Total Media News

Stiri - Economie
Amenzi de circulatie mai mari, de la 1 februarie 2013 PDF Imprimare
Auto
Vineri, 25 Ianuarie 2013 19:58

Amenzile de circulaţie, aplicate şoferilor care încalcă prevederile Codului Rutier, vor fi mai mari, în urma deciziei de a creşte salariul minim pe economie.

Astfel, cum salariul minim creşte de la 700 la 750 de lei şi amenzile vor creşte.

Articolul 98 al Codului Rutier prevede clar că amenzile se stabilesc din cuantumul determinat de valoarea numărului de puncte amendă, iar un punct amendă reprezintă 10% din salariul minim brut pe economie.

Citeşte mai mult...
 
Coldwell Banker, desemnat agent exclusiv al Cosmopolis PDF Imprimare
Imobiliar
Vineri, 25 Ianuarie 2013 16:34

          Compania Coldwell Banker Affiliates of Romania (CBAR) a fost desemnata agent exclusiv al Cosmopolis (foto), cel mai mare proiect rezidential din zona de nord a Bucurestiului.

                                       

       Cosmopolis este amplasat in zona de nord-est a Bucurestiului, in apropiere de Soseaua de Centura, intre podurile din Pipera-Tunari si Andronache-Stefanestii de Jos. Pana in acest moment au fost finalizate circa 1.050 de apartamente si vile, comunitatea din cadrul proiectului numarand aproximativ 1.500 de locuitori.

Citeşte mai mult...
 
Simte frumusetea cu televizoarele 4K PDF Imprimare
IT
Vineri, 25 Ianuarie 2013 14:17

                De patru ori mai multe detalii comparativ cu Full HD

               Vizionaţi filmul preferat pe televizorul nostru 4K cinematografic de 213 cm (84”) şi veţi descoperi detalii care nici nu ştiaţi că existau.

                        

       Cu o rezoluţie de 3840 x 2160 – aceasta echivalează cu 8 milioane de pixeli – tehnologia 4K oferă un nivel al detaliilor de patru ori mai bun decât formatul Full HD. Nu veţi vedea pixeli individuali când vizionaţi de aproape, doar o imagine impecabil de uniformă, cu adâncime şi claritate uimitoare. Este uluitor de reală, dând impresia că actorii şi actriţele se află de cealaltă parte a unui geam.

Citeşte mai mult...
 
Nici declaratiile 392 A si 392 B nu au scapat de modificari. PDF Imprimare
Financiar
Vineri, 25 Ianuarie 2013 14:10

Dupa decontul de TVA, declaratia de venit sau formularul 394, modificate in ultimele saptamani, si declaratiile informative 392 A si 392 B, in care se raporteaza livrarile si prestarile de servicii efectuate in anul anterior, au fost revizuite de autoritatile fiscale printr-un ordin publicat joi in Monitorul Oficial.

Mai exact, Fiscul a modificat instructiunile de completare pentru aceste formulare, noile instructiuni fiind aprobate prin Ordinul nr.65/2013, publicat in Monitorul Oficial nr. 56 din 24 ianuarie 2013, data la care au si intrat in vigoare.

Pana acum aceste formulare trebuiau depuse pentru contribuabilii a caror cifra de afaceri era inferioara sumei de 119.000 de lei.

Noile instructiuni de completare a declaratiilor, publicate joi de Fisc, stabilesc ca din 2013 aceste formulare se depun de catre cei care realizeaza o cifra de afaceri mai mica de 220.000 lei.

Citeşte mai mult...
 
Actiunile Apple au cazut cu 11% miercuri seara. PDF Imprimare
IT
Joi, 24 Ianuarie 2013 15:07

             Compania e in cel mai slab moment din ultimii 10 ani

 

                  Profitul Apple a crescut cu mai putin de 1% in ultimele trei luni ale anului trecut, la 13,1 miliarde de dolari, iar vanzarile au avansat cu 18%, la 54,5 miliarde dolari, ambele rezultate fiind sub estimarile analistilor.

           Analistii sustin ca motivul principal este cererea sub asteptari pentru iPhone.

                               

                Actiunile Apple s-au depreciat cu pana la 11% in sesiunea de tranzactii electronice de miercuri seara la New York, compania afisand cea mai slaba crestere a profitului din 2003 si cea mai temperata evolutie a vanzarilor din ultimii 3 ani, potrivit Bloomberg. Pe langa cresterea costurilor de productie si competitia dura, rezultatele companiei au fost afectate si de incetinirea vanzarilor de smartphone-uri si tablete in special in economiile dezvoltate, unde piata gadget-urilor mobile se apropie de saturatie.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 313 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie