Total Media News

Stiri - Economie
Audi stabileste nou record de vânzări în septembrie PDF Imprimare
Auto
Marţi, 11 Octombrie 2011 16:05

    Cifrele de vânzări pentru AUDI AG continua să crească în mod semnificativ în toate regiunile din lume:
  Compania a vândut în jurul valorii de 120,200 autovehicule la nivel mondial, în septembrie - 17,1 la sută mai mult decât în ​​aceeaşi lună a anului trecut. Vanzarile in Europa au crescut 9.0 la sută, până în jurul valorii de 67,200 autoturisme, conduse în primul rând de creştere ridicată în Regatul Unit şi în pieţele scandinave.
    Audi a înregistrat o creştere bruscă a vânzărilor în special în Statele Unite, la 19,3 la sută, iar în China: În cel mai mare piata de desfacere, compania din Ingolstadt, încă o dată accelerat în mod semnificativ de creştere şi, cu vânzări în jurul valorii de 29500 de autovehicule, a depăşit de vânzări pentru luna septembrie de anul trecut cu 33,2 la sută.


***  sursa  : audi

 
Ducati dezvăluie mai multe detalii despre modelele din 2012 PDF Imprimare
Auto
Vineri, 07 Octombrie 2011 16:27

    

Doar cu câteva săptămâni înainte de lansarea de catre Ducati a noului Superbike 1199 Panigale la Salonul Internaţional de Motociclete EICMA de la Milano (10-13 noiembrie 2011) şi după recenta lansare a noului Streetfighter 848, Ducati dezvăluie mai multe detalii despre gama de anul viitor.

 

  Dovedindu-şi conceptul inovator şi stabilindu-şi un nou reper în industria de referinţă, familia câştigătoare Ducati Multistrada trece în anul 2012 ca  motocicleta cu vânzari de top, având încredere în gama Multistrada 1200, 1200 S, Ediţia Specială Pikes Peak 1200 S şi 1200 S Touring.  

Modelele 2012 vor avea modificări ale şeilor pentru un confort sporit al rider-ului, prin creşterea suprafeţei atât în faţă cât şi în spate. Multistrada 1200S Touring va beneficia şi de o schemă de culoare nouă: „titanium mat” cu cadru „negru racing”. Noua culoare este în plus faţă de cele disponibile acum: roşu şi alb arctic.

În 2012 Hypermotard 1100 EVO SP va fi disponibil în varianta Corse Edition, ducând tot conceptul de Hypermotard la un nivel mai înalt, în stilul Ducati Corse. O gardă la sol mai mare, o suspensie specială şi cadrul mai mare îl  vor face pe 1100 EVO SP Corse Edition gata de acţiune. Va fi comercializat în culorile oficiale Ducati Corse: roşu, alb şi negru.

Citeşte mai mult...
 
Ministerul de Finanţe pierde un proces intentat de o firmă din România. PDF Imprimare
Financiar
Vineri, 07 Octombrie 2011 16:21

       Siemens IT Solutions and Services, reprezentaţi de avocaţii de la bpv Grigorescu Ştefănică, câştigă arbitrajul împotriva Ministerului Finanţelor Publice şi Oficiului de Plăţi şi Contractare Phare.

   Ministerul de Finanţe va achita aproximativ 3 milioane de euro diviziei de IT a Siemens, reprezentând parte din preţul contractului, precum şidaune, dobânzi şi cheltuieli de judecată.

Citeşte mai mult...
 
Campanie de sprijinire a IMM-urilor PDF Imprimare
Financiar
Marţi, 04 Octombrie 2011 12:30

 

Fapte, nu vorbe! Campanie AFS de sprijinire a IMM-urilor prin acordarea de credite mai ieftine

Campanie de sprijinire a IMM-urilor: in luna Octombrie, Access Financial Services- IFN SA (“AFS”) ofera Credite fara Comision de acordare si cu Comision de analiza Zero

AFS isi propune sa sprijine si mai activ  societatile comerciale mici si mijlocii, prin renuntarea la comisionul de acordare a creditului si la comisionul de analiza financiara, pentru toate contractele de credit incheiate in cursul lunii Octombrie 2011. 

Citeşte mai mult...
 
Ce modificări fiscale se aplică de la 1 octombrie PDF Imprimare
Financiar
Marţi, 04 Octombrie 2011 09:02
 

    Începând de astăzi    (01  octombrie  2011  )  intră în vigoare şi o parte din modificările Codului Fiscal.

 

   Este vorba despre depunerea trimestrială a declaraţiei unice de către firmele mici şi alte categorii de contribuabili, precum şi despre modificarea ordinii de stingere a datoriilor către bugetul statului. 

  Potrivit modificărilor Codului Fiscal, începând cu data de 1 octombrie "toate obligaţiile fiscale principale se sting în ordinea vechimii. Asta înseamnă că o companie care are datorii la bugetul statului va plăti mai întâi datorie şi abia apoi dobânzile şi penalităţile de întârziere.

  În acest fel, firmele care au restanţe la buget şi le vor stinge mai uşor. Până acum, atunci când o sumă de bani era virată pentru plata impozitelor sau contribuţiilor sociale întârziate, Fiscul o folosea pentru stingerea penalităţilor de întârziere.

  Reprezentanţii mediului de afaceri spun că această modalitate de stingere a datoriilor a dus multe firme în faliment, după ce nu au mai reuşit să iasă din spirala datoriilor. Tot începând din această lună, firmele care au o cifră de afaceri mai mică de 100.000 euro pe an şi cel mult trei salariaţi depun declaraţia unică 112 trimestrial şi nu lunar, ca până acum.

  În aceeaşi situaţie sunt şi persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale, persoanele fizice care exercită profesii libere, precum şi asocierile fără personalitate juridică constituite între persoane fizice, care au personal angajat cu contract individual de muncă. Practic, aceşti contribuabili au scăpat de declaraţia unică până la 25 ianuarie, când o vor depune pe cea aferentă ultimului trimestru al anului 2011.

 

   ** sursa   : MONEY.ro

:

 


Pagina 408 din 410

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2022
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie