va fi impus nimănui. Mai exact, cei care nu doresc un buletin electronic, își vor face unul fără cip.

Citeşte mai mult...
 
Tablouri de Andy Warhol vor fi vandute in premiera pe Internet PDF Imprimare
Cultura
Sâmbătă, 23 Februarie 2013 12:35

               Casa de licitatii Christie's va vinde, pentru prima data pe Internet, in parteneriat cu Fundatia Andy Warhol, 125 de opere de arta realizate de Andy Warhol, fondatorul curentului pop art, in cadrul unei licitatii ce va avea loc intre 25 februarie si 5 martie.

          Tricouri imprimate, schite, tablouri, fotografii, dar si pictura cu celebra conserva de supa Campbell's vor fi disponibile pentru publicul din lumea intreaga, a anuntat joi renumita casa de licitatii, prezentand un numar de 20 de opere dintre cele 125 care vor fi scoase la vanzare, transmite Mediafax

Citeşte mai mult...
 
OMV Petrom si Repsol vor explora impreuna in Romania perimetre onshore la mare adancime PDF Imprimare
Esential
Vineri, 22 Februarie 2013 18:31
  •      Încheiere parteneriat pentru patru perimetre onshore situate în sudul Carpaţilor

  • Meridionali şi al Carpaţilor de Curbură
  • Investiţii estimate la 50 de milioane de euro în următorii doi ani

    OMV Petrom, cel mai mare producător de ţiţei şi gaze din sud-estul Europei, semnează azi cu Repsol un contract de farm-out prin care Repsol achiziţionează o participaţie de 49% pentru zona cu adâncime mai mare de 2.500 – 3.000 de metri a perimetrelor onshore de explorare Băicoi V, Târgovişte VI, Piteşti XII şi Târgu Jiu XIII, localizate in sudul Carpatilor de Curbura si respectiv al Carpatilor Meridionali.

     Johann Pleininger, membru al Directoratului OMV Petrom, responsabil pentru activitatea de Explorare și Producție: "Unul dintre obiectivele majore ale strategiei noastre este de a valorifica potenţialul de explorare onshore la mare adâncime în România. Acest parteneriat cu Repsol, o companie petrolieră lider cu experienţă în explorarea ariilor de mare adâncime cu structuri complexe, este un pas important pentru evaluarea potenţialului de hidrocarburi al celor patru perimetre. Totodată, parteneriatele cu companii petroliere de talie mondială contribuie la dinamizarea sectorului românesc de petrol şi gaze, cu beneficii economice semnificative pentru   România".

Citeşte mai mult...
 
Perioada de desfasurare a examenului de bacalaureat 2013 - sesiune speciala PDF Imprimare
Invatamant
Vineri, 22 Februarie 2013 14:26


         Referitor la perioada de desfăşurare a examenului de bacalaureat 2013 - sesiune specială


        În conformitate cu prevederile Metodologiei de organizare și desfășurare a examenului de bacalaureat 2011, valabilă și pentru anul 2013, Anexa 2 la OMECTS nr 4799/31.08.2010, art. 1 alin. (4) “MECTS organizează în fiecare an școlar o sesiune specială de bacalaureat, pentru elevii din clasele a XII-a/a XIII-a participanți la loturile olimpice și la competițiile sportive și artistice internaționale care se desfășoară în perioada sesiunii normale de bacalaureat. Calendarul sesiunii speciale se aprobă prin ordin al ministrului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului.”

Citeşte mai mult...
 
Regionalizarea Romaniei a inceput in mod oficial PDF Imprimare
Esential
Joi, 21 Februarie 2013 20:30

    Ministrul Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, debutul oficial al procesului de regionalizare, „unul dintre cele mai mari proiecte ale României” după 1989.

                            

    Potrivit ministrului, costurile acestui proiect vor fi zero. Mai mult, se va realiza o economie în ceea ce privește cheltuielile cu personalul și serviciile publice.

„De astăzi începe oficial unul dintre cele mai mari proiecte naționale ale României de la Revoluție încoace, poate fi considerat unul dintre cele mai mari proiecte de consens național, un adevărat proiect de țară”, a subliniat Liviu Dragnea, citat de Agerpres. „Cred că, după mulți ani de conflicte politice, sociale, putem spera că acest proiect poate fi unul dintre proiectele care să aducă la aceeași masă toți românii”, a mai precizat ministrul.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 244 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate