Total Media News

Ştiri - Actualitate
Obama: Intelegerea fiscala nu este de ajuns PDF Imprimare
International
Miercuri, 02 Ianuarie 2013 15:56

       Înţelegerea fiscală încheiată marţi noapte de congressmenii americani reprezintă cu siguranţă o victorie pentru Obama. 

     Aceasta include câteva dintre punctele-cheie ale platformei electorale pe baza căreia Obama a câştigat un nou mandat ca preşedinte al SUA, însă măsurile nu sunt pe cât de ferme şi-ar fi dorit preşedintele democrat. 

„Graţie voturilor democraţilor şi ale republicanilor din Congres, voi semna o lege care majorează taxele pentru cei mai bogaţi americani, adică 2% din populaţie”, a spus Obama. 

Citeşte mai mult...
 
Cele mai populare filme ale anului ! PDF Imprimare
Film
Marţi, 01 Ianuarie 2013 16:29

    Istoria îi ţine minte numai pe învingători, prin urmare iată că lor le dedicăm şi unul dintre ultimele materiale ale anului. 2012 a fost un an fericit pentru cinematografele din România: s-au bătut recorduri, iar cifrele sunt mai bune decât în oricare an anterior. Află mai jos cu ce se poate lăuda industria cinematografică în ultimele 12 luni şi care sunt filmele ce s-au bucurat de popularitatea cinefililor din România. Atenţie, am luat în considerare mai degrabă numărul de bilete vândute şi nu preţul acestora, care avantajează producţiile 3D sau premierele IMAX.

 

    Campionul absolut al anului este fără nici cea mai mică umbră de îndoială Epoca de gheaţă 4: Continente în derivă. Lansat în iulie pe nu mai puţin de 67 de ecrane, animaţia 3D a reuşit să atragă în cinematografe aproape 360.000 de spectatori, un adevărat record recent pentru România.

 

Citeşte mai mult...
 
Concertul de Anul Nou de la Viena, la TV pe 1 ianuarie PDF Imprimare
Cultura
Sâmbătă, 29 Decembrie 2012 20:14

               Tradiționalul Concert de Anul Nou al Filarmonicii din Viena va fi transmis în direct de TVR 1 marți, pe 1 ianuarie, începând cu ora 12:15.În cel de-al 73-lea an al Concertului de Anul Nou, Filarmonica din Viena va încerca să prezinte nu doar muzica dinastiei Strauss, ci şi muzica altor compozitori, al căror bicentenar este sărbătorit în 2013.

                                      

.               Anul acesta, muzicienii care vor fi celebraţi sunt Richard Strauss, născut pe 22 mai 1813 şi Giuseppe Verdi, născut pe 10 octombrie 1813.Dirijorul Franz Welser-Moest, invitat pentru a doua oară să dirijeze Concertul de Anul Nou de la Viena (prima oară în 2011), se înrudește cu familia Strauss prin străbunica din partea mamei.

Citeşte mai mult...
 
Filmul romanesc in 2012: Premii la Cannes, drame de familie si comedii romantice PDF Imprimare
Film
Joi, 27 Decembrie 2012 20:04

        Regizorul Cristian Mungiu a fost din nou premiat la Festivalul de la Cannes, in 2012, pentru drama "Dupa dealuri", dar de data aceasta a schimbat Palme d'Or-ul cu premiul pentru scenariu al juriului, intr-un an in care filmul romanesc nu a dus lipsa nici de drame de familie si nici de comedii.

                                            

        De altfel, filmul "Dupa dealuri" a fost dublu premiat la Festivalul de la Cannes 2012, scrie Mediafax.   Lungmetrajul regizat de Cristian Mungiu a fost nominalizat si la premiile decernate de Academia de Film Europeana, dar si la premiile Satellite, acordate in cinematografia independenta din SUA.   Dar primul film selectat anul acesta la un festival de clasa A a fost "Toata lumea din familia noastra", de Radu Jude.

Citeşte mai mult...
 
Francezii sunt tristi, sampania nu mai curge PDF Imprimare
International
Joi, 27 Decembrie 2012 19:20

    Francezii beau mai putina sampanie si cheltuiesc mai putin pe jucarii, pentru ca taxele mai ridicate, situatia economica tot mai dificila si emigrarea mai multor personalitati afecteaza buna dispozitie a populatiei.

 

        "Exista o suparare, o tristete in randul populatiei franceze in acest moment, ceea ce a condus la consumarea a ceva mai putina sampanie in acest an", a declarat Paul-Francois Vranken, presedinte si director general al producatorului de sampanie Vranken Pommery Monopole, pentru Financial Times, conform Mediafax.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 256 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate