Total Media News

Stiri - Economie
Promotie : Linhai 300 DragonFly PDF Imprimare
Moto-ATV
Duminică, 05 Februarie 2012 10:11
   
Doar in aceasta luna cumperi atv-url Linhai 300 Dragon Fly 2x4 model 2011 la uimitorul pret de 3136 euro cu tva inclus.
                                                                         
            
Citeşte mai mult...
 
Cum poti cumpara sau inchiria imobile direct de la proprietari, fara comision, fara intermediari ? PDF Imprimare
Imobiliar
Sâmbătă, 04 Februarie 2012 16:07

 

     DirectProprietar.ro reuneste peste 2.486 imobile oferite spre vanzare, inchiriere, sau schimb, direct de la proprietari, fara nici un comision, taxa sau abonament catre noi.  

                   

    In luna DECEMBRIE 2011,  315 de clienti au reusit sa-si cumpere un imobil si 223 au reusit sa-si inchirieze folosind serviciile oferite de www.DirectProprietar.ro, iar pe tot parcursul anului 2011 peste 9.000 de clienti au cumparat sau inchiriat imobile de pe siteul nostru   Pentru a gasi ceea ce doresti foloseste filtrul de cautare din partea stanga, completeaza campurile respective si restrange treptat cautarea pana gasesti exact ceea ce iti trebuie. Toate ofertele contin datele de contact ale proprietarilor. Doar contacteaza-i, cere-le detalii suplimentare si stabileste vizionarile.   Majoritatea ofertelor au detalii complete, poze, schite, harta de amplasament. Acest lucru iti usureaza cautarea si te ajuta sa elimini ofertele neinteresante

   Azi 04.02.2012 ora 0:00 pe site sunt active 2.617 oferte, astfel:

   Imobile spre vanzare: 1.867, din care:

- apartamente - 614

Citeşte mai mult...
 
Seducţia sunetului PDF Imprimare
IT
Sâmbătă, 04 Februarie 2012 08:51
 

Descoperiţi întreaga gamă de caşti şi seturi de cască de la Sony. De la căşti care anulează zgomotul pentru călătorii la căşti sport bine fixate, toate sunt proiectate pentru calitatea sunetului şi confortul de care aveţi nevoie.

 

                            

 

Universale

Universale

Căşti intraauriculare şi supraauriculare pentru uz zilnic, cu sunet la calitate de studio, fixare comodă şi flexibilitate totală.

Citeşte mai mult...
 
BCR isi consolideaza pozitia ca furnizor de servicii de facturare in industria tichetelor PDF Imprimare
Financiar
Vineri, 03 Februarie 2012 11:58

Banca Comerciala Romana ( BCR ) impreuna cu Transfond au incheiat un parteneriat cu Cheque Dejeuner pentru emiterea facturilor electronice. Cheque Dejeuner este a doua companie din industria tichetelor de masa care implementeaza serviciul e-Factur@ pus la dispozitie de Transfond prin intermediul BCR.Serviciul de facturare electronica asigura atat emiterea facturilor cat si arhivarea si, respectiv, livrarea/transmiterea acestora integral în mediu electronic, inlocuind procesul similar desfasurat pe suport hartie.

                 

e-Factur@ se bazeaza pe o aplicatie unica securizata, la care se pot conecta atat emitentii de facturi, cat si destinatarii acestora. Documentele arhivate au valoare de document justificativ din punct de vedere legal, nefiind necesara tiparirea si pastrarea acestora pe suport hartie.

 

Citeşte mai mult...
 
Incepand cu data de 1 februarie 2012, Sover Optica se transforma in grup de distributie PDF Imprimare
Companii
Vineri, 03 Februarie 2012 11:53

Incepand cu data de 1 februarie 2012, Sover Optica se transforma in grup de distributie, cele doua societati – Sover Optica si Optical Lenses - desfasurandu-si activitatea precum doua unitati logistice specializate in functie de categoriile principale de articole comercializate.

                      

                             

Produsele finite, fie ca ne referim la articole optice atasate vederii (rame de ochelari, ochelari de soare, accesorii etc), la echipamentele de investigatie a vederii (autorefkeratometre, combine oftalmologice, fundus camera etc) ori la cele destinate laboratorului de optica (masini de slefuit, lensmetre, instrumentar etc), vor constitui portofoliul Sover Optica, in vreme ce produsele semifinite - lentilele oftalmice corectoare - vor intra in portofoliul nou infiintatei societati Optical Lenses. 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 409 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie