Total Media News

Stiri - Economie
P5 Quad – performanta cu stil PDF Imprimare
IT
Joi, 07 Martie 2013 09:40

  

        Cel mai performant smartphone Allview este aici !

     P5 Quad este primul smartphone cu sistem Android 4.1 Jelly Bean si totodata primul din gama Quad, cu un procesor Quad Core Cortex-A7 de 1,2 GHz.

      Alaturi de caracteristicile principale precum camera foto principala de 8 MP, viteza 3G HSDPA+ 21,4 Mbps si display-ul IPS-LCD de 4,5 inch gadgetul te va surprinde prin multitudinea de beneficii si functii de care dispune.

                       

   Procesorul Quad Core ofera performante superioare. Ajuta la incarcarea rapida a paginilor web si a clipurilor video si permite rularea fluenta a  jocurilor si aplicatiilor.

Cel mai recent sistem de operare de la Android, 4.1 Jelly Bean soseste cu noi caracteristici si aplicatii pentru ca tu sa fii la curent cu toate noutatile.
Citeşte mai mult...
 
Noutati la gamestore.ro PDF Imprimare
Consumator
Miercuri, 06 Martie 2013 20:38

 

                                      Naruto Shippuden
                      Ultimate Ninja Storm 3 for PS3

                        

      Descriere Naruto Shippuden - Ultimate Ninja Storm 3 PS3

Al 4-lea Mare Razboi Ninja este pe cale sa inceapa in NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3, cel mai recent dar si cel mai laudat titlu din franciza Naruto Shippuden. Luptele cu capeteniile vor fi mult mai complexe si mai incitante decat in seriile precedente. In ceea ce priveste experienta de joc cu care ne-am obisnuit in trecut, in Ultimate Ninja STORM 3 intreaga poveste va lua amploare si ne va arunca intr-o atmosfera in care doar cei cu spirit de aventura vor razbate. Actiunea si luptele vor avea un ritm mult mai alert.

Citeşte mai mult...
 
Din martie se depune noul model al declaratiei 100 PDF Imprimare
Financiar
Miercuri, 06 Martie 2013 13:45

             Declaratia 100 a fost completata de autoritati, astfel incat in acest formular sa poata fi declarate noile impozite platite de anumiti operatori economici incepand din 1 februarie. Noul model al declaratiei 100 va fi utilizat pentru prima oara in aceasta luna
.

          Modificarea formularului 100 este prevazuta in Ordinul ANAF nr. 195/2013, publicat in Monitorul Oficial nr. 111 din 26 februarie 2013. Noul formular va trebuie folosit din luna martie, cand se raporteaza obligatiile fiscale din februarie.

Declaratia 100 a fost modificata din nou de autoritati pentru a pune in aplicare noile reglementari din domeniul fiscal, in conditiile in care de la 1 februarie, pentru operatorii economici din unele domenii specifice, au fost instituite urmatoarele obligatii fiscale, reprezentand venituri la bugetul de stat:

Citeşte mai mult...
 
TVA la incasare. Primele efecte ale noului sistem PDF Imprimare
Financiar
Miercuri, 06 Martie 2013 12:24

             Complicarea procedurii de înregistrare a facturilor, triplarea timpului și presiune pusă pe resursele alocate. Acestea sunt primele efecte ale noului sistem de aplicare aTVA la încasare, obligatoriu de la 1 ianuarie 2013 pentru companiile cu cifră de afaceri sub 500.000 euro, potrivit companiei de consultanță Adevaris.

                                                

            Impactul TVA la încasare s-a făcut deja simțit la întocmirea primelor deconturi de TVA din 2013. Contribuabilii au avut ca termen limită de depunere a declarațiilor ziua de 25 februarie, pentru operațiunile aferente lunii ianuarie 2013.

“Contribuabilii care au depus deconturile de TVA pe luna ianuarie pot să cuantifice acum primele efecte ale noilor reglementări. Procesul de verificare și ținere a evidenței documentelor s-a complicat, este nevoie de mai multe operațiuni de contabilitate, iar pentru următoarele perioade fiscale este de așteptat ca numărul lor să mai crească. Companiile se văd nevoite să-și adapteze sistemele interne de facturare și raportare din mers, într-o perioadă scurtă, fără a putea să prevadă și să integreze din timp efectele acestor schimbări”, explică Rene Schoeb, partener Adevaris, situaţia produsă de introducerea TVA la încasare.

Citeşte mai mult...
 
Cea mai mare amenintare la securitatea online: Comportamentul angajatilor tineri PDF Imprimare
IT
Marţi, 05 Martie 2013 14:57

                 Departamentele IT si utlizatori individuali, pe masura ce mobilitatea devine tot mai importanta pentru angajati, atunci cand combina munca cu viata personala? Doua studii la nivel mondial releva o imagine reala asupra acestor probleme.

      Constatarile Cisco Annual Security Raport (ASR) releva faptul ca cea mai mare concentratie de amenintari la adresa securitatii online nu vizeaza site-urile de pornografie, din domeniul farmaceutic sau jocuri de noroc, in ciuda opiniei generale care a consacrat aceste zone ca cele mai riscante.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 302 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie