Total Media News

Ştiri - Actualitate
Incident socant simbata seara, in timpul manifestatiilor de la Tel Aviv PDF Imprimare
International
Duminică, 15 Iulie 2012 17:56

      Cinci oraşe din Israel au fost scena unor proteste sociale în acest weekend, în cadrul unei acţiuni menite a marca împlinirea unui an de la mişcarea din vara lui 2011, manifestanţii reluând, de altfel, principalul slogan al acesteia:”Poporul cere justiţie socială”, cerând demisia şefului Guvernului, Benjamin Netanyahu şi scandând „Bibi, întoarce-te la tine!”, relatează ynetnews.com şi AFP.

                      

      Potrivit poliţiei, circa 8.000 de persoane au defilat sâmbătă seara la Tel-Aviv. Manifestaţii care au reunit câteva sute de persoane au avut loc, de asemenea, la Ierusalim şi Haifa.

Citeşte mai mult...
 
PICTORI DE AZI LA BALCIC PDF Imprimare
Cultura
Duminică, 15 Iulie 2012 09:48

      Elite Art Gallery vă invită, in perioada 15 iulie – 15 august, la galeria din strada Academiei nr 15, să vizitaţi expoziţia de pictura „PICTORI DE AZI LA BALCIC 2012"

                                                          

       Expoziţia prezintă roadele inspiratiei artistice ale ultimei tabere de pictură organizate la Balcic, o noua editie adaugata proiectul deja centenar "Pictori de azi la Balcic", unul dintre cele mai importante proiecte private de artă contemporană romanească prin redescoperirea valenţelelor care au făcut din Balcic o temă legendară în istoria artei româneşti şi prin plasarea acestui subiect în creaţia contemporană.

Citeşte mai mult...
 
Grand Opera Gala PDF Imprimare
Cultura
Vineri, 13 Iulie 2012 11:09

    Sub deviza “viitorul inseamna cultura”, asociatia ELITE ART Club UNESCO, va invita la Grand Opera Gala concert, Vineri 13 iulie, in Piata Mare din Sibiu incepand cu ora 21:00.

                                                   

   Cel de-al treilea eveniment din cadrul  Festivalului Classics for Pleasure: Baroc by Day & Night aduce in fata publicului sibian laureatii Opera Center for Excellence - Romania in acompaniamentul Orchestrei Simfonice a Filarmonicii de Stat din Sibiu sub bagheta dirijorului Iurie Florea. Alaturi de cei  9 solisti, laureati ai Opera Center for Excellence, vor urca pe scena din Piata Mare soprana Laura Nicorescu, titulara a Operei Valone din Bruxelles, o prezenta scenica exceptionala cu un timbru deosebit, si tenorul Cristian Mogosan, titular al Operei din Cluj si unul dintre cei mai apreciati tenori la nivel international.

Citeşte mai mult...
 
Uimitorul Om-Paianjen - 3D PDF Imprimare
Film
Vineri, 13 Iulie 2012 09:42

   Peter Parker (interpretat de Andrew Garfield) este un licean retras, abandonat de parinti in copilarie si lasat in grija unchiului Ben (interpretat de Martin Sheen) si a matusii May (interpretata de Sally Field).

                                           

    Ca multi alti tineri de varsta lui, Peter este in cautarea propriei identitati. In acelasi timp, traieste prima sa dragoste - cu Gwen Stacy (interpretata de Emma Stone). Impreuna, ei descopera ce inseamna iubirea si implicarea intr-o relatie care se dovedeste a fi plina de secrete.

Citeşte mai mult...
 
Pregatirea concursurilor europene, vol. 1 PDF Imprimare
Cultura
Marţi, 10 Iulie 2012 18:57

    La Editura C.H. Beck a apărut, în afara colecţiilor de drept, primul volum al lucrării Pregătirea concursurilor europene.

                                      

 

   Cartea a fost concepută pentru pregătirea candidaţilor la diferite concursuri europene precum şi anumite probe de concursuri europene specializate (indeosebi pentru lingvişti). „Este o provocare reală, într-o lume mai deschisă ca oricând”, Michael Barnier, Comisar european.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 280 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate