Total Media News

Stiri - Social
Tu stii cat de des trebuie sa faci testele pentru BTS? PDF Imprimare
Sanatate
Marţi, 12 Iunie 2012 10:53

     Bolile cu transmitere sexuala (BTS)  sunt afectiuni care apar in urma unui contact sexual cu o persoana infectata deja cu un virus de acest tip. BTS afecteaza atat femeile, cat si barbatii, insa efectele pot fi mai severe in cazul femeilor, in special daca acestea sunt insarcinate, intrucat pot afecta copilul. Exista cel putin 25 de tipuri de boli cu transmitere sexuala, care pot fi  transmise prin sex anal, oral sau vaginal, insa o parte dintre ele se raspandesc si prin alte cai, cum ar fi utilizarea unor toalete extrem de murdare sau igiena necorespunzatoare.

                                

    Cum poti afla daca esti infectata cu BTS?

   Cea mai simpla metoda de a afla este sa il intrebi pe partenerul tau daca este purtatorul unui asemenea tip de afectiune, iar in cazul in care raspunsul este pozitiv, sa mergi imediat la medicul de familie, care iti va recomanda un medic specialist. De asemenea, este indicat sa mergi periodic la ginecolog dupa ce ti-ai inceput viata sexuala, pentru a fi sigura ca nu exista nicio amenintare la adresa sanatatii tale fizice.

 

Citeşte mai mult...
 
Adoptia in Romania PDF Imprimare
Copii-adolescenti
Luni, 11 Iunie 2012 18:33

       Adoptia in Romania: Guvernul a aprobat miercuri, 12.10.2011, un proiect de lege care simplifica semnificativ procedurile pentru adoptia unui copil. Timpul in care un copil este declarat adoptabil se reduce si la 30 de zile in unele cazuri.

                                                

    Potrivit noului proiect de lege, copiii devin adoptabili la 1 an dupa ce sunt abandonati de parinti daca acestia nu isi mai arata interesul fata de ei. Un simplu telefon odata la cateva luni nu mai este considerat o dovada de interes.

Citeşte mai mult...
 
Parintii isi influenteaza in mod subconstient copiii chiar inainte de nastere PDF Imprimare
Mama si Copilul
Luni, 11 Iunie 2012 18:29

"Parintii au o influenta majora asupra atributelor mentale si fizice ale copiilor pe care ii cresc", conform dr. Thomas Verny, specialist in domeniul psihiatriei prenatale si perinatale. 

                                          

      Verny spune ca aceasta influenta incepe nu dupa, ci inainte de nastere. Cand Verny a sustinut pentru prima data, in cartea "The Secret Life of the Unborn Child", ca influenta parintilor se intinde chiar si in perioada de gestatie, dovezile stiintifice erau inca putine la numar, iar expertii au fost sceptici. 

Citeşte mai mult...
 
Pasta de naut cu verdeata PDF Imprimare
Bucatarie - Retete
Duminică, 10 Iunie 2012 22:27

Iata un aperitiv delicios pentru momentele festive sau o gustare buna de zi cu zi.

Citeşte mai mult...
 
Tabara Medievala pentru Copii PDF Imprimare
Copii-adolescenti
Vineri, 08 Iunie 2012 14:25

     În perioada iunie – august 2012, agenția Medieval Praxis organizează în zona Rucăr-Bran a patra ediție a Taberei Medievale pentru Copii.

           
    Proiectul este dedicat copiilor cu vârste între 5 și 16 ani, fiind deosebit față de taberele tradiționale organizate în România deoarece oferă participanților ocazia de a fi implicați în diverse ateliere educative și de a învăța istoria într-un decor de poveste care reconstruiește universul lumii medievale.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 72 din 84

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social