Total Media News

Stiri - Economie
Rolul arhitectului in constructia unei locuinte PDF Imprimare
Imobiliar
Joi, 10 Mai 2012 12:47

Constructia unei locuinte este o investitie importanta din multe puncte de vedere: pe langa modelul de casa care sa va placa si peste o perioada de timp sau care poate fi usor de adaptat la noi tendinte in domeniu, imobilul trebuie sa asigure confort, spatiu suficient pentru o familie numeroasa, functionalitati moderne, solutii care sa permita economie de energie electrica si termica, iar cheltuielile cu intretinerea sa nu fie foarte mari.

                                       

 

Citeşte mai mult...
 
Grupul Petrom: rezultatele pentru ianuarie – martie 2012 PDF Imprimare
Companii
Joi, 10 Mai 2012 07:39
  • EBIT CCA excluzand elementele speciale a crescut cu 38% fata de T1/11, la 1.646 mil lei, datorita pretului mai mare al titeiului si aprecierii USD
  • Performanta operationala a fost potentata de managementul strict al costurilor si de nivelul sustinut al investitiilor, ce au insumat 1.148 mil lei, cu 515 mil lei peste nivelul investitional din T1/11
  •                      
  • Conditiile meteo nefavorabile au afectat volumul productiei: productia zilnica de titei si gaze a Grupului a scazut usor, la 184 mii bep, fata de 186 mii bep in T1/11; volumul vanzarilor consolidate de gaze naturale a crescut cu 5% comparativ cu T1/11
Citeşte mai mult...
 
Samsung Galaxy S III a fost desemnat telefonul oficial al Olimpiadei 2012 PDF Imprimare
IT
Miercuri, 09 Mai 2012 14:42

Samsung Visa, ambii sponsori ai jocurilor olimpice, au declarat ca noul model Samsung Galaxy S III va fi telefonul oficial al Olimpiadei de anul acesta de la Londra. Modelul va fi fabricat intr-o editie limitata, fiind distribuit doar atletilor si unor persoane special desemnate.

                                     

Visa va instala pe noile terminale aplicatia payWave ce va permite oricarui posesor al noului model sa isi plateasca cumparaturile prin NFC atat in Satul Olimpic cat si in alte locatii din Londra.

Citeşte mai mult...
 
Jeffrey Franks, la bilanț: „ Sunt uimit de progresele făcute de România în ultimii 3 ani” PDF Imprimare
Financiar
Miercuri, 09 Mai 2012 10:33

Astăzi, reprezentanții Fondului Monetar Internațional (FMI) și ai Băncii Mondiale au prezentat, într-o conferință de presă, concluziile misiunii de evaluare pentru România. Misiunea, a cincea din acordul preventiv încheiat cu instituțiile financiare internaționale, a început pe 24 aprilie.

                                            

Este și ultima pentru Jeffrey Franks, în calitate de negociator-șef pentru România din partea FMI. El a punctat câteva dintre schimbările parcurse de țara noastră din 2009 încoace: „Sunt uimit de progresele făcute de România în ultimii 3 ani în cadrul acordului.

Citeşte mai mult...
 
3 cazuri in care cumpararea unei locuinte la cel mai mic pret este o afacere buna ! PDF Imprimare
Imobiliar
Luni, 07 Mai 2012 09:59
  

Stim, pare un truism. Sa cumperi o locuinta la cel mai mic pret este visul oricarui cumparator. Insa exista si un dezavantaj pe care foarte multi cumparatori nu-l iau deloc in considerare atunci cand achizitioneaza o locuinta.


Regula spune ca, atunci cand iti cumperi o casa, ea trebuie sa corespunda nevoilor familiei tale si trebuie sa fie cel mult la pretul pietei. Greseala majora este faptul ca majoritatea cumparatorilor nu se gandesc la revanzarea locuintei in viitor.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 381 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie