Total Media News

Ştiri - Actualitate
SUA intenţionează să retraga trupele americane din Irak PDF Imprimare Email
International
Duminică, 16 Octombrie 2011 07:41

      Decizia de a retrage  trupele americane  din  IRAK   pina la  sfârşitul lunii ianuarie va atinge mai mult de opt ani de implicarea SUA în războiul din Irak, în ciuda îngrijorărilor în curs cu privire la forţele de securitate STI şi potenţial pentru instabilitate.

    Decizia se încheie luni de la mână-stoarcerea de către oficialităţile americane asupra faptului dacă să rămânem la o retragere termen limită 31 decembrie care a fost în 2008 a seta un nou aur Negocierea acordului de securitate pentru a asigura că progresele făcute şi mai mult de 4.400 viaţa militară americană a pierdut Din martie 2003 nu nu merge la deşeuri.

 

                  alt

Citeşte mai mult...
 
Universitatea Cambridge pe primul loc in topul universitatilor de top din nou PDF Imprimare Email
Cultura
Vineri, 14 Octombrie 2011 07:36

         Un nou raport care plaseaza Universitatea Cambridge, pentru al doilea an consecutiv, in topul universitatilor la nivel global, a fost bine primit de expertii lingvistici ai Cambridge ESOL.
Universitatea din Marea Britanie a obtinut, din nou, locul I in clasificarea QS.
    In fiecare an, peste 3,25 milioane de persoane din 130 de tari sustin examene Cambridge ESOL. Testele sunt recunoscute de peste 12000 de institutii din intreaga lume.
In Romania, mii de elevi sustin in fiecare an examene Cambridge de limba engleza prin intermediul British Council si folosesc calificarile pentru echivalarea probei lingvistice de la Bacalaureat, dar si pentru studii universitare.
Raportul reflecta cu claritate standardele asociate cu testele Cambridge de limba engleza.

             

Citeşte mai mult...
 
Concert aniversar British Council PDF Imprimare Email
Cultura
Vineri, 14 Octombrie 2011 07:32

   Cu ocazia aniversarii a 73 de ani de la infiintarea British Council in Romania, a  avut  loc miercuri, 12 octombrie 2011, ora 19.00, la Centrul National de Arta „Tinerimea Romana” din Bucuresti, str. Schitu Magureanu, nr. 4.  un  concert aniversar.

   Romania a fost una dintre primele patru tari in care au fost deschise reprezentante ale organizatiei pentru oportunitati culturale si educationale a Regatului Marii Britanii si Irlandei de Nord.

 

                

Citeşte mai mult...
 
Orange oferă cea mai mare viteză de internet mobil din România PDF Imprimare Email
Cultura
Marţi, 11 Octombrie 2011 16:12
     

    Începând din 6 octombrie, Orange oferă în premieră cea mai mare viteză pentru internetul mobil din România – până la 43,2 Mbps în Bucureşti.


Pentru a naviga la noua viteză de internet mobil, clienţii trebuie să fie în aria de acoperire 43,2 Mbps şi să folosească un modem compatibil. Pentru accesul la viteze de până la 43.2Mbps,Orangeoferă abonamentele cu trafic nelimitat Colibri 15 (cu primii 9 GB la viteze de până la 43,2 Mbps) şi Colibri 25 (cu primii 30 GB la viteze de până la 43,2 Mbps). Acestea includ opţiunea Cost Control prin intermediul căreia clienţii au garanţia că nu plătesc nimic suplimentar faţă de abonamentul lunar şi opţiunea Happy Night cu trafic gratuit pentru sesiunile de conectare desfăşurate între 00:00 şi 07:00. Orange are o ofertă specială pentru modemul Huawei E372, compatibil cu 43,2 Mbps, disponibil la preţuri începând de la 1 euro[1].

 

                

    “Ca lider de piaţă  Orangeanunţă astăzi o nouă premieră în România care răspunde cererii crescute de internet mobil de mare viteză. După lansarea HD Voice, sunt onorat să anunţ astăzi o altă premieră - implementarea reţelei de acoperire cu viteze de până la 43,2Mbps în Bucureşti. Pentru utilizatori experienţa va fi una mai rapidă şi mai simplă, fapt ce reconfirmă angajamentul nostru de a îmbunătăţi experienţa digitală a clienţilor.” a declarat Jean-François Fallacher, CEO Orange România.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ulwww.orange.rosau în orice magazin Orange.

 

 

 

 

**  sursa :

:

 
Universitatea Romano-Americana va extinde colaborarea cu mediul de afaceri si cu partenerii externi PDF Imprimare Email
Cultura
Marţi, 04 Octombrie 2011 14:38

    Aula Universităţii Româno-Americane din Bucureşti a devenit neîncăpătoare ieri, 3 octombrie 2011, cu ocazia festivităţilor de deschidere a anului universitar 2011-2012.

Invitaţi de marcă, exponenţi ai mediului academic şi de afaceri din România şi Statele Unite ale Americii precum, prof. univ. dr Emil Constantinescu ex-preşedinte al României, prof. univ. dr. Radu Gheţea, preşedinte al Asociaţiei Bancherilor din România, prof. univ. dr. Dumitru Miron, prorector al Academiei de Studii Economice, actualmente şi preşedinte al Fundaţiei Româno-Americane pentru Promovarea Educaţiei şi Culturii, Gilda Lazăr, corporate affairs manager la JTI sau prof. univ. dr. Donald Corbin, de la James Madison University – Virginia au fost aplaudaţi la scenă deschisă de cei peste 500 de studenţi ai Universităţii Româno-Americane aflaţi în sală, după ce, prin discursul lor, au remarcat oportunităţile pe care educaţia universitară le oferă tinerilor astăzi.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 258 din 259

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Actualitate