Total Media News

Ştiri - Actualitate
Total Recall. Memorie programata - Digital PDF Imprimare
Film
Miercuri, 01 August 2012 17:05

                          (Total Recall - Digital)
                    din 10 august(ToBun venit la Rekall, compania care iti transforma visele in amintiri reale.

                                                     

        Pentru Douglas Quaid (interpretat de Colin Farrell), acest voiaj imaginar al mintii este exact ceea ce ii trebuie pentru a evada din existenta sa frustranta de muncitor intr-o uzina. Desi are o sotie frumoasa si iubitoare (interpretata de Kate Beckinsale), el este nemultumit de viata pe care o duce si isi doreste amintiri despre o existenta de super-spion.Insa procedura de inserare a amintirilor sfarseste prost, iar Quaid se va trezi vanat de autoritatile controlate de cancelarul Cohaagen (interpretat de Bryan Cranston).

Citeşte mai mult...
 
Vitalitatea este bateria vietii PDF Imprimare
Esential
Miercuri, 01 August 2012 16:59

     Lipsa vitalitatii conduce rapid la boala, la cedarea in fata stresului, la o slaba putere a vointei si la anihilarea perseverentei. Cand un om este bolnav sau devitalizat, talentele si creativitatea sa nu sunt optimizate. De aceea, gestionarea si sustinerea vitalitatii reprezinta un element important in atingerea succesului si a starii de implinire.Orice om are o aura vitala, care actioneaza la fel ca o baterie. Aceasta energie este factorul determinant al vitalitatii si puterii noastre de munca.

    Daca folosim aceasta vitalitate fara a o inlocui, ne simtim epuizati. Pierderea continua a energiei vitale, care poate fi provocata de stres si de oboseala, accelereaza procesul de imbatranire, iar omul se poate imbolnavi.La fel ca in cazul diferitelor modele de telefoane celulare, unii oameni se nasc cu o baterie vitala care tine foarte mult, in timp ce altii se golesc foarte rapid de energie. Acest lucru depinde inclusiv de starea lor mentala si emotionala.

 

Citeşte mai mult...
 
Rezultate finale referendum: 46,24% prezenta la urne; 87,52% pentru demiterea presedintelui PDF Imprimare
Politic
Miercuri, 01 August 2012 09:50

       Rezultate finale referendum: 46,24% prezenţă la urne; 87,52% pentru demiterea preşedintelui, 11,15% împotrivă

 

                           

Dintre cei care s-au prezentat la urne, 87,52% s-au pronunţat pentru demiterea preşedintelui, iar 11,15% împotrivă.

 

 

 

**  sursa  : AGERPRES

 
Sorin – Constantin Deaconu – Particularitati ale contabilitatii entitatilor PDF Imprimare
Cultura
Marţi, 31 Iulie 2012 17:33

       A apărut la Editura C. H. Beck volumul Particularități ale contabilității entităților, publicat de Sorin – Constantin Deaconu.

                                           

      Prof. univ. dr. Emil Horomnea de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi spune despre acest volum:„În mod inspirat, în lucrare îşi găsesc o dezvoltare adecvată probleme referitoare la particularităţile privind contabilitatea exploataţiilor agricole, a celor din comerţ, turism, producţie, construcţii montaj şi silvicultură. Pentru fiecare dintre ele, autorul prezintă atât reglementările de strictă actualitate, cât şi tratamentele contabile corespunzătoare.

Citeşte mai mult...
 
Bulgarii mai construiesc o centrala nucleara la KOZLODUI - 420 de kilometri de Bucuresti PDF Imprimare
International
Duminică, 29 Iulie 2012 17:41

      Construcţia unei noi unităţi, Unitatea 7, la Centrala Nucleară de la Kozlodui ar urma să fie finalizată în 2020, a anunţat preşedintele Consiliului de Administraţie al singurei centrale nucleare bulgare Valentin Nikolov vineri, relatează, pe site-ul său, agenţia bulgară de ştiri Novinite. Kozloduiul se află la 424 de kilometri de capitala României.

                                             

      Nikolov le-a declarat jurnaliştilor, la Sofia, că 2020 este "o previziune optimistă" pentru finalizarea construirii noii unităţi cu o capacitate de 1.000 de megawaţi. "Totul depinde de negocierile cu partea rusă despre lucrurile care ţin de reactorul nuclear", a precizat el, referindu-se la faptul că Guvernul lui Boiko Borisov a decis construirea acestei unităţi după ce a renunţat, în martie 2012, la construirea unei a doua centrale nucleare în ţară.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 277 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate