Total Media News

Ştiri - Actualitate
Asistenţă tehnică de la B.E.I. şi a B.M. în vederea creşterii absorbţiei fondurilor europene PDF Imprimare Email
Esential
Miercuri, 28 Martie 2012 07:42
 

       Executivul a adoptat astăzi două Hotărâri care transpun în legislaţia românească memorandumurile pe care Guvernul le-a semnat cu Banca Mondială şi cu Banca Europeană de Investiţii, în scopul acordării de asistenţă tehnică României în vederea creşterii absorbţiei fondurilor structurale şi de coeziune, a anunţat ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, la finalul şedinţei de Guvern.

                             
         „Obiectul acestor memorandumuri este asigurarea de către cele două instituţii financiare internaţionale de expertiză pe două componente: o expertiză legată de absorbţia actuală pe perioada 2007-2013 a fondurilor structurale şi de coeziune şi pe de altă parte, pentru pregătirea pentru perioada 2014-2020”, a declarat ministrul, care a amintit că cerinţele vor creşte foarte mult în anii următori, iar fondurile vor fi mult mai dificil de absorbit în perioada 2014-2020 decât în actuala perioadă de programare.

Citeşte mai mult...
 
Inevitabilul se produce: Oamenii prefera filmele online, nu pe disc PDF Imprimare Email
Film
Marţi, 27 Martie 2012 07:19
  

Chiar daca iniatial discurile in format Blu-ray au venit cu un set de avantaje semnificative, viitorul nu este atat de roz pentru mediile inscriptionate, raporteaza Bloomberg.

                     

IHS Screen Digest a facut o statistica a carei concluzie este ca americanii folosesc un serviciu de streaming video in aproape orice casa.

Citeşte mai mult...
 
Lansare de carte în prezenţa autorului: "Orginea lumii" de Jorge Edwards PDF Imprimare Email
Cultura
Luni, 26 Martie 2012 19:47

Editura ART, Institutul Cervantes şi Ambasada Republicii Chile în România vă invită joi, 5 aprilie, ora 19.00, la Librăria Bastilia (Piaţa Romană nr. 5), pentru a lansa, în prezenţa lui Jorge Edwards, volumul "Originea lumii".

Jorge Edwards, Originea lumii, Editura Art, lansare de carte

Jorge Edwards, Originea lumii, Editura Art, lansare de carte

Editura ART, Institutul Cervantes şi Ambasada Republicii Chile în România vă invită joi, 5 aprilie, ora 19.00, la Librăria Bastilia (Piaţa Romană nr. 5), pentru a lansa, în prezenţa lui Jorge Edwards, volumul Originea lumii.

Citeşte mai mult...
 
Super oferte de toti banii ! PDF Imprimare Email
Esential
Duminică, 25 Martie 2012 09:21

Intr-o perioada in care lumea nu mai are atat de multi bani sau pur si simplu banii s-au devalorizat, este evident ca 9 din 10 achizitii se fac doar in caz de reduceri.

                  

Din pacate, in multe situatii, preturile taiate cu entuziasm sunt preturi umflate artificial, iar preturile "la reducere" sunt aceleasi ca la majoritatea magazinelor online. Dupa ceva cautari pe diverse website-uri, am gasit si cateva produse ale caror preturi nu sunt reduse doar ipotetic.

Citeşte mai mult...
 
Serialul original HBO, Urzeala Tronurilor, revine cu un nou sezon din 2 aprilie PDF Imprimare Email
Film
Sâmbătă, 24 Martie 2012 14:51

                                 Serialul original HBO, Urzeala Tronurilor, revine cu un nou sezon din 2 aprilie

          Inspirat din celebra serie de romane Cântec de gheaţă şi foc de George R.R. Martin, drama fantastică Urzeala Tronurilor redă lupta epică pentru putere ce are loc în vremuri încrâncenate.

Războiul ajunge în Westeros. Pe măsură ce vânturile reci sunt tot mai puternice, iar 5 regi se luptă pentru Tronul de Fier, alianţele se fac şi se desfac, identităţile sunt puse sub semnul întrebării, iar romantismul înfloreşte.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 252 din 277

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Actualitate