Total Media News

Stiri - Economie
Sony Internet TV PDF Imprimare
IT
Sâmbătă, 25 Februarie 2012 13:54

Internet TV de la Sony aduce ce-i mai bun pe Web la dvs în living. Exploraţi o lume de extra canale şi bucuraţi-vă de Skype™, Facebook® şi Twitter – toate la calitate Full HD uimitoare şi sunet incredibil pe care le asteptaţi de la un televizor BRAVIA.

                       

Uitaţi-vă altfel la televizor

Internetul arată bine. Am adus cel mai bun conţinut de pe Web – clipuri video la cerere, canale, Skype™, Facebook® şi Twitter – în sufrageria dvs. şi am făcut ca totul să arate şi să se audă cald, strălucitor şi clar.

Citeşte mai mult...
 
Europa de Est continuă să fie expusă la riscul unei crize de creditare PDF Imprimare
Financiar
Sâmbătă, 25 Februarie 2012 13:35

În condiţiile în care băncile occidentale reduc finanţarea pentru a respecta reglementările mai stricte referitoare la capital, chiar şi după ce Banca Centrală Europeană (BCE) le-a oferit împrumuturi avantajoase, Europa de Est continuă să fie expusă riscului unei crize de creditare, potrivit Băncii Europeane pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD).

     

Criza datoriilor din zona euro s-a extins în estul continentului prin legăturile comerciale şi bancare, afectând redresarea Europei emergente din recesiunea din 2009.

Citeşte mai mult...
 
In Elvetia :primul sat din lume cu primu solar - alimentat de schi lift PDF Imprimare
Energie
Vineri, 24 Februarie 2012 14:09

  Oraşul elveţian mic de Tenna s-a pus pe eco-harta prin construirea unui inovator solar-alimentat de schi lift.
Ridicare solar este una dintre primele din lume de acest fel, şi utilizează un "sistem de telecabina", în cazul în care panourile solare sunt integrate direct în lift.

      
   Aproximativ 80 de panouri solare sunt încorporate într-un sistem de 450 de metri (492 de metri), care este suspendat deasupra lift de schi, care are capacitatea de a trage 800 de schiori la munte pe oră.
    Pentru a evita criza de energie în timpul vreme rea şi de furtuni de zăpadă, teleschi este, de asemenea, conectat la sursa de alimentare locale, astfel schiori nu vor fi lăsate pe agăţat în întuneric!

 

Citeşte mai mult...
 
Alain Prost: noul ambasador al marcii Renault PDF Imprimare
Auto
Vineri, 24 Februarie 2012 12:10

    Datând din 1976, povestea plină de victorii leagă Alain Prost la Renault este de a lua pe o nouă dimensiune în 2012.  

   În acest an, de patru ori campion de Formula 1 este de a deveni un ambasador al marcii Renault.     Alain Prost se va plasa pe tot parcursul anului toată experienţa şi notorietatea de la serviciul de Renault şi vehiculele sale.

 

              

 

More than 30 years after the start ...............

Citeşte mai mult...
 
Vet Expo - expozitie adresata industriei veterinare din Romania PDF Imprimare
Media-Publicitate
Vineri, 24 Februarie 2012 09:01

Expo 24 anunta organizarea expozitiei Vet Expo, in perioada 24 – 26 mai 2012, in cadrul Salii Polivalente din Bucuresti.

                 

Expozitia doreste sa creeze noi canale de distributie si noi oportunitati de colaborare pe un sector aflat intr-o dezvoltare continua.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 403 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie