Total Media News

Stiri - Economie
Deficitul comercial al Romaniei se apropie de 10 miliarde de euro PDF Imprimare
Financiar
Luni, 11 Februarie 2013 21:33

Exporturile FOB au însumat 200,674 miliarde lei (45,043 miliarde euro), iar importurile CIF au fost de 243,352 miliarde lei (54,607 miliarde euro).

"Comparativ cu anul 2011, exporturile au crescut cu 4,6% la valori exprimate în lei (au scăzut cu 0,5% la valori exprimate în euro), iar importurile au crescut cu 4,5% la valori exprimate în lei (au scăzut cu 0,6% la valori exprimate în euro)", se arată într-un comunicat al INS.
Citeşte mai mult...
 
Fotoreporterul român Andrei Pungovschi - premiul de excelenta la Pictures of the Year International PDF Imprimare
Media-Publicitate
Sâmbătă, 09 Februarie 2013 09:26

            Fotoreporterul Andrei Pungovschi a primit premiul de excelenţă la Pictures of the Year International, la secţiunea "Portret", pentru fotografia "Tough Journey", se arată pe site-ul oficial al concursului.

                        

               Fotoreporterul român Andrei Pungovschi - premiul de excelenţă la Pictures of the Year International (Imagine: Andreea Alexandru / MediafaxFoto)

            Fotografia premiată face parte din reportajul "Norii sunt prietenii tăi", de Oana Sandu, publicat la sfârşitul anului în Decât o Revistă.

Citeşte mai mult...
 
Cel mai important proces pentru stat: Electrica cere la Paris penalitati de 250 mil. euro de la .... PDF Imprimare
Energie
Vineri, 08 Februarie 2013 13:18

              Statul român, prin Electrica, îşi caută dreptatea la Paris în chestiuni care privesc neîndeplinirea clauzelor din contractele de privatizare de către greii europeni ai energiei.

 

          Cel mai nou raport al Curţii de Conturi arată că sumele pe care investitorii străini le-au adus ca majorări de capital atunci când au cum­părat distribuţiile de energie nu s-au dus de fapt în investiţii, lucru care contravine obligaţiilor contractuale.

Citeşte mai mult...
 
De baut pe burta plina ! PDF Imprimare
Consumator
Vineri, 08 Februarie 2013 12:58

           De pe vremea cand se inganau industrializarea si globalizarea, tariile distilate din plante, vinurile fortifiate, lichiorurile de maceratie si ale asemenea lor s-au mutat incet si sigur dinspre butoaie si alambicuri catre pogoane de vase de ciment si inox. Deodata cu aceste fenomene a aparut si confuzia generala dintre aperitive si digestive (nu, aperitivele nu sunt „platoua sele” cu mizilic, ci bauturile servite inaintea mesei). Mai intai datorita exploziei internationale a unor bauturi pana atunci rezervate consumului traditional al unor zone geografice restranse, apoi din cauza fenomenului “fusion”, in care aceste tabieturi culinare si-au pierdut semnificatia.

                       digestiv

        Astazi este greu, daca nu imposibil, de spus daca o anumita bautura isi gaseste locul mai degraba inainte sau dupa o masa.

        Cel mai simplu, daca ar fi sa o luam ca la numaratoarea pe degete, este sa stabilim ce diferentiaza digestivul de aperitiv, iar aici raspunsul este simplu: rolul pe care bautura il are in digestie. Ca principiu, se pot separa aperitivele de digestive dupa concentratia de substante carminative, adica dupa capacitatea ingredientelor fie de a preveni formarea de gaze gastrointestinale, fie de a usura eliminarea acestor gaze, prevenind balonarea.

Citeşte mai mult...
 
Cum sa vorbesti mai ieftin in strainatate PDF Imprimare
IT
Vineri, 08 Februarie 2013 08:30

             Alternativă la Vodafone, Orange sau Cosmote

 

             De la convorbirile gratuite pe Messenger și Skype, la diferitele oferte de cartele prepay ale unor operatori mai puțin cunoscuți, comunicarea în străinătate se face azi mult mai ieftin decât în anii trecuți.

                          

        Iată câteva dintre alternativele, mai ieftine decât ale principalelor companii de telefonie mobilă, precum Vodafone, Orange sau Cosmote care practică un tarif pe minut ce pleacă de la 0,30 euro și poate depăși 1 euro, pentru apelurile cu video, în funcție de zonă.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 309 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie