Total Media News

Stiri - Social
Kilogramele in plus si grasimea ar fi putut sa o omoare. PDF Imprimare
Sanatate
Luni, 27 August 2012 17:58

  Afla povestea incredibila a unei femei care a slabit 63 de kilograme si vezi cum arata acum


   In urma accidentului, Sally s-a ales cu o rana grava la picior care a tinut-o mult timp imobilizata. Aceeasi rana a determinat-o sa isi schimbe obiceiurile de viata si, astfel, femeia a inceput sa asimileze in jur de 10.000 de calorii in fiecare zi.

Citeşte mai mult...
 
Cele mai puternice alimente care-ţi apara inima de boli PDF Imprimare
Sanatate
Duminică, 26 August 2012 20:27

   Hipertensiunea arterială, diabetul şi colesterolul ridicat sunt trei dintre cele mai întâlnite probleme care afectează inima, îmbolnăvind-o pe zi ce trece. Descoperă alimentele care o protejează de boli!

 

    Printre factorii de risc care favorizează apariţia bolilor de inimă se numără: fumatul, colesterolul ridicat, hipertensiunea arterială, diabetul, sedentarismul şi obezitatea.

Citeşte mai mult...
 
Top 5 plante antistres PDF Imprimare
Sanatate
Vineri, 17 August 2012 09:03

       Stresul nu poate fi evitat sau eliminat pe deplin din vietile noastre, intrucat mediul extern ne supune zi de zi la provocari care ne testeaza limitele si ne solicita multa energie si concentrare.

 

     Relatiile tensionate cu familia si prietenii, certurile, pierderea unei persoane dragi, lipsa somnului, alimentatia nesanatoasa, problemele la nivel profesional si financiar, toate acestea sunt cauze ale stresului si, implicit, ale unei stari generale de rau, care conduce, la randul ei la diverse afectiuni: gastrita, colita, colon iritabil, tulburari menstruale, anxietate, depresie, spasmofilie, psihoza, ulcer gastro-duodenal, steatoza hepatica. Relaxarea si optimismul sunt cele mai bune metode de a infrunta stresul, insa noi iti venim in ajutor cu un top al celor mai bune plante antistres, care te vor ajuta sa depasesti momentele grele din viata ta.

Citeşte mai mult...
 
Ateliere de Quilling PDF Imprimare
Copii-adolescenti
Vineri, 17 August 2012 08:56

    Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa“ invită copiii între 8 şi 12 ani să participe la Atelierele de Quilling organizate în perioada 17 august – 3 septembrie 2012.

    În cadrul Atelierelor de Quilling copiii se familiarizează cu arta rulării hârtiei și realizează diverse obiecte: tablouri, felicitări, jucării în miniatură etc. Această activitate reprezintă un exerciţiu de concentrare, de antrenare a atenţiei, dar şi de imaginatie şi dezvoltare a creativităţii.

Citeşte mai mult...
 
Cornuri cu seminte PDF Imprimare
Bucatarie - Retete
Miercuri, 15 August 2012 21:09

Cornurile cu seminţe sunt delicioase și pot fi savurate atât la micul dejun, cât și la cina cu familia ori prietenii

                                         

.Timp de preparare: Rapid
Numar de portii: 6
Complexitate: mediu

Citeşte mai mult...
 


Pagina 64 din 84

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social