Total Media News

Stiri - Economie
Negocierea Comerciala PDF Imprimare
Companii
Marţi, 02 Octombrie 2012 15:11

    In bussiness ca si in viata daca nu negociezi trebuie sa accepti ceea ce ti se ofera! Din pacate ceea ce ti se ofera nu este intotdeauna ceea ce meriti iar ceea ce meriti este distorsionat de perceptia ta despre persoana, produsele si organizatia ta si ale interlocutorului.

                                            

O noua sesiune deschisa a programului Negociere Comerciala se va intampla in 03-04 octombrie, in Bucuresti.

Citeşte mai mult...
 
De ce este asa scump iPhone 5: Utilitate, fita sau marketing genial? PDF Imprimare
IT
Luni, 01 Octombrie 2012 18:32

   Casele si masinile se vand cu preturi maxim duble fata de costurile de productie, in timp ce la iPhone 5, raportul depaseste 3/1. De ce "prinde" atat de bine produsul lui Apple - pentru ca avem nevoie de el, sau pentru ca e cool si trendy?

 

    Costul de productie al celui mai scump model iPhone 5, cel cu memorie interna de 64 GB, este de numai 230 de dolari, in timp ce pretul de vanzare fara abonament ajunge la 849 de dolari in Statele Unite.  In Romania, acelasi produs va putea fi cumparat cu 4.299 lei (1.223 de dolari la cursul de azi), potrivit site-ului de specialitate iPhone5pret.com. O suma peste puterea medie de cumparare.   Desigur, operatorii de telefonie mobila vor comercializa gadget-ul la pachet cu abonamentul, facandu-l astfel mai ieftin.  

Citeşte mai mult...
 
Bavaria Fest, un Oktoberfest in cel mai pur stil bavarez PDF Imprimare
Auto
Luni, 01 Octombrie 2012 18:19
     Automobile Bavaria Group continua traditia si isi invita clientii si partenerii la un eveniment deja recunoscut in randul iubitorilor brandului BMW: Bavaria Fest, un Oktoberfest in cel mai pur stil  bavarez: noutati auto si moto, surprize si tombole, muzica buna si o petrecere cu meniu traditional. Bavaria Fest are loc sambata, 29 septembrie, in intervalul orar 10:00 - 18:00, in showroom-ul Automobile Bavaria din Bucuresti, soseaua Bucuresti-Ploiesti nr.53A.
                         
           La Bavaria Fest, pasionatii de moto sunt asteptati sa viziteze noul showroom moto din Baneasa unde vor fi prezentate cele mai noi modele de motociclete BMW si Husqvarna din aceasta toamna: BMW F700GS si F800GS, precum si Husqvarna TR650Strada, TR650Terra si TE250R.
           Pentru ca experienta Moto sa fie cat mai ampla, Automobile Bavaria a programat o demonstratie a trainerului profesionist Marius Bacila, iar invitatii pot afla informatii despre sesiunile BMW Rider Training, organizate periodic de catre Automobile Bavaria Group si BMW Motorrad Romania.
Citeşte mai mult...
 
Casa Verde: Fonduri noi pentru instalarea centralelor termice ecologice PDF Imprimare
Energie
Duminică, 30 Septembrie 2012 17:56

   Ministerul Mediului a primit o suplimentare de buget de 20 milioane lei pentru programul Casa Verde. Suma este insa mult mai mica decat bugetele din anii anteriori.

 

    Programul Casa Verde a fost unul dintre cele mai de succes programe derulate de Ministerul Mediului daca evaluarea se face in functie de numarul de solicitari.

  Spre exemplu, in 2011, numarul cererilor a fost de 43.000 iar numarul beneficiarilor care au primit subventii pentru instalarea de centrale termice ecologice a fost de pana in 11.000.In ciuda interesului populatiei, bugetele au scazut de la an la an. In 2010 suma alocata a fost de 110 milioane lei, in 2011 s-au alocat 100 milioane lei pentru ca in 2012, bugetul initial sa scada la 90 milioane lei.

Citeşte mai mult...
 
Apartamente de vinzare si spatii comerciale PDF Imprimare
Imobiliar
Vineri, 28 Septembrie 2012 17:36

                        Apartamente    si   spatiu   comercial  de  vinzare

 

 

                                    

 

      ** cartier  Chitila

      **  preturi  convenabile

 

  Detalii  si  informatii  la  telef : 0722 202 303

 


Pagina 339 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie