Total Media News

Stiri - Economie
Cele mai spectaculoase proiecte de case din 2012 PDF Imprimare
Imobiliar
Marţi, 08 Ianuarie 2013 12:29
           Noul trend in arhitectura caselor de locuit consta in respectarea naturii din jur, atat prin designul care sa se incadreze in peisaj, cat si prin materialele folosite in constructie – unele traditionale, ecologice. Iata mai jos cateva proiecte din 2012 care se inscriu in aceasta tendinta.
                                   
Citeşte mai mult...
 
Mai aduce bani online-ul? Tendinte pe o piata tot mai afectata de criza PDF Imprimare
Media-Publicitate
Duminică, 06 Ianuarie 2013 12:02

      Dupa ce 2012 s-a dovedit a fi "un an extrem de greu” in ceea ce priveste piata publicitatii online, 2013 nu vine cu asteptari prea optimiste. In ce masura cresterile estimate pentru acest an se vor datora playerilor locali sau vor fi aduse de cei globali si care vor fi provocarile online-ului, intr-o analiza DailyBusiness.ro.



      “Anul trecut s-a dovedit a fi unul extrem de greu. Multa munca si expunere maxima pentru bugete nu tocmai generoase. Valoarea unui leu investit in online a crescut. Cu sume similare, clientii au obtinut expunere de 2-3 ori mai mare decat in anii trecuti”, a declarat Dragos Stanca, managing partner Think Digital si Q2M.In primul semestru al anului trecut, piata publicitatii online a crescut cu 7 procente fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la o valoare de 46,6 milioane de lei (peste 10 milioane de euro), potrivit studiului ROADS realizat de IAB Romania si PwC.

Citeşte mai mult...
 
Proprietarul mallului Grand Arena din Bucuresti a intrat in insolventa PDF Imprimare
Consumator
Joi, 03 Ianuarie 2013 23:28

        Euroinvest Intermed, proprietarul mallului Grand Arena din sudul Capitalei, a reuşit ani de-a rândul să evite la mustaţă insolvenţa. Cum ulciorul nu merge prea mult la apă, iar performanţele financiare ale centrului comercial sunt sub aşteptări, compania a intrat în insolvenţă la cererea Arcon Constructions, Climatehnic şi CZ&C firme active în industria construcţiilor.

           Proiectul care a costat, potrivit unor declaraţii mai vechi ale proprietarilor 180 de milioane de euro, a fost inaugurat în 2009 şi are printre chiriaşi retailerii Altex sau Carrefour. Centrul comercial Grand Arena (50.000 mp) este amplasat în Berceni şi a avut probleme încă de la lansare, când doar 80 din cele 130 de magazine închiriate erau deschise, fiind mallul cu cel mai mic grad de ocupare din Capitală (130 de spaţii închiriate din 180).

Citeşte mai mult...
 
VIDRA Srl PDF Imprimare
Companii
Duminică, 30 Decembrie 2012 17:07

              Compania a fost infiinţată în anul 2003, la Orăştie, o zonă cu tradiţie în blănărie, care facilitează accesul la angajaţi înalt specializaţi şi cu experienţă în această industrie. Astfel, am reuşit să combinăm tradiţia locală cu spiritul antreprenorial, pentru a crea o companie competitivă pe piaţa concurenţială în care activăm.

                                                                        

            Compania   produce  la standarde înalte de calitate o gamă extinsă de articole de îmbrăcăminte şi accesorii din blană naturala, blănuri nobile, piele şi textile. De asemenea, producem echipamente de protecţie.

           La solicitarea clienţilor se  pot  realiza  articole de îmbracaminte la comandă, oferindu-le astfel oportunitatea de a-şi exprima liber personalitatea precum şi creativitatea în materie de vestimentaţie.

 

Citeşte mai mult...
 
CHINA: Legi tot mai dure pentru internet PDF Imprimare
IT
Sâmbătă, 29 Decembrie 2012 21:11

           China a înăsprit astăzi legile privind accesul la internet, după ce legislativul chinez a votat pentru aplicarea unui regulament mai vechi care îi obligă pe utilizatorii de internet să le ofere furnizorilor de internet numele complet, relatează BBC.Potrivit agenției de presă chineze Xinhua, măsura face parte dintr-un pachet de legi care își propune să protejeze informațiile personale.

          Însă criticii consideră că autoritățile încearcă să limiteze libertatea de expresie. Potrivit acestora, noile măsuri reprezintă o dovadă că noua conducere a Chinei consideră că internetul este o amenințare.În ultimele luni, internetul și rețelele de socializare au fost utilizate pentru a organiza proteste de stradă.

         Totodată, mai mulți oficiali corupți ai Partidului Comunist au fost expuși de persoane care au postat informații pe internet.Autoritățile chineze monitorizează cu atenție internetul și blochează în mod constant accesul utilizatorilor la unele site-uri.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 321 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie