Total Media News

Stiri - Economie
Noua Mazda 6 a ajuns in showroomuri PDF Imprimare
Auto
Marţi, 29 Ianuarie 2013 08:42

Consum de 3,9l1/100 km şi 104 g/km

Modelul integrează tehnologiile SKYACTIV pentru un plus de eficienţă şi de manevrabilitate, precum şi sistemele de siguranţă i-ACTIVESENSE

Versiunile sedan şi combi vor avea acelaşi preţ

Noua   Mazda6, cel mai recent model din gama de produse de nouă generaţie Mazda, a fost lansat oficial în Europa şi a ajuns deja în showroomurile din România. Limuzina Mazda se remarcă printr-un consum foarte scăzut, de 3,9l/100 km în regim combinat şi prezintă sistemul i-ELOOP care utilizează în premieră în industria auto un capacitor pentru captarea energiei generate de frânare.

Încă de la lansare, noua generaţie Mazda6 va beneficia de 5 ani garanţie şi oportunitatea de finanţare prin Mazda Finance cu doar 4,9%2 dobândă pe an.

Citeşte mai mult...
 
Revolutia fotovoltaicelor la Sibiu PDF Imprimare
Energie
Luni, 28 Ianuarie 2013 20:33

Mai mulți investitori sunt interesați să parieze pe amenajarea parcurilor fotovoltaice care se vor întinde pe mai multe sute de hectare, în Transilvania. 

Viitoarele parcuri fotovoltaice ar urma să fie amenajate pe o suprafață ce pornește de la Bruiu, Păucea și Avrig până la Roșia sau Șelimbăr. Cel mai mare dintre acestea ar urma să acopere aproape 200 de ha de teren și este amplasat undeva în apropierea sensului giratoriu de la Veștem. 
Citeşte mai mult...
 
Bucuresti: Impozite mai MARI pentru case, terenuri si masini PDF Imprimare
Consumator
Luni, 28 Ianuarie 2013 20:12

Primarul general al capitalei, Sorin Oprescu, a declarat astăzi că impozitele pentru case, terenuri şi maşini vor fi majorate şi în Bucureşti cu 16%, ca urmare a ordonanţei de Guvern ce obligă oraşele care au datorii să mărească impozitele.

                                              

Mâine, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti, va fi supus la vot proiectul de hotărâre privind stabilirea nivelurilor impozitelor şi taxelor locale în capitală începând cu 2013, relatează Mediafax.

Citeşte mai mult...
 
Microintreprinderi 2013. Cum trebuie sa aplici noul sistem de impozitare in acest an PDF Imprimare
Financiar
Luni, 28 Ianuarie 2013 09:29

De la 1 februarie toate societatile comerciale cu capital privat care au realizat venituri de pana la 65.000 de euro in 2012 trebuie sa isi modifice sistemul de impunere devenind platitoare de impozit pe veniturile microintreprinderilor. Ce obligatii au aceste firme, dar si ce masuri tranzitorii se aplica in acest an aflati din articolul urmator.

Codul fiscal a  fost modificat prin OG nr. 8/2013, publicata in Monitorul Oficial nr. 54 din 23 ianuarie 2013.

Actul normativ obliga toate firmele care realizeaza venituri sub 65.000 de euro, indiferent de numarul de salariati, sa plateasca impozit pe veniturile microintreprinderilor incepand de la 1 februarie 2013, chiar daca pana acum ele erau platitoare de impozit pe profit. Practic, de la 1 februarie, nicio societate privata cu venituri sub plafonul amintit sau nou-infiintata nu mai poate plati 16% impozit pe profit, ci este obligata sa aplice regimul fiscal al microintreprinderilor, care presupune plata unui impozit de 3% pe veniturile realizate.

Citeşte mai mult...
 
SUA anunta cresterea extractie de titei cu 2,8 milioane de barili PDF Imprimare
Energie
Vineri, 25 Ianuarie 2013 21:21

Departamentul Energiei din SUA spune  ca aprovizionarea cu țiței a crescut săptămâna trecută, in  timp  ce stocurile de benzină au scăzut.

Totodata   livrările de petrol brut a crescut saptamana trecuta, guvernul a declarat joi.

Livrările brute au crescut cu 2,8 milioane de barili, sau 0,8 la sută, până la 363.1 milioane de barili, ceea ce reprezintă 8,5 la sută mai mari   fata  de nuvelurile   din  ultimii  ani ,  a  declarat  Administrația Departamentul de Energie al Energy Information  , în raportul său săptămânal.

Raportul a fost lansat o zi mai târziu decât de obicei, din cauza Martin Luther King Jr., care  a  fost in  vacanta luni.

Analistii asteapta o crestere de 2 milioane de barili de săptămâna sa încheiat 18 ianuarie, potrivit Platts, informațiile brațul de energie de McGraw-Hill CosLivrărilor de benzină a scăzut cu 1,7 milioane de barili, sau 0,7 la suta, la 233.3 milioane barili.

Asta e  cu 2,7 la sută mai  mare fata  de   ultimii  ani .

Analistii se  asteapta  să crească livrările pe benzina de 1,6 milioane de barili.Cererea de benzina peste cele patru săptămâni încheiate la 18 a fost de 1,4 la sută mai mult decât în ​​anul anterior, în medie 8.3 milioane de barili pe zi

....................................................................................................................................................................

U.S. refineries ran at 83.6 percent of total capacity on average, down 5.6 percentage points from the prior week. Analysts expected capacity to decline to 88.5 percent.

Supplies of distillate fuel, which include diesel and heating oil, grew by 500,000 barrels to 132.9 million barrels. Analysts expected distillate stocks to rise by 750,000 barrels.

In morning trading benchmark crude futures rose by $1 to $96.23 a barrel in New York.

 

***  sursa  -

 


Pagina 312 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie