Total Media News

Stiri - Economie
KYB se extinde pe piața din Sud-Estul Europei, cu o nouă reprezentanță în România PDF Imprimare
Auto
Marţi, 13 Noiembrie 2012 15:49

 

            KYB se extinde pe piața din Sud-Estul Europei, cu o nouă reprezentanță în România  :  Augsburg

 

                             O nouă reprezentanță KYB a fost inaugurată la Timișoara.
 
             Activitatea centrului va fi extinsă pe teritoriul mai multor țări, incluzând: România, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Croația, Slovenia, Bosnia și Herzegovina, Albania, Muntenegru, Macedonia și Kosovo. Aceste țări au fost alese datorită potențialului lor
ridicat de dezvoltare și vor putea beneficia de suportul și serviciile oferite de noul birou reprezentativ. La conducerea noii reprezentanțe se va afla doamna Marcela Matuszska, angajată a KYB Europe GmnH, încă din anul 2009. 
Citeşte mai mult...
 
Jacheta OJ pentru orice sezon PDF Imprimare
Moto-ATV
Luni, 12 Noiembrie 2012 08:32

          Nu va ganditi ca sezonul moto s-a incheiat. Producatorii de echipamente si accesorii au luat in calcul varianta de a pune pe piata o jacheta care poate fi purtata in orice anotimp.

                                

                  Confectionata din material textil (Waterproof: 10.000 mm H2O / respirabilitate: 13.000 g/m2×24hrs), jacheta este un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din nicio garderoba a vreunui pasionat de moto sau ATV. Prevazuta cu protectii rezistente si insertii reflectorizante, jacheta Spirit of OJ va fi disponibila in doua variante, pentru dama si pentru barbati, la pretul de aproape 200 de euro.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Sapte cladiri cu forme suprinzatoare PDF Imprimare
Imobiliar
Luni, 12 Noiembrie 2012 08:29

           Arhitectura modernă a dus la crearea unor clădiri surprinzătoare, forma acestora sfidând regulile tradiţionale.

După mai bine de trei decenii, hotelul Ryugyong din Pyongyang va fi inaugurat în 2013. Structura sa piramidală şi dimensiunile colosale fac din această clădire una dintre cele mai somptuoase din întreaga lume.

                        

         Indira Gandhi Planetarium se află în India şi a fost inaugurată în 2003. Clădirea imită forma planetei Saturn şi are nuanţe variate de portocaliu, galben şi cărămiziu. Spre deosebire de Saturn, însă, care are şapte inele, clădirea indiană are doar cinci.

Citeşte mai mult...
 
Dumitru Dragomir a pierdut peste 3 milioane de euro din investiţiile imobiliare! PDF Imprimare
Imobiliar
Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012 22:46

              Dumitru Dragomir nu se ocupă doar de Liga Profesionistă de Fotbal. De mai mulţi ani, preşedintele LPF s-a axat şi pe afacerile imobiliare. Totuşi, acesta susţine că a pierdut peste 3 milioane de euro.


     Dragomir a vorbit pentru Kanal D unde a explicat motivele pierderilor: "Doar din vînzarea celor şaisprezece vile pe care le-am construit am pierdut, în ultimii doi ani, aproape 3.200.000 de euro.

Citeşte mai mult...
 
Guvernul va ceda actiunile majoritare la grupurile 3 si 4 de la Cernavoda PDF Imprimare
Energie
Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012 22:41

            Guvernul va ceda pachetul majoritar de acţiuni la grupurile 3 şi 4 ale centralei nuclear-electrice de la Cernavodă acelui investitor care va asigura finanţarea proiectului de construcţie a celor două unităţi, a anunţat premierul Victor Ponta, arătând că este dispus la o astfel de decizie politică.

              "În măsura în care există un investitor care vine şi cu banii, ceea ce s-a schimbat fundamental şi am pierdut, din păcate, în momente importante a fost că România nu a vrut să dea cei 51% acţiuni la grupurile 3 şi 4, ori eu sunt dispus, ca decizie politică, să acceptăm un acţionar majoritar în măsura în care acest acţionar vine şi cu banii. Că e vorba de chinezi, de grupul sud-coreean care s-a arătat de asemenea interesat, cu braţele deschise îi primim, doar să vină şi cu banii", a spus Ponta la Antena 3.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 330 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie