Total Media News

Ştiri - Actualitate
Control efectuat la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate PDF Imprimare
Esential
Luni, 05 Noiembrie 2012 08:49

        Corpul de Control al Primului-ministru a finalizat in aceste zile controlul efectuat la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Obiectivele controlului au constat in verificarea indeplinirii atributiilor de catre conducerea si personalul Casei, a respectarii dispozitiilor legale referitoare la angajarea si efectuarea cheltuielilor la achizitiile publice, precum si verificarea respectarii prevederilor legale privind managementul resurselor umane.


     Perioada supusa controlului a fost 01.01.2009-31.03.2012, respectiv pana la 30.09.2012 pentru verificarile efectuate cu privire la gestionarea contributiei datorate de detinatorii autorizatiilor de punere pe piata a medicamentelor.

Citeşte mai mult...
 
Grecia: Dezacorduri în coaliţia de guvernământ înainte de votul privind măsurile de austeritate PDF Imprimare
International
Joi, 01 Noiembrie 2012 23:28

    Guvernul grec de coaliţie a primit o lovitură joi, când doi membri ai Mişcării Socialiste Panelene /PASOK/ au părăsit partidul, acesta fiind cel mai recent indiciu privind dezacordurile crescânde în rândul partidelor aflate la putere înainte de un vot-cheie în parlament privind măsurile de austeritate prevăzut să aibă loc săptămâna viitoare, relatează agenţia Associated Press

                                   

    Deputatul Michalis Kassis şi fostul ministru al sănătăţii Mariliza Xenogiannakopoulou au plecat din PASOK în condiţiile în care săptămâna viitoare forul legislativ de la Atena trebuie să se pronunţe asupra unui pachet de măsuri în valoare de 13,5 miliarde de euro, reprezentând noi reduceri de cheltuieli şi majorări de taxe pentru următorii doi ani.

Citeşte mai mult...
 
Uraganul Sandy in SUA PDF Imprimare
International
Marţi, 30 Octombrie 2012 22:32

     Uraganul Sandy a lovit, luni seara, coasta de est a Statelor Unite în regiunea Statului New Jersey, la New York apele inundând străzile Manhattanului, arzând transformatoare şi lăsând oraşul în întuneric. 

       Oraşul New York  a  fost  devastat de uraganul Sandy

                                 

     Parcări şi pasaje inundate, case distruse de vântul puternic sau de incendii vase eşuate pe ţărm, sunt câteva dintre urmările trecerii uraganului Sandy prin New York. În plus, cel puţin 10 persoane din metropolă şi-au pierdut viaţa în urma acestui dezastru natural.
Citeşte mai mult...
 
Vernisajul expozitiei de pictura " Pictori de zi la Balcic" PDF Imprimare
Cultura
Sâmbătă, 27 Octombrie 2012 19:56

             Elite Art Gallery are deosebita placere de a va invita luni, 29 octombrie, ora 18:00, pe strada Academiei nr. 15 la vernisajul expozitiei de pictura " Pictori de zi la Balcic"


                     

Expun lucrari inspirate si dedicate Balcicului:

Simion Craciun
Ioana Craciun Dobrescu
Constantin Flondor
Horea Patina
Mihai Sarbulescu


Citeşte mai mult...
 
Cine sunt VIITORII REGI ai Europei PDF Imprimare
International
Sâmbătă, 27 Octombrie 2012 19:29

   BELGIA.

     Rege este Albert al II-lea (78 de ani), care a urcat pe tron în august 1993. Succesorul este fiul cel mare al lui Albert, Prinţul Filip (52 de ani), Duce de Brabant. Căsătorit şi tată a patru copii (două fete şi doi băieţi), prinţul Filip este locotenent-general şi vice-amiral al Forţelor Armate Belgiene.

  După absolvirea liceului, prinţul Filip a urmat Academia Militară Regală, pentru ca apoi să urmeze cursuri de pilot militar şi ofiţer de trupe de comando. Apoi, a urmat studii la două dintre cele mai bune universităţi din lume: Oxford (Marea Britanie) şi Stanford (SUA).În ultimul timp, prinţul şi-a îndreptat în mod deosebit atenţia spre situaţia tinerilor şi integrarea acestora în societate, în condiţiile în care şomajul tinerilor este o mare problemă a Europei.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 265 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate