Total Media News

Ştiri - Actualitate
Taxe noi la Registrul Comertului. Afla cit costa sa-ti inscrii afacerea PDF Imprimare
Esential
Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012 23:36

                 Prin   HG nr. 902/2012 a fost modificat sistemul de taxe și tarife la Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC), astfel că taxarea operațiunilor de înregistrare se va face în funcție de tipul solicitării.Noile tarife sunt în vigoare de vineri, 23 noiembrie.

  

     Noul sistem de tarifare se aplică prin plata unei singure taxe pentru înființarea unei firme sau a unei persoane fizice autorizate.Iată noile taxe:

 

    ** Înregistrarea unei persoane juridice în Registrul Comerţului - 250 de lei. Aceasta este o taxă unică pentru autorizarea constituirii, înmatricularea și autorizarea funcționării prin declarație pe proprie răspundere

Citeşte mai mult...
 
Proteste în Egipt. Președintele, acuzat că este un nou „faraon” PDF Imprimare
International
Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012 08:51

       Opozanții președintelui egiptean Mohamed Morsi protestează astăzi în Cairo, după ce șeful statului și-a sporit considerabil puterile printr-un decret, relatează AFP.Protestatarii îl acuză pe actualul președinte că dorește să devină un dictator și că pune în pericol drumul spre democrație al Egiptului.

                         

    La fel ca predecesorul său, Hosni Mubarak, îndepărtat de la putere în 2011, Mohamed Morsi este numit acum un „faraon” de către opozanții săi.Protestatarii s-au adunat în Piața Tahrir, epicentrul revoltei din lunile ianuarie-februarie 2011, în timp ce susținătorii președintelui s-au întâlnit în fața palatului prezidențial.

Citeşte mai mult...
 
Toate deciziile importante pe care președintele țării și Guvernul le pot lua în numele României .. PDF Imprimare
Politic
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 18:03

     

           Toate deciziile importante pe care președintele țării și Guvernul le pot lua în numele României trebuie să fie prezentate și sprijinite de către Parlamentul României

          Fac apel la dvs.ca această procedură europeană să devină regulă în funcționarea instituțiilor din România

 

           Discursul primul-ministru Victor Ponta, în plenul Parlamentului, pe tema poziţiei României în cadrul discuţiilor la nivelul Consiliului European privind bugetul Uniunii Europene


Domnule președinte al Senatului,
domnule președinte al Camerei Deputaților,
doamnelor și domnilor senatori și deputați,
stimați colegi membri ai Guvernului,

             Vă mulțumesc pentru oportunitatea pe care mi-ați oferit-o, de a prezenta astăzi, în fața Parlamentului României, întrunit în şedinţă comună, punctul de vedere al Guvernului referitor la negocierile care se poartă la nivelul UE privind cadrul financiar multianual 2014-2020. Sunt câteva mesaje foarte clare pe care aş dori să le transmit, să vă informez şi evident, să vă cer sprijinul, pentru a le avea în vedere în activitatea următoare.

Citeşte mai mult...
 
MAE condamnă atacul terorist de la Tel Aviv. PDF Imprimare
International
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 17:56

          Niciun cetăţean român nu se află printre victimele atentatului

 

               Secretarul general al MAE, Robert Cazanciuc, a declarat că niciun cetăţean român nu se află printre victimele atentatului terorist care a avut loc astăzi la Tel Aviv.

 

            "MAE condamnă atentatul terorist care a avut loc în urmă cu aproximativ o oră la Tel Aviv şi îşi exprimă regretul pentru victimele acestuia. Din informaţiile pe care le avem până la această oră, nu există cetăţeni români printre victime", a spus Cazanciuc, într-o conferinţă de presă.

Citeşte mai mult...
 
Efect placebo - efect nocebo PDF Imprimare
Esential
Marţi, 20 Noiembrie 2012 09:04

          

                Este incredibil cat de mult poate fi influentat subconstientul nostru de forta sugestiei! Si intrucat mintea subconstienta este cea care controleaza corpul nostru si intreaga viata, prin intermediul sugestiei putem avea parte de o multime de intamplari - unele placute, altele extrem de neplacute.

 

                                                              

 

              

          Multa lume a auzit de efectul placebo. In cadrul unui experiment medical, ti se da un medicament despre care ti se spune ca este foarte eficient - de pilda ca pansament gastric. Din 100 de voluntari pe care se testeaza medicamentul, aproximativ 50 constata antr-adevar ca au scapat de durerea de stomac. Dar - surpriza! Asa-zisul medicament este de fapt o bobita de zahar acoperita de un invelis albastru.

      El nu contine nimic altceva decat zahar. Si atunci, ce anume i-a vindecat pe cei 50 de voluntari?

         

Citeşte mai mult...
 


Pagina 260 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate