Total Media News

Ştiri - Actualitate
Romania are guvern! Cabinetul Ponta a primit votul Parlamentului PDF Imprimare
Politic
Marţi, 08 Mai 2012 09:42

Guvernul propus de Victor Ponta a primit votul de încredere al Parlamentului. Au participat 376 deputați și senatori, iar 284 au votat pentru. În această seară, noii miniștri vor depune jurământul la Palatul Cotroceni. 

                       

Victor Ponta a prezentat Parlamentului lista miniștrilor și programul de guvernare. Premierul desemnat se bazează atât pe voturile parlamentarilor USL, cât și ale membrilor UNPR și ale reprezentanților minorităților naționale. „S-a spus că nu e o majoritate legitimă. La votul din 2008, partidele noastre au obținut majoritatea, de aceea cred că în sfârșit azi avem o majoritate legitimă”, a mai spus el. 

Citeşte mai mult...
 
FMI a acceptat cresterea salariilor bugetarilor. Prima transa de majorare, de la 1 iunie PDF Imprimare
Politic
Duminică, 06 Mai 2012 11:11

Negocierile cu FMI s-au incheiat cu succes, dupa doua zile de discutii la BNR, partea romana si delegatia institutiei internationale stabilind termenii noii scrisori de intentie la acordul de tip preventiv.

                      

FMI si Comisia Europeana au acceptat cresterea salariilor bugetarilor pentru a reveni la nivelul din iunie 2010, prima majorare, de 8%, urmand sa fie operata de la 1 iunie, iar pensionarii vor primi banii retinuti incepand din aceeasi luna.

Citeşte mai mult...
 
Stadionul Olimpic din Londra este gata PDF Imprimare
International
Duminică, 06 Mai 2012 07:29

Stadionul Olimpic din Londra este elementul central al Jocurilor Olimpice de vară din 2012 și al Jocurilor Paralimpice de vară din 2012.

                

 

  Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra va avea loc la 27 iulie 2012, iar cea de închidere la 12 august.

 

   Stadionul se află în Lane Marshgate în Stratford în Lower Lea Valley și are o capacitate de aproximativ 80.000 de locuri ceea ce îl face temporar al treilea cel mai mare stadion din Marea Britanie în spatele Wembley și Stadionul Twickenham.

Pregătirea terenului pentru stadion a început la mijlocul anului 2007, iar construcția a început oficial pe 22 mai 2008, deși lucrările de foraj pentru fundație au început cu patru săptămâni înainte de data respectivă. Construcția s-a terminat pe 29 martie 2011.

Citeşte mai mult...
 
„Stagii pe Bune” PDF Imprimare
Invatamant
Vineri, 04 Mai 2012 14:07
   

Recunoscut drept cel mai important program pentru practica studenţilor din domeniul IT&C, „Stagii pe Bune” continuă pentru al optulea an consecutiv pregătirea tinerilor din facultăţile de profil.

                           

Programul care permite studenţilor să se perfecţioneze în cadrul unei companii precum BitDefender, Adobe, 4psa, Ubisoft, TotalSoft  şi-a sporit constant numărul de participanţi, ajungând la 483 de stagii oferite în anul 2011. Ce spun însă cei care au răspuns deja provocării?

Citeşte mai mult...
 
TIFF si-a anuntat competitia! Niciun film romanesc in cursa. Un membru al trupei Sigur Ros, in juriu PDF Imprimare
Film
Joi, 03 Mai 2012 12:53

TIFF şi-a anunţat competiţia pe 2012 şi, după cum promite criticul Mihai Chirilov, directorul artistic al festivalului, cele 12 filme vor merge umăr la umăr într-o competiţie foarte strânsă.

                             

„Pentru prima oară în istoria competiţiilor de la TIFF, mi-e greu să-mi imaginez care va fi favoritul publicului. Poate şi pentru că toate personajele din filme sunt extrem de ataşante, chiar şi atunci când unele dintre ele comit fapte reprobabile”, spune selecţionerul

Citeşte mai mult...
 


Pagina 252 din 284

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Actualitate