Total Media News

Stiri - Economie
Canon prezinta PowerShot D20 PDF Imprimare
IT
Miercuri, 08 Februarie 2012 09:16

Cu totii stim cat de usor este sa iti strici o vacanta prin simplul fapt ca ai scapat aparatul foto in apa, pe ciment sau pentru ca l-ai uitat in soare vreo 2 ore.

 

                      

Pe langa faptul ca nu mai poti sa faci poze in vacanta sau ca ai aruncat pe fereastra banii dati pe camera, mai exista riscul sa pierzi si toate amintirile realizate pana in acel moment nefericit.

Citeşte mai mult...
 
Grupul FIT înregistrează o cifră de afaceri de 40 de milioane de euro în 2011 PDF Imprimare
Companii
Luni, 06 Februarie 2012 22:43

Grupul de magazine FIT (PC Garage, Garage Mall, PC Fun, ElectroFun) anunţă principalii indicatori financiari pentru anul 2011: 40 de milioane de euro cifră de afaceri, în creştere cu peste 28% faţă de anul anterior. Compania ţinteşte în 2012 o creştere de 20% pentru principalele direcţii de business.

 

               

Anul 2011 a adus o creştere de peste 25% a numărului de clienţi pentru magazinele din  Grupul FIT pe fondul dezvoltării gamei de produse şi a interesului faţă de segmentul de comerţ online din România.  

Citeşte mai mult...
 
Testeaza noul Hyundai i40 PDF Imprimare
Auto
Luni, 06 Februarie 2012 22:38

              

               

                    Iata  cum se prezinta noul Hyundai i40

 

O noua experienta

La volanul modelului Hyundai i40 vei descoperi un vehicul puternic, performant si remarcabil de silentios. Designul exceptional si tehnologia incorporata ii confera rafinament. Bucura-te de spatiu, stil si tehnologie si vei intelege ce inseamna sa te numeri printre cei care au initiativa. Mergi mai departe, incearca o noua experienta la volan si vei fi placut impresionat de alegerea ta.

Putere, performanta si control

Performantele impresionante ale modelului i40 deriva din motorizarile sale:

Citeşte mai mult...
 
Folosirea camerelor wireless pentru protectie PDF Imprimare
IT
Luni, 06 Februarie 2012 22:30

     Pe piata sunt disponibile foarte multe modele de camere de supraveghere. Exista camere wireless atat pentru interior, cat si pentru exterior, camere de supraveghere cu fir, camere de supraveghere false, si camere ascunse sau deghizate.

 

     Camerele pentru exterior au de obicei o protectie suplimentara, ca o carcasa, care porotejeaza impotriva conditiilor extreme ale vremii sau alti factori care ar putea compromite calitatea inregistrarii. Camerele de supraveghere pentru interior necesita un ambient uscat. Inca o diferenta intre camerele de interior si cele de exterior este ca unele sunt cu cablu, iar altele wireless. Acestea ar fi diferentele majore dintre camerele de supraveghere video. Indiferent de forma sau model toate au scopul de a va pazi proprietatea de hoti si spargatori.

Camerele wireless sunt considerate mai bune decat camere de supraveghere obisnuite, cu fir. Cablurile, care de multe ori ridica probleme la instalare, lipsesc complet. Se intampla ca in cazul camerelor cu fir, daca instalarea nu este reusita din prima, sa fie nevoie de o refacere a traseului cablurilor, ceea ce necesita, efort, timp si bani. In plus, hotii vor avea dificultati mai mari in oprirea unei camere supraveghere wireless, fata de oprirea unei camere cu fir, la care taie cablul de alimentare.

Camerele wireless nu por fi intrerupte din furnizarea informatiilor video si asigurarea sigurantei proprietatii dvs. Cel mai important, camerele de supraveghere wireless pot trimite datele direct in computerul dvs, care pot fi salvate pentru o utilizare ulterioara.

Acest tip de supraveghere video poate fi efectuat si de la mari distante, intrucat datele sunt trimise direct in computerul personal. Daca decideti sa instalati un sistem de supraveghere video, acasa, la birou sau pe o proprietate, trebuie sa va asigurati ca alegeti tipul de sistem cel mai potrivit locatiei si scopurilor dvs. Trebuie sa aveti in vedere si avantajele sau beneficiile unor anumite sisteme. Sistemul de supraveghere ales trebuie sa fie usor de instalat si manevrat si, neaparat, sa fie eficient pe timp de noapte, cand sunt cele mai multe spargeri. Trebuie sa aveti in vedere calitate sistemului, dar si pretul lui lucru important in alegerea acestor sisteme de supraveghere.

 

 

 

 

 

http://sistemedesupraveghere.com .

 
Gitzo lanseaza noua gama de trepiede foto Systematic PDF Imprimare
Media-Publicitate
Luni, 06 Februarie 2012 11:02
 

Trepiedele modulare din gama Systematic au fost mereu cele mai puternice si stabile dintre trepiedele produse de Gitzo.


                           


Prin aceasta noua gama, Gitzo a realizat modificari la aproape toate aspectele produselor Systematic pentru a oferi o putere si mai mare, stabilitate crescuta si usurinta in utilizare, raspunzand astfel cerintelor fotografilor care folosesc lentile foarte lungi si echipamente foto foarte grele.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 408 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie