Total Media News

Ştiri - Actualitate
Cum distruge Germania Europa PDF Imprimare
International
Joi, 24 Mai 2012 14:23

Preşedintele Parlamentului European /PE/, germanul Martin Schulz /socialist/, a lansat un atac virulent la adresa cancelarului german, Angela Merkel /conservatoare/, pentru că promovează politici care, în opinia sa, sporesc costurile de creditare ale altor ţări membre ale zonei euro, în timp ce Germania a obţinut o dobândă record - de 0% - pentru obligaţiunile sale, relatează joi EUObserver.

''Germania a vândut obligaţiuni în valoare de 4,6 miliarde de euro astăzi /miercuri/ la o dobândă record de 0%. Între timp, costurile de creditare ale altor ţări cresc vertiginos. Acest dezechilibru distruge Europa'', a declarat Schulz în timp ce se deplasa la summitul Uniunii Europene, miercuri.

Citeşte mai mult...
 
Bacalaureatul, o afacere profitabilă de sezon PDF Imprimare
Invatamant
Miercuri, 23 Mai 2012 08:34

Mai sunt zile numărate până la examenele de sfârșit de liceu. În timp ce unii elevi stau zi și noapte cu nasul în cărți, alții caută metode neortodoxe ca să-și asigure note bune în diplomă.

 

În timp ce oficialii de la Ministerul Educaţiei promit că vor fi nemiloşi în acest an cu elevii care vor încerca să trişeze, bişniţa cu testele de BAC înfloreşte pe internet.

Citeşte mai mult...
 
Încă o lovitură pentru Spania. Moody's a retrogradat ratingurile a 16 bănci PDF Imprimare
International
Marţi, 22 Mai 2012 07:24

Moody's a retrogradat ratingurile a 16 bănci spaniole, inclusiv Santander şi BBVA, acuzând recesiunea economică, pierderile tot mai mari din credite neperformante şi capacitatea redusă a guvernului de la Madrid de a susţine instituţiile financiare cu probleme.

Ratingurile datoriilor pe termen lung ale celor 16 instituţii de credit au fost coborâte cu între una şi trei trepte.
Nouă bănci au suferit retrogradări de trei trepte, iar şapte au fost menţinute sub evaluare în vederea unor noi acţiuni negative asupra ratingurilor, potrivit unui comunicat transmis de Moody's.

Citeşte mai mult...
 
Surpriză la Belgrad: Un naționalist preia frâiele Serbiei PDF Imprimare
International
Luni, 21 Mai 2012 15:54

O victorie fragilă, însă repede recunoscută la Belgrad: naționalistul Tomislav Nikolic devine președintele Serbiei, după ce a obținut 50,2% din totalul voturilor exprimate. Boris Tadic, democratul care a condus țara vecină în ultimii opt ani, a acceptat înfrângerea înaintea anunțării rezultatelor finale și i-a urat succes fostului său contracandidat.

                                                             

De la bun început, Nikolic a dat asigurări că obiectivul integrării europene va fi păstrat în timpul mandatului său. În vârstă de 60 de ani, noul președinte sârb a devenit cunoscut ca naționalist radical, însă și-a schimbat perspectivele în ultimii ani.

Citeşte mai mult...
 
Cutremur cu magnitudinea 5,9 in nord-estul Italiei: Cel putin sase morti zeci de ranitt PDF Imprimare
International
Duminică, 20 Mai 2012 12:15

Cel puţin şase persoane au murit, iar alte 50 au fost rănite în urma cutremurului de 5,9 grade produs duminică dimineaţă în nordul Italiei, informează La Repubblica.

                                           

În multe oraşe din regiunea Emilia-Romagna oamenii au ieşit pe străzi înspăimântaţi de eventuale prăbuşiri ale clădirilor.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 295 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate