Total Media News

Stiri - Social
TAROM invita copiii la prima lectie de zbor PDF Imprimare
Copii-adolescenti
Joi, 17 Mai 2012 19:39


Doriti o surpriza speciala de 1 iunie pentru copilul dumneavoastra? "Prima lectie de zbor" este o noua experienta pe care copilul dvs merita sa o traiasca de ziua lui. In perioada 1-2 iunie 2012 TAROM, in parteneriat cu OMV Petrom, organizeaza pentru copii zboruri speciale de aproximativ 40 minute, unde cei mici vor invata lucruri inedite despre activitatea unui pilot, a unui insotitor de bord, despre etapele unui zbor si vor primi cadouri.

Prima lectie de zbor

 

La zbor pot participa copiii cu varste intre 3 ani impliniti si 18 ani neimpliniti.

Citeşte mai mult...
 
Coroana Portelan Zirconiu - dinti PDF Imprimare
Sanatate
Luni, 07 Mai 2012 08:37

In realizarea lucrarilor pe zirconiu tehnicianul dentar este asistat de calculator, tehnologia CAD/CAM (Computer Assisted Design/Computer Assisted Manufacturing) oferind posibilitatea reproducerii fidele a preparatiei facute de medic pe dintele restaurat.

                                      

Dificultatea utilizarii consta in faptul ca prelucrarea (slefuirea) dintilor trebuie facuta practic fara eroare, deoarece dupa efectuarea amprentei  dentare modelul rezultat este supus unui proces de scanare, iar informatia rezultata este transmisa direct calculatorului, orice modificare ulterioara nemaifiind posibila. De aceea este foarte important ca medicul protetician specialist sa aiba experienta in realizarea acestui tip de lucrari.

Citeşte mai mult...
 
Laptele de iapa - un dar pretios al naturii PDF Imprimare
Sanatate
Joi, 03 Mai 2012 07:07

Incorporarea laptelui de iapa in produsele cosmetice, sub diferite forme, nu este o noutate. Inca de acum 3000 de ani, laptele de iapa a fost folosit in medicina populara, dar si pentru intretinerea tenului.

                       

      Traditia de a bea lapte de iapa o intalnim inca din antichitate cand, Homer si Herodot, mentioneaza, in scrierile lor, despre efectele curative ale acestei bauturi. In Roma antica o baie in lapte de iapa se considera o decadenta, Cleopatra, regina Egiptului, platea in aur licoarea fermecata pentru a-si intretine tenul. Mai tarziu, Marco Polo a observant, in calatoriile sale, ca laptele de iapa era bautura preferata a tatarilor.

Citeşte mai mult...
 
Transplantul hepatic PDF Imprimare
Sanatate
Vineri, 27 Aprilie 2012 15:11

 

Transplantul  hepatic  si Tratamentul multimodal al HCC sunt doua dintre temele dezbatute zilele acestea de specialisti de prestigiu in cadrul evenimentelor IASGO - Al XIII-lea Simpozion al Sectiunii Romane IASGO si al VI-lea Simpozion National al ARCHBPTH, organizate in perioada 25 - 28 aprilie 2012, in incinta Institutului National de Statistica.

 

Astazi, cea de-a treia zi a Simpozionului are ca subiect patologia hepatica, punctele centrale fiind reprezentate de tratamentul multimodal al tumorilor primare sau secundare de ficat si transplantul hepatic. In acest context, prezenta la Bucuresti a profesorilor Domenico Forti si Antonio Rampoldi din Milano - Italia, este cu atat mai importanta cu cat prin prisma abordarii interventionale (A. Rampoldi) sau chirurgicale (D. Forti), aceste subiecte actuale beneficiaza de experienta deosebita pe care domeniile lor au raportat-o la nivel international.

 

Citeşte mai mult...
 
Spectacol premieră la Teatrul Ion Creangă: Carolina şi poneiul PDF Imprimare
Copii-adolescenti
Miercuri, 25 Aprilie 2012 07:56

Duminică, 29 aprilie a.c., de la ora 11.00, la sala Rapsodia de pe Lipscani, spectatorii vor putea urmări, în premieră oficială, un nou spectacol al Teatrului Ion Creangă: Carolina şi poneiul de Laurenţiu Budău, adaptare scenică de Cornel Todea.

                              

         Reprezentaţia ne spune povestea unui copil care are nevoie de afecţiune pentru a creşte fericit, iar întreaga acţiune se desfăşoară în lumea fantastică a circului Stromboli. Din această trupă face parte şi familia Carolinei, fetiţa care, deşi are 14 ani, arată ca la 6. Micuţa a încetat să mai crească pentru că nu mai simte atenţia părinţilor şi este copleşită de certurile acestora.        

                                                                 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 77 din 84

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social