Total Media News

Stiri - Economie
The 83rd edition of the Geneva International Motor Show PDF Imprimare
Auto
Miercuri, 27 Februarie 2013 22:39

          

83rd GENEVA INTERNATIONAL MOTOR SHOW

PALEXPO, 7 - 17 MARCH 2013

 

                                     

 

    The 83rd Geneva International Motor Show will be held at PALEXPO from 7 to 17 March 2013. It will be opened at 10 a.m. on Thursday, 7 March by the President of the Swiss Confederation, Mr Ueli Maurer, the President of the State Council of the Republic and Canton of Geneva, Mr Charles Beer, and the President of the Motor Show, Mr Maurice Turrettini, in the presence of a host of politicians and figures from the business community and the automotive industry in particular.

Citeşte mai mult...
 
Budweiser, acuzat că "boteaza" berea PDF Imprimare
Consumator
Miercuri, 27 Februarie 2013 10:29

              Plângerea, care cere despăgubiri pentru toţi cumpărătorii de Budweiser din ultimii cinci ani, într-un cuantum neprecizat, a fost depusă vineri la un tribunal districtual din San Francisco.

                         

         "Marile companii nu trebuie să mintă clienţii", a declarat marţi unul dintre autorii plângerii, Nina Giampaoli, de la firma de avocatură Mills Law Firm. "Eu mă simt înşelată. Indiferent despre ce produs este vorba, oamenii trebuie să poată să aibă informaţii fiabile de la societăţi, pe etichete", subliniază ea.

Citeşte mai mult...
 
Caterpillar CAT B15 – Compania de bocanci, se apuca de smartphone-uri PDF Imprimare
IT
Marţi, 26 Februarie 2013 15:57

                  Caterpillar are deja un brand format in jurul echipamentelor rezistente la intemperii, dar acum oficialii vor sa isi incearce norocul si in domeniul… smartphone-urilor – Caterpillar CAT B15, cu Android.


 

                                  Caterpillar rugged smartphone b15 android

                 Da, smartphone-urile au devenit o industrie atragatoare pentru toata lumea. Desi nu cred ca se astepta cineva sa-si cumpere in 2013 un smartphone Caterpillar, compania americana se pare ca nu mai vrea sa se ocupe doar de echipamente de constructii, tractoare, moto stivuitoare sau macarale.

Citeşte mai mult...
 
Obligatiile si drepturile administratorului unei societaiti comerciale PDF Imprimare
Companii
Luni, 25 Februarie 2013 22:56

               Administratorul are diferite sarcini şi îndatoriri prestabilite de asociaţii şi fondatorii firmelor în documentele oficiale ale societăţii comerciale.

 

    De asemenea, Codul Comercial, Legea societăţilor comerciale nr.31/1990 republicată şi Legea contabilităţii nr.82/1991 republicată precizează cele mai importante responsabilităţi ale unei persoane care îndeplineşte această funcţie în cadrul unei firme. Găsiţi toate răspunsurile la întrebarea „Care sunt obligaţiile şi drepturile administratorului unei firme?” în acest ghid juridic.

Conform prevederilor legale din Legea societăţilor comerciale nr.31/1990 republicată, administratorii au următoarele obligaţii:

Citeşte mai mult...
 
Azerii de la SOCAR au 50 mil. euro pentru extindere si vor o prima benzinarie in Bucuresti PDF Imprimare
Auto
Duminică, 24 Februarie 2013 20:42

              Azerii de la SOCAR speră ca anul acesta să înfigă steagul şi în piaţa benzinăriilor din Bucureşti după ce compania s-a concentrat până acum pe zona de nord-est a României unde deja a vândut în 2012 carburanţi de circa 55 de milioane de euro.

                                        

     Compania azeră SOCAR Petroleum, care a ajuns pe piaţa locală la 14 benzinării, spune că în curând urmează să mai deschidă încă trei puncte de alimentare, în timp ce bugetul de investiţii pentru întregul an a fost stabilit la 50 de milioane de euro.

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 304 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie