Total Media News



Crema Lift Ultra-Activă PDF Imprimare
Luni, 26 Aprilie 2021 12:52
    Crema Lift Ultra-Activă conține o combinație unică de extracte și ingrediente naturale cu proprietăți antirid, care măresc elasticitatea pielii, regenerează și hidratează intens tenul.Prin blocarea rapidă a contracţiilor spontane ale muşchilor feţei, crema are un efect decrispant instantaneu şi reducerea ridurilor este vizibilă după numai o zi de aplicare. Microrelieful pielii se ameliorează după numai 10 zile de utilizare a cremei.
Adresabilitate
AslaVital Lift Instant este prima gamă cosmetică din România cu Complexul Argilă-Gatuline, care acționeză în profunzime la nivelul tenului pentru un efect vizibil de întinerire încă de la primele utilizări.
Gatuline Expression, un extract natural din planta Acmella Oleraceea, ajută la decrisparea instantanee a pielii și la blocarea contracțiilor spontane ale mușchilor acesteia pentru a reduce ridurile chiar din prima zi de aplicare.
În plus, datorită conținutului bogat în minerale, argila contribuie la regenerarea, calmarea și remineralizarea oricărui tip de ten.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 6 din 84

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home