Total Media News

Stiri - Economie
"Noaptea Audi" începe eveniment Hahnenkamm în Kitzbühel PDF Imprimare
Auto
Duminică, 22 Ianuarie 2012 12:54

Douăzeci şi unu ianuarie 2012 -

 

Acesta este punctul culminant al sezonului de sporturi de iarnă: în fiecare an, iubitorii de schi şi de călătorie la Kitzbühel celebrităţi pentru a viziona legendara cursa de schi Hahnenkamm pe "Streif".

 

 

Performante atletice  remarcabile  şi o atmosferă fantastică trimite oraşul  într-o  activitate  febrila .

Tradiţional "Noaptea Audi", a devenit o parte integrantă a festivităţilor.

Vineri seara producatorul  de automobile  a  invitat  din  nou  oaspeţii la hotel "Zur Tenne".

 
Butoni de camasa cu 2GB si hotspot wireless PDF Imprimare
IT
Duminică, 22 Ianuarie 2012 12:40

Daca tot traim intr-un secol in care suntem inconjurati de tehnologie, ar fi fost si pacat ca aceasta sa nu ajunga inclusiv in cele mai neasteptate obiecte vestimentare.

 

 

  

Seria de butoni Brookstone vine cu un pret de 249$, la  care puteti adauga o garantie suplimentara de 2 sau 3 ani cu 39, respectiv 49$.

Pe langa faptul ca sunt din argint, iar aceasta particularitate ar putea sa justifice o mare parte din suma, acest set de butoni integreaza fiecare un port USB. Ca utilitate, le puteti folosi ca stick-uri USB pentru a profita de cei 2GB de memorie interna.

 

Citeşte mai mult...
 
Nolan iti arata colectia de casti 2012 Nolan iti arata colectia de casti 2012 PDF Imprimare
Moto-ATV
Duminică, 22 Ianuarie 2012 09:27

                Nolan se pregatesc pentru 2012.

Prezenti la Motor Bike Expo programat pentru data de 20-22 ianuarie la Verona, cei de la Nolan aduc o multime de noutati la capitolul echipamente moto.

 

 

                           

Astfel, daca va tenteaza casti precum Nolan N104, X-lite X-702, crossover Grex J2Pro, urmariti clipul de mai jos pentru a va decide ce model sa va achizitionati.

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TQ23IqevgkQ

 

 

 

www. atvrom.ro

 
Nike te invita la activitati fizice cu Nike+ Fuelband PDF Imprimare
IT
Duminică, 22 Ianuarie 2012 09:20

Chiar daca Nike a inventat acum cativa ani ideea de dispozitiv pentru monitorizat activitatile fizice cu ajutorul Nike+ SportBand, datorita concurentei din ce in ce mai mari in domeniul bratarilor electronice, acum a venit momentul sa reinventeze conceptul.

 

 

 

 

                                    

Noul dispozitiv poarta numele de Nike+ Fuelband si este una dintre cele mai simple si atragatoare solutii in ceea ce priveste monitorizarea, inregistrarea si stimularea efortului fizic.

Vine cu un display format din LED-uri pentru a afisa informatii legate de timpul petrecut intr-o anumita activitate, caloriile pierdute, pasii facuti si, cel mai important, combustibilul Nike acumulat – Nike Fuel.

Nike Fuel este un o unitate inventata de cei de la Nike in care se reflecta orice tip de efort in mod egal, pe langa faptul ca, daca va stabiliti obtinerea unei cantitati de Nike Fuel intr-o zi, o banda de 20 leduri se lumineaza de la rosu la verde proportional cu apropierea de scopul atins.

 Respectivele informatii pot fi sincronizate cu website-ul Nike+ Active folosind un port USB, iar daca aveti un iDevice va puteti instala o aplicatie gratuita si va puteti descarca peformantele de pe bratara pe smartphone folosind o conexiune Bluetooth.

Atata timp cat instiga la efort fizic, orice dispozitiv este extrem de util, dar din pacate pretul de 149$ s-ar putea sa fie cam mare pentru aceasta zona Europei.

 

 

 

**  sursa  : plattech.ro

 
Dobanzile la leu coboara spre minimele de la inceputul crizei PDF Imprimare
Financiar
Duminică, 22 Ianuarie 2012 09:14

Dobanzile interbancare afisate de bancile locale pentru depozitele cu scadenta la o zi au coborat sub rata facilitatii de depozit de la BNR, de 1,75%, si au atins cel mai redus nivel de la inceputul crizei, toamna lui 2008, pe fondul excedentului de lichiditate din piata, scrie Mediafax.


Dobanzile la depozitele plasate (ROBID) si atrase (ROBOR) pe o zi au coborat joi, la 1,71 - 2,21%, pe fondul excesului de lichiditate din piata interbacara.

"Dobanzile pe piata interbancara au inceput sa scada abrupt de la inceputul anului. Ratele la depozitele de o zi sunt acum la cel mai redus nivel de la inceputul crizei si de trei ori mai mici decat la mijlocul lui noiembrie 2011. Dobanzile pe termene mai lungi au scazut de asemenea cu un punct procentual. Cea de-a doua reducere a dobanzii de politica monetara operata de BNR a determinat o schimbare a asteptarilor pe piata interbancara. In prezent, cei mai multi participanti pe piata se asteapta la continuarea reducerii de dobanda, de aceea dobanzile au scazut cu mai mult decat cele 0,5 puncte procentuale cat reprezinta taierea dobanzii la BNR", a declarat Ciprian Mihai, seful departamentului piata valutara si derivative din cadrul Volksbank.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 412 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie