Total Media News

Stiri - Economie
Rezervele internationale – iulie 2012 PDF Imprimare
Financiar
Luni, 06 August 2012 08:52

     La 31 iulie 2012, rezervele valutare la Banca Naţională a României se situau la nivelul de 32 141 milioane euro, faţă de 32 960 milioane euro la 30 iunie 2012.

                              

   În cursul lunii au avut loc următoarele operaţiuni:

  • Intrări de 1 292 milioane euro, reprezentând modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituţiile de credit, alimentarea contului Comisiei Europene, alimentarea conturilor Ministerului Finanţelor Publice, venituri din administrarea rezervelor internaţionale şi altele.
  • Ieşiri de 2 111 milioane euro, reprezentând modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituţiile de credit, plăţi de rate şi dobânzi în contul datoriei publice denominate în valută şi altele.
Citeşte mai mult...
 
Ziarul „Cancan“ renunta la editia tiparita PDF Imprimare
Media-Publicitate
Luni, 06 August 2012 07:57
                         Radu Budeanu, proprietarul Cancan, păstrează varianta tipărită a revistelor „Ciao!“ şi „Spy“

                                             Foto: adevărul

     Radu Budeanu, proprietarul Cancan, păstrează varianta tipărită a revistelor „Ciao!“ şi „Spy“

 

        Tabloidul nu va mai apărea, începând de astăzi, la chioşcurile de ziare. Compania a decis să-şi orienteze investiţiile doar spre online şi TV .

     În era online, încă un ziar îşi închide porţile. Grupul Cancan, care editează ziarul cu acelaşi nume, a decis să renunţe la ediţia printată şi să-şi direcţioneze investiţiile către diviziile online şi tv.

Citeşte mai mult...
 
Moto Xcountry Busteni se pregateste de start PDF Imprimare
Moto-ATV
Joi, 02 August 2012 14:43

    In perioada 9 -12 august in orasul Busteni, Valea Cerbului se va desfasura a VI – a editie Moto Xcountry - Cel mai mare festival de hard endurocross din estul europei.

                              

     Cei mai buni piloti din Romania si-au dat intalnire la acest festival pentru a isi demonstra maiestria pentru  stapinirea cailor putere. Alaturi de ei vor participa si piloti din afara tarii.

Citeşte mai mult...
 
Un studiu european dovedeste ca sistemele de securitate activa sporesc siguranta traficului PDF Imprimare
Auto
Marţi, 31 Iulie 2012 17:43
    Atunci când, la Bruxelles, în 26 iunie, au fost prezentate rezultatele studiului pan european euroFOT concluzia a fost clară: sistemele de siguranţă activă Volvo Trucks ajută şoferii să evite accidentele.
                                  

    Proiectul euroFOT (FOT = Field Operation Test) reprezentand un test real de exploatare s-a desfăşurat pe parcursul a aproape patru ani. La acesta au participat în total 28 de parteneri care, în numele Uniunii Europene, au cercetat sistemele proiectate pentru a ajuta şoferii autoturismelor şi camioanelor să detecteze riscurile, să prevină accidentele şi să conducă mai eficient.

Citeşte mai mult...
 
Locuinte economice si ieftine in ansambluri de case PDF Imprimare
Imobiliar
Marţi, 31 Iulie 2012 13:57

      In conditiile in care constructia sau achizitia unei locuinte noi a devenit o problema datorita crizei financiare, iar confortul de tip contemporan impune functionalitati moderne, mai multa intimitate si spatiu, blocurile moderne si ansamblurile de locuinte economice au devenit solutii avantajoase de investitie atat pentru dezvoltatori cat si pentru beneficiarii finali.

 

      Astfel, ansamblurile de case mici, economice si ieftine dar confortabile si moderne constituie o alternativa viabila pentru cei ce-si doresc o locuinta noua care sa corespunda unui buget mediu sau mic de constructie ori de achizitie.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 352 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie